• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۲۵۸۳۲
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۲۳
کرمانشاه » اجتماعی
مدیرکل بنیاد کرمانشاه:

فلسفه وجودی بنیاد، کار فرهنگی است

در نشستی با حضور مدیرکل بنیاد کرمانشاه و فرماندار قصرشیرین نخستین سرپرست بنیاد شهرستان قصرشیرین معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، حجت الاسلام عسگری مدیرکل بنیاد کرمانشاه ۲۷ با سفر به شهرستان فلسفه وجودی بنیاد، کار فرهنگی استقصرشیرین، در نشستی با فرامرز اکبری فرماندار قصر شیرین، محمد بهرامی را به عنوان سرپرست بنیاد شهید شهرستان قصرشیرین معرفی کرد.
در این نشست که علی اشرف عزیزپور مسئول بازرسی بنیاد استان و سلمان حسن پور رئیس بنیاد شهرستان سرپل ذهاب نیز حضور داشتند، حجت الاسلام عسگری با اشاره به کثرت جامعه ایثارگری استان و تنوع خدمات بنیاد به این عزیزان، همکاری و همراهی مطلوب تمامی مسئولین دستگاه‌های اجرایی را با بنیاد شهید خواستارشد.
مدیرکل بنیاد کرمانشاه گفت: افزایش سن والدین و همسران گرانقدر شهدا آنان را با مشکلات درمانی عدیده‌ای مواجه کرده که می‌طلبد ما بیش از این در خدمت این عزیزان باشیم و این توقع و مطالبه به حقی است که بنیاد شهید به نمایندگی از نظام مقدس اسلامی جمهوری اسلامی می‌بایست در خدمت ایثارگران بوده و وجود مسئولین دلسوز در جایگاه‌های مختلف اداری استان می‌تواند برای بنیاد شهید و جامعه ایثارگری مایه دلگرمی باشد.
حجت الاسلام عسگری در ادامه به آمار ۳۵ هزار نفری شهدای والامقام، جانبازان صبور و آزادگان سرافراز اشاره کرد و افزود: اگر جمعیت خانواده‌های این عزیزان را هم به این آمار اضافه کنیم یقینأ با جامعه بزرگی مواجه می‌شویم که این مهم ما را وا می‌دارد با جدیت هرچه تمام‌تر در خدمت این قشر عزیز باشیم.
وی سپس با توجه به آغاز به کار بنیاد شهید شهرستان قصرشیرین اظهار داشت: قصرشیرین محل عبور زوار مرقد مطهر حضرت ابا عبدالله الحسین (ع)، عتبات عالیات و قدمگاه شهدای عزیزی است که از اقصی نقاط کشور در این منطقه خون پاکشان به زمین ریخته شده لذا جا دارد برای حفظ این ارزش‌ها و نیز ترویج هرچه بیشتر فرهنگ والای ایثار و شهادت تلاش کرده تا حماسه آفرینی‌ها و فداکاری‌های این عزیزان به تمامی آحاد جامعه معرفی شود.
در ادامه فرامرز اکبری فرماندار قصرشیرین نیز با ابراز خرسندی از حضور مدیرکل بنیاد کرمانشاه و اهتمام وی در ایجاد دفتر بنیاد شهید در این شهرستان گفت: قصر شیرین که امروز به عنوان بزرگترین بندر خشک کشور از آن یاد شده و ۵۰ درصد صادرات ایران اسلامی از این مرز می‌گذرد، روزگاری شاهد حملات ناجوانمردانه دشمن بعثی عراق و رشادت‌های جوانان و دلاورمردانی بود که برای دفاع از آرمان‌های نظام اسلامی از جان و هستی خود گذشتند.
اکبری افزود: جای جای این شهر معطر به عطر پاک شهدای گرانقدری است که رفتند و برای ما افتخار آفریدند لذا بایستی با توجه به این ایثار‌ها و رشادت‌ها و نیز مسیر زائرین کربلا از منطقه قصر شیرین، جلوه‌های زنده‌ای از این فداکاری‌ها در این شهر متجلی شده و پرچم عاشقان حضرت ابی عبدالله (ع) با افتخار تمام در مرز قصرشیرین برافراشته شود. 
وی سپس با اشاره به خدمتگزاری مجموعه بنیاد شهید به جامعه ایثارگری خاطر نشان کرد: کارکنان بنیاد شهید توفیق بزرگی نصیبشان شده و آن خدمت به کسانی است که جانشان را در راه خدای متعال فدا کرده اند و این یعنی اینکه شما بطور مستقیم با خدای متعال کار می‌کنید و این یک لطف الهی است پس قدر آن را بدانید.
اکبری در پایان برای همکاری با بنیاد در ایجاد نمایی زیبا از فرهنگ ایثار و شهادت در شهر قصرشیرین قول مساعد داد.
در پایان این نشست محمد بهرامی به عنوان اولین سرپرست بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان قصرشیرین معرفی شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سقوط یک اصله درخت رو به روی هتلی در رشت
تجلیل از فرمانده سپاه انصارالرضا خراسان جنوبی در جشنواره سراسری مالک اشتر بسیج
سفر رئیس جمهور به شهرکرد
رونق گردشگری در لالی با اجرای طرح مطالعه و امکان‌سنجی
پایان اعتراض مسالمت‌آمیز برخی اصناف دهلران
بازدید کارشناسان جهاد کشاورزی از مزارع کلزا و علوفه شهرستان رودبار جنوب
ورود کاروان ۵۲ نفره زائران عراقی به غربی‌ترین شهرستان خراسان رضوی
هجدهمین جشنواره ملی حضرت علی اکبر(ع) جوان سرباز در رشت
پیوند دانشگاه با صنعت
حضور استاندار کردستان در میان بازاریان سنندج
پاسخ به پرسش خبرنگاران در حیاط دولت
هشدار دادستان بهارستان به سودجویان بازار
کشف انواع سیگار قاچاق در صومعه سرا
گشایش نمایشگاه آثار مقاومت در بیرجند
لزوم توجه همزمان به توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت مستمر از ورزشکاران
رونمایی از تمبر اختصاصی مشهد در سومین آیین اهدای نشان مشهدالرضا (ع)
استقرار و خدمات مضاعف پليس کرمان در هفته مقاومت
توقف تیم منصوریان در دومین گام
بزرگداشت سالگرد شهید سلیمانی در شهرستان رومشکان
ديدار فرمانده انتظامي "فاریاب" با خانواده شهيد "سجاد شمس الدینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش ۱۳ درجه ای دما در استان همدان
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
تصمیم گیری مردم در هزینه کرد بخشی از بودجه شهرداری؛ با اجرای طرح «من شهردارم»  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)