پخش زنده
امروز: -
خربزه خواص فوقالعاده درمانی دارد و مصرف روزانه آن میتواند باعث پیشگیری یا درمان بسیاری از بیماریها شود.
به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما؛ خربزه دارای ویتامین A است، از این رو در ترمیم و تجدید سلولهای بدن نقش دارد و با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماریهای سنگ کلیه و مثانه مفید است، در این بیماریها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود.این میوه سرشار از ویتامینهای A ،D و C و سلولز است؛ وبهعلت دارا بودن خاصیت ملیّن، برای معالجه یبوست تجویز میشود.اگر گوشتش را له کنید و بهصورت مرهم روی سوختگیهای سطحی پوست بدن بگذارید، آن را معالجه خواهد کرد؛ تخم خربزه برای سرفه حاد، درد سینه و حلق و تبهای شدید مفید بوده و مدر است. علاوه بر این، باعث افزایش شیر در زنان شیرده میشود؛این میوه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کمخونی مفید است؛ خربزه، رنگ چهره را روشن میکند و بیماری استسقاء (احساس تشنگی دائمی) را درمان میکند و به هضم غذا کمک میکند و رودل را برطرف میکند؛ خوردن 8 گرم دمکرده پوست خشکشده خربزه، سنگ مثانه را دفع میکند.