• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۳۱۱۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۰
اقتصادی » صنعت

هم‌پیمانی برای توسعه مراوادات تجاری ایران و چک

نایب‌رییس مجلس نمایندگان جمهوری چک که برای حضور در مراسم تحلیف ریاست‌جمهوری به ایران سفر کرده بود، در دیدار با رییس اتاق تهران بر توسعه همکاری ها تاکید کرد.

هم‌پیمانی برای توسعه مراوادات تجاری ایران و چکبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما ؛ ویتخ فیلیپ و مسعود خوانساری همچنین برای رفع موانع ارتقای مناسبات تجاری مانند مشکلات بانکی پرداختند و نایب‌ رییس مجلس نمایندگان چک متعهد شد که رفع این موانع را در کشور متبوع خویش مورد پیگیری قرار دهد.
در ابتدای این نشست ، رییس اتاق تهران با اشاره به سفر هیات تجاری اتاق تهران به جمهوری چک ، ملاقات و مذاکرات صورت گرفته میان هیات ایرانی و ویتخ فیلیپ را یادآوری کرد و گفت : ایران و کشور چک ، از دیرباز ارتباطات خوبی با یکدیگر داشته‌اند و پروژه‌های مشترک بسیاری را به اجرا گذاشته‌اند.
مسعود خوانساری با بیان اینکه مبادلات تجاری دو کشور در سال 2011 به بالاترین سطح خود یعنی 230 میلیون دلار رسید، ادامه داد: به دلیل تشدید تحریم‌ها، این سطح از مراودات دچار تنزل شد اما اکنون، روند داد و ستدها مجددا رو به صعود حرکت می‌کند اگرچه که هنوز به سطح مبادلات در سال2011 نرسیده است. با این حال امیدواریم هر چه سریع‌تر بتوانیم سطح مراوادات را ارتقا ببخشیم و از رکوردهای قبلی نیز پیشی بگیریم.
رییس اتاق تهران افزود : ایران و چک پیش از این در پروژه‌های مشترکی در زمینه‌های ماشین‌سازی، نساجی، قند و شکر، سیمان و ساخت نیروگاه با یکدیگر همکاری داشته‌اند و این انتظار وجود دارد که با راه‌اندازی دفتر تجاری چک در تهران این همکاری‌ها سرعت گرفته و حوزه‌های بیشتری را در بر بگیرد.
خوانساری سپس به برخی موانع بر سر افزایش مبادلات اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که هنوز پابرجا باقی مانده، مشکلات بانکی است و هنوز بانک‌های بزرگ جمهوری چک، از برقراری ارتباطات کارگزاری با ایران پرهیز می‌کنند. البته ایجاد خط اعتباری 100 میلیون دلاری بانک صادرات چک برای حمایت از تجارت با ایران می‌تواند تا حدودی در پیشبرد اهداف تجاری موثر باشد.
رییس اتاق تهران برقراری خطوط پرواز مستقیم میان دو کشور و تشکیل اتاق مشترک ایران- چک را به عنوان راهکارهایی برای توسعه روابط برشمرد.

راهکارهای تازه‌ای برای توسعه روابط پیدا می‌کنیم

نایب‌رییس مجلس نمایندگان کشور چک نیز طی سخنانی نسبت به ضرورت گسترش روابط دو کشور تاکید کرد و گفت: ما با شما درباره اینکه حجم مبادلات افزایش یابد، همفکر هستیم و برای دستیابی به مبادلات سال 2011 باید اقدامات بسیاری صورت گیرد. اما از سال 2015 بار دیگر به ایران بازگشته‌ایم و می‌خواهیم با شما همکاری داشته باشیم.
فیلیپ گفت : ظرفیت‌های همکاری با ایران، بیش از مواردی است که درباره آن صحبت می‌شود و ما سعی می‌کنیم به دولت‌مان فشار بیاوریم که در بسترسازی افزایش تعاملات تجاری، سرعت بیشتری به خرج دهد.
نایب‌رییس مجلس نمایندگان چک با اشاره به ضرورت برقراری ارتباط میان تجار دو کشور گفت: اتاق چک-اسلواکی-ایران در پراگ تلاش بسیاری کرده است تا بانک‌هایی را بیابد که با ایران همکاری کنند. در میان بانک‌های خصوصی، گزینه‌هایی وجود دارد اما به طور کلی، این امور با کندی پیش می‌رود.
فیلیپ ادامه داد: از سال 2015 گام‌های موثری برداشته شده و می‌توانم وعده بدهم که تا سال 2018 اقدامات بسیار مثبتی در راستای توسعه روابط دو کشور صورت خواهد گرفت. من اطمینان دارم که با روی کار آمدن دولت جدید در کشور ما، راهکارهایی برای توسعه روابط پیدا خواهیم کرد و قول می‌دهم در سال جدید میلادی با مسئولان جدید حوزه تجارت چک به ایران بازگردیم.
در ادامه این نشست، اعضای هیات همراه نایب‌رییس مجلس نمایندگان چک به معرفی زمینه فعالیت و زمینه‌های همکاری پرداختند و از روند توسعه روابط با ایران گفتند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
جمعه، ۲۴ بهمن‌؛ زمان برگزاری آزمون استخدامی شرکت آب و فاضلاب، اعلام شد
شهروندان در مکان‌های پرازدحام از ماسک استفاده کنند
صدرنشینی کاپیتان‌های پینگ پنگ ایران در رده بندی جدید فدراسیون جهانی
ثبت بیش از ۲۳ هزار مأموریت اورژانس در خوزستان
هشدار نسبت به تبلیغات کلاهبرداری رزرو صندلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
درخشش نوجوان مازنی در پیروزی پنج‌گانه ایران برابر چین تایپه
وقتی صفِ کلاس به صفِ نماز پیوند می‌خورد
همایش ارتقاء فرهنگ ترافیک و کاهش تصادفات در کهنوج
برای مادر
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
ظفرقندی: شاخص‌های سلامت ایران قابل دفاع است
اصلاح دستورالعمل کرامت انسانی برای تقویت حقوق شهروندی
راهداری کردستان آماده اجرای طرح زمستانه
برخورداری ۸۶ درصدروستاهای بالای ۲۰ خانوار از راه آسفالت
دامداران خراسان جنوبی اطلاعات سامانه‌های مربوطه این حوزه را به‌روزرسانی کنند
تلفات شبکه‌های توزیع برق کاهش یافت
حریق در مناطق جنگلی چهار شهرستان گلستان/نیروهای یگان حفاظت پای کار مهار آتش
بازگشت ناوگانی ایرانی متوقف‌شده در افغانستان به کشور
عزاداری سالروز شهادت حضرت زهرا (س) در مناطق مختلف زنجان
کشف ۱۱ فقره انواع سرقت در نی‌ریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه
فرار رئال از شکست
جهان می‌تواند بدون آمریکا به کار خود ادامه دهد
آخرین وضعیت کیفیت هوای شهر‌های آذربایجان غربی؛ ۳ آذر ۱۴۰۴
تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
تمامی مقاطع تحصیلی استان‌تهران بجز فیروزکوه غیرحضوری شد
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت مرتضی رضیعی
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
زلنسکی و دوراهی شرافت یا شراکت
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
آخرین خبر از آتش سوزی در جنگل‌های شمال کشور
تمدید نشدن بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی
کشف پنج تن زعفران تقلبی
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)