• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۳۴۱۱۱
تاریخ انتشار: ۰۳ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۰
اجتماعی » حقوقی و قضایی

محله فرحزاد زیر ذره بین تعزیرات+فیلم

مأموران اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران به اتفاق کارشناسان بهداشت در محله فرحزاد حضور یافتند و بر نحوه توزیع برخی تنقلات از جمله آلوچه و لواشک نظارت کردند و در این گشت مشترک تعزیراتی اقلامی از این تنقلات معدوم شد.

رئیس مرکز گشت های مشترک اداره کل تعزیرات حکومتی استان تهران که ما را در این گشت همراهی می کرد در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: بر اساس قانون مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی عرضه و فروش موادی از جمله آلوچه و لواشک به صورت فله ممنوع است و بارها کارشناسان بهداشت و درمان نظرشان را در این خصوص ارائه کرده اند.
بهمن حسن بیگی افزود: متأسفانه در محله های درکه، فرحزاد، دربند و شمیران بنا به نظر کارشناسان بهداشت اکثر آلوچه، لواشک و ترشیجاتی که به صورت فله میان مردم عرضه می شود آلودگی دارد و ما در بیشتر گشت های مشترک تعزیراتی اقلام بسیار زیادی از این مواد خوراکی را معدوم کرده ایم. 
وی گفت: مقرر شده است که این اقلام ترش فقط در قالب بسته بندی هایی ارائه شود اما در محله هایی همچون فرحزاد و درکه شاهدیم که این اقلام در بسته بندی های 20 کیلویی خریداری می شود اما در زمان عرضه به مشتری چون به صورت فله توزیع می شود هنوز بر ما محرز نشده است که آیا این اقلام فله ای متعلق به همان اقلام موجود در ظرف های 20 کیلویی است. 
حسن بیگی افزود: به کرات در گشت های تعزیراتی که با حضور کارشناسان بهداشت حاضر شده ایم به وجود افزودنی های غیرمجاز در این تنقلات از جمله رنگ فرش و رنگ های صنعتی پی برده ایم و در این تنقلات جوهر لیمو هم اضافه می شود و برای براق کردن و چسبنده کردن آن از شیره نبات هم استفاده می کنند که بارها در این خصوص به مردم اطلاع رسانی کرده ایم. 
وی گفت: در جلسه ای که با دانشگاه های علوم پزشکی داشته ایم مقرر شده است گشت هایی در برخورد با متخلفانی که از افزودنی های غیرمجاز در رستوران ها، اغذیه فروشی ها، دوره گردها و فله فروشی ها استفاده می کنند برگزار شود. 
این قاضی تعزیرات افزود: به اعتقاد همه کارشناسان بهداشت و درمان وجود رنگ های مصنوعی و غیرمجاز و صنعتی در اینگونه تنقلات سرطان زاست و مردم گول خوش رنگی و خوش مزگی این محصولات را نخورند. 
در این گشت تعزیراتی با چند واحد صنفی در محله فرحزاد روبرو شدیم که اقلام بسیار زیادی از آلبالو و برگه زردآلو و لواشک غیربهداشتی در آنها کشف شد و مگس و پشه کاملاً روی این تنقلات جولان داشتند. 
کارشناس بهداشت هم که ما را در این گشت همراهی می کرد در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: استفاده از رنگ های غیرمجاز و صنعتی در این اصناف ممنوع است و ما مطمئن نیستیم که واقعاً در این لواشک ها و آلوها از رنگ مجاز استفاده شده است یا نه. 
خانم حبیبی افزود: بطور قطع ما آناناس به رنگ سبز و یا قرمز نداریم و این تنقلاتی که با آناناس و با این رنگ ها عرضه می شود حتماً رنگ های غیرمجاز در آن وجود دارد و علاوه بر این مشکل در بیشتر واحدهایی که این خوراکی های ترش مزه عرضه می شود به دلیل غیربهداشتی بودن محل عرضه و همچنین فله فروشی شاهد ورود خاک و دود در آن هستیم. 
در بخش دیگری از این گشت تعزیراتی با مقادیر زیادی خیارشور در گالن های 20 کیلویی مواجه شدیم که هیچ نشان و تاریخ تولید و مصرفی روی آن درجه نشده بود و کپک زده بود. 
کارشناس بهداشت هم پس از ملاحظه این اقلام غذایی در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: غیربهداشتی بودن این خیارشورها بدون هیچ آزمایشی مشهود است و باید معدوم شود. 

دانلود
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهیابی بدمینتونیست‌های چهارمحال و بختیاری در سومین مرحله استعدادپروری کشور
پیکر مادر شهید گرانقدر محمد گرامی در جوار فرزند شهیدش آرام گرفت 
خبر‌هایی از مراسم افطاری روزه اولی های سرخه
شکست ملی پوشان بسکتبال برابر اردن
فولاد با برنامه شمس آذر را شکست داد 
ادعای ترامپ: می‌خواهم با ایران توافق کنم
افزایش قیمت‌ها، از دغدغه‌های جدی خانواده‌ها
جزء خوانی قرآن کریم مردم استان در ایام ماه مبارک رمضان
تشییع و خاکسپاری هنرمند پیشکسوت موسیقی کردستان
افتتاح نمایشگاه بخش انقلاب در آیینه زندگی جشنواره فجر
رایزنی نماینده روسیه در آژانس با رافائل گروسی
شکست شمس آذر مقابل فولاد
رشد ۱۵۰ درصدی هسته‌های فناور در کهگیلویه و بویراحمد
آمریکا ادعای خروج کارکنان خود از عراق و کویت را تکذیب کرد
احراز هویت ۶۴ داوطلب رد‌صلاحیت‌شده شورای شهر کردستان
ذخیره سازی مرغ در کهگیلویه و بویراحمد
برتری چادرملوی اردکان مقابل خیبر خرم‌آباد
ورود سامانه هوای سرد و بارشی به گیلان
مهاباد؛ میعادگاه عاشقان قرآن
فرصت سوزی سپاهان برای تصاحب صدر جدول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
وقفه در مذاکرات ژنو؛ ادامه گفت‌و‌گو‌ها از ساعاتی دیگر
گزینه‌های ترامپ درباره ایران در حال محدود شدن است
عمان: مذاکره‌کنندگان به راه‌حل‌های نوآورانه نزدیک شدند
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره تشدید تنش‌ها علیه ایران
کشف و توقیف ۵۰ هزار لیتر روغن خوراکی قاچاق در استان قم
پایان دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا در ژنو
هشدار زرد بارش باران و تندباد‌های لحظه‌ای در خوزستان
کاهش دما در استان یزد
تخریب دیوار «زندان رجایی‌شهر» کمتر از ۴۸ ساعت
فراخوان سومین رویداد ملی فناورانه میکروالکترونیک
برپایی محفل انس با قرآن کریم در شهر بهمن
گزارش عراقچی از دور سوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا
ایجاد زیرساخت متمرکز بر هوش مصنوعی در صداوسیما
منافع و آرمان‌های ملی، خط قرمز مشترک همه ما است
آغاز بکار اتوبوس ویژه بانوان
زیرساخت سامانه هوشمند سوخت در سیستان بلوچستان در حال به‌روزرسانی است  (۱۰ نظر)
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا  (۱ نظر)
زمان ثبت نام آزمون‌های ورودی سمپاد اعلام شد  (۱ نظر)
توزیع یک میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال در آذربایجان شرقی  (۱ نظر)
مرگ روزانه ۶۰ نفر در تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
توقیف خودرو با سرعت بالاتر از ۵۰ کیلومتر از حدمجاز در نوروز  (۱ نظر)
تقویت چشمگیر ایمنی تردد شبانه در محورهای خوزستان با اتمام پروژه‌های روشنایی  (۱ نظر)
آمادگی ایران برای هر دو گزینه صلح و جنگ  (۱ نظر)
ثبت درخواست‌های مردم مازندران از رئیس‌جمهور از طریق سامانه سامد  (۱ نظر)
هدف قانون جوانی جمعیت؛ رسیدن نرخ باروری به بیش از ۲.۱  (۱ نظر)
تأکید اژه ای بر تسریع رسیدگی به پرونده‌های اغتشاشات  (۱ نظر)
ونس: رئیس جمهور آمریکا خواهان حل دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران است  (۱ نظر)
مهلت ۵ روزه برای ترخیص کالا‌های اساسی ابلاغ شد  (۱ نظر)
پایش و شناسه کردن واحد‌های بهره برداری کشاورزی  (۱ نظر)
برخورد پلیس با خودرو‌های دارای چراغ زنون  (۱ نظر)