دیدار مسئولان ستادهای نماز جمعه با نماینده ولی فقیه در گیلان
دراین دیدارکه در آستانه فرارسیدن 5 مرداد سالروز اقامه نخستین نماز جمعه در کشور بعد از انقلاب برگزار شد آیت الله قربانی گفت : نماز جمعه نماد وحد ت اسلامی است.

مسئولان ستادهای نماز جمعه گیلان امروز با نماینده ولی فقیه در استان دیدار کردند.
به گزارش
خبر گزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه نماز جمعه کارکردی فرهنگی ، اعتقادی و سیاسی دارد افزود : مردم در خطبه های نماز جمعه علاوه بر بهره مندی از مسایل دینی از مسایل اجتماعی ، فرهنگی و سیاسی روز کشور و جهان آگاه می شوند.
آیت الله قربانی با بیان اینکه احیای نماز جمعه از برکات انقلاب است گفت : اقامه نمازجمعه در850 شهر کشور بیانگر اهمیت این آیین عبادی – سیاسی است.
وی با اشاره به اینکه امروزه تیتر بسیاری از رسانه های غربی سخنان امامان جمعه کشور است تصریح کرد : تریبون نماز جمعه توانسته در معادلات سیاسی تاثیر گذار باشد.
نماینده ولی فقیه در گیلان با تاکید بر رفتار شایسته متولیان برگزاری نماز جمعه با نمازگزاران به ویژه جوانان گفت : متولیان برگزاری نماز جمعه بعنوان خادمان بی منت باید در ترغیب مردم بر حضور در نماز و نظافت و معطر کردن مصلاها توجه و نظارت بیشتری داشته باشند.
رییس شورای سیاست گزاری ائمه جمعه گیلان هم گفت : در زمان کنونی در33 شهر گیلان نماز جمعه اقامه می شود.
حجت الاسلام و المسلمین علی اسلامی نژاد از برگزاری گردهمایی بزرگ ائمه جمعه گیلان در 5 مرداد همزمان با سالروز اقامه نخستین نماز جمعه بعد از انقلاب در کشور به امامت آیت الله طالقانی خبر داد.