• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۳۷۲۱۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۴
ورزشی » رزمی
در بازیهای جهانی؛

گزارشی از پایان ۳۶ سال انتظار کاراته

کاراته ایران با کسب یک مدال طلا و چهار نقره از تاتامی بازیهای جهانی لهستان، به انتظار 36 ساله این رشته برای کسب مدال های ارزشمند پایان داد.

گزارشی از پایان ۳۶ سال انتظار کاراتهبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فدراسیون کاراته؛ در دهمین دوره بازیهای جهانی که در شهر "ورسلاو" لهستان برگزار شد، تیم ایران با کسب یک مدال طلا و چهار نقره بر سکوی سوم این دوره از رقابت‌ها قرار گرفت. مسابقاتی که برای اولین بار تیم کاراته موفق شد حضور در فینال و مدال‌های طلا و نقره را پس از ۳۶ سال تجربه کند.

ژاپن با چهار مدال طلا، ۲ نقره و یک برنز مقام قهرمانی را بدست آورد و فرانسه با ۲ مدال طلا و ۲ برنز در مکان دوم قرار گرفت.

تیم‌های اوکراین با یک مدال طلا و یک نقره و برزیل با یک طلا و یک برنز پس از تیم ایران در رده‌های چهارم و پنجم ایستادند.

کاراته کشورمان در نخستین روز این بازی‌ها یک نماینده داشت؛ امیر مهدی زاده در وزن ۶۰ - کیلوگرم. مهدی زاده ابتدا و پس از کسب تساوی یک به یک و باخت در قانون امتیاز "سنشو" برابر "داگلاس"، در مبارزه دوم مقابل "آگوژیل صوفیانی" از فرانسه سه بر یک به پیروزی رسید.

"داروسکی" لهستانی سومین دیداری بود که مهدی زاده در تاتامی لهستان انجام داد و به برتری پنج بر صفر دست یافت.

مهدی زاده در نیمه نهایی "خورخه گومز" از اسپانیا را با شکست از تاتامی بدرقه کرد و به فینال راه یافت. او در فینال با شکست چهار بر ۲ مقابل "فردوسی فرضعلی اف" قهرمان اروپا و نفر سوم جهان از جمهوری آذربایجان، به نشان نقره بازی‌های جهانی (ورلد گیمز) دست یافت.

در روز دوم تیم ایران چهار نماینده داشت که حاصل آن یک مدال طلا و سه نقره بود.

در وزن ۸۴ - کیلوگرم ذبیح اله پورشیب در نخستین پیکار مقابل "گوگیتا" از گرجستان سه بر صفر پیروز شد. گوگیتا در سال ۲۰۱۴ قهرمان جهان شده و ۶ سال پیش هم سوم جهان شده بود.

پورشیب در مبارزه دوم "اوگور آکتاش" از ترکیه را یک بر صفر از پیش رو برداشت. آکتاش عنوان قهرمانی امیدهای جهان در سال ۲۰۱۵ را دارد و در رقابت‌های قهرمانی اروپا در سالهای ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ بر سکوی اول کاراته قاره سبز ایستاد.

سومین مبارزه پورشیب مقابل "کوین پوگنون" از نیوزیلند بود که موفق شد ۲ بر صفرحریفش را شکست دهد و به عنوان سرگروه به مرحله نیمه نهایی صعود کند. یک طلا و ۲ برنز اقیانوسیه در پرونده این حریف فرانسوی الاصل ذبیح اله دیده می‌شود. پورشیب در مبارزه نیمه نهایی حریف لهستانی را هفت بر صفر برد و راهی فینال شد. او با برد ۲ بر یک مقابل "آراگا" قهرمان جهان از ژاپن، کاراته ایران را پس از ۳۶ سال صاحب نشان طلای ورلد گیمز کرد. این نخستین پیروزی پورشیب مقابل این حریف صاحب نام جهان است. پیش از این، ۲ کاراته کا، هفت بار رودروی هم قرار گرفته بودند که در تمامی مبارزات آراگا پیروز میدان بود..

اما علی اصغر آسیابری در وزن ۷۵ - کیلوگرم در مرحله مقدماتی بازیهای جهانی ابتدا مقابل "جوجی وارمالوا" از فیجی قهرمان اقیانوسیه در سال ۲۰۱۶ با نتیجه هشت بر صفر به برتری رسید. سپس با نتیجه سه بر صفر "هرنانیت وریسیمو" از برزیل دارنده ۲ طلای رقابت‌های "پان آمریکن" ۲۰۱۷ و ۲۰۱۶ شکست داد. او در مبارزه سوم هم "عمر عبدالرحمان" مصری نایب قهرمانی جهان در سال ۲۰۱۶ را ۲ بر صفر مغلوب کرد و به نیمه نهایی رفت تا مقابل "توماس اسکات"، نفر اول رنکینگ جهان بایستاد. برد ۹ بر صفر او پیش از اتمام وقت قانونی برابر اسکات امریکایی بسیار حائز اهمیت بود. او در چهار مبارزه پیش از فینال حتی یک امتیاز هم به حریفانش نداد.

آسیابری در فینال مقابل "استانیسلاو هورونا" اوکراینی نایب قهرمان اروپا با نتیجه چهار بر ۲ شکست خورد و به نشان نقره بازیهای جهانی دست یافت.

همچنین در وزن ۶۸ + کیلوگرم حمیده عباسعلی تن‌ها نماینده بخش بانوان در مبارزه نخست مقابل "دومینیکا تاتاروا" از اسلواکی با نتیجه ۲ بر یک پیروز شد. در پرونده این حریف اسلواک که دارای رتبه دوم رنکینگ جهان است، برنز رقابت‌های جهانی ۲۰۱۶ و برنز امیدهای جهان در سال ۲۰۱۳ دیده می‌شود.

در مبارزه دوم عباسعلی چهار بر صفر "ایزابلا رودریگز" از برزیل را شکست داد. این حریف برزیلی سه طلا و یک برنز رقابت‌های پان آمریکن در کارنامه خود به ثبت رسانده است.

با این ۲ برد، عباسعلی به عنوان نفر اول گروه خود به دور نیمه نهایی صعود کرد. وی پس از تساوی صفر به صفر مقابل "آیومی"، قهرمان جهان در سال ۲۰۱۶ در امتیاز "هانتی" و با رای داوران نتیجه را واگذار کرد تا بی شکست نایب قهرمان بازیهای جهانی دست یافت.

سجاد گنج زاده کاراته کای وزن ۸۴ + کیلوگرم، که در گروه دشواری قرار داشت و پس از آنکه در مصاف با "کاگاوا" از ژاپن در تساوی چهار به چهار در قانون سنشو شکست را پذیرا شد، ابتدا بر حریفی از شیلی غلبه کرد و سپس از سد "جاناتان هورنه" آلمانی گذشت، کاراته کایی که در پرونده افتخاراتش چهار مدال طلای اروپا دیده می‌شود.

هورنه در شرایطی مقابل سجاد گنح زاده با باخت "هانسوکو" روبرو شد که در سال‌های گذشته ۲ بار موفق شده بود از سد گنج زاده عبور کند. اوج کار سجاد در مسابقه نیمه نهایی مقابل "اشرف اوچن" از مراکش بود؛ مبارزه‌ای که تداعی کننده فینال جهانی ۲۰۱۶ بود. در فینال جهانی اتریش سجاد پس از تساوی سه به سه با رای داوران برنده شد، اما در تاتامی ورسلاو توانست سه به ۲ پیروز شود.

او برای بار دوم در این دوره از بازیهای جهانی این بار در فینال مقابل "کاگاوا" قرار گرفت و با شکست ۶ بر پنج مقابل این کاراته کا به مدال نقره بازیهای جهانی دست پیدا کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از ۸ پایگاه اورژانس در استان
تیم ملی دوچرخه سواری ایران از رقابت‌های قهرمانی آسیا بازماند
هم‌افزایی فعالان مسجدی یزد برای گرامیداشت هرچه باشکوه‌تر دهه فجر
ارائه ۲۷ طرح در کارگروه زیربنایی استان زنجان
معدن مس سرگز در جنوب استان کرمان اشتغال افرین است
شادی مردم استان مرکزی در نیمه شعبان
ثبت بارش ۲۴ میلی‌متری در خرم‌دره
بارش ۵۰ سانتیمتری برف در کوهرنگ
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان
تولید دارو با استفاده از گیاهان دارویی بومی گلستان
برگزاری مراسم میهمانی لاله‌ها؛ پنج شنبه ۱۶ بهمن ماه در ۲۰هزار گلزار شهدای سراسر کشور
نشست سالانه اندیشمندان و اساتید سراسر کشور در حرم شاهچراغ
تیم ملی دو و میدانی ایران عازم تیانجین شد
رتبه اول کشور در تنوع محصولات صنعتی با تولید ۸۰ هزار نوع محصول
افتتاحیه ۴۴مین جشنواره فیلم فجر در اراک
نو نوار شدن بیش از۳۶ کیلومتر از راه های روستایی استان زنجان در ایجرود
تب برفکی مهار شد
بارش برف در محور‌های اصلی و فرعی آذربایجان شرقی
روند کاهشی دما در سمنان
این فیلم روایتی از زندگی چمران جنوب بر پرده نقره ای است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)