• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۵۸۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۰
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
دکتر قاضی زاده هاشمی:

باید پرونده الکترونیک سلامت را تکمیل کنیم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه ماموریت اصلی ما پیشگیری است گفت: باید پرونده الکترونیک سلامت را برای این کار تکمیل کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، دکتر قاضی زاده هاشمی در مراسم بزرگداشت روز خبرنگار در دانشگاه علوم پزشکی ایران، ادامه طرح تحول سلامت، استقرار نظام ارجاع بیمار، توجه به عرصه آموزش و پژوهش در پزشکی، ایجاد پایداری منابع در حوزه سلامت و مطالبه گری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی را از مهتمرین اولویت‌های وزارت بهداشت در دوره جدید دانست و افزود: مردم، کار و کارنامه می‌خواهند و دلشان می‌خواهد مسئولان وقت خود را وقف آن‌ها و از حاشیه‌ها دوری کنند.

وی گفت: باید این فضای آرام و بدون جنجال ادامه یابد و مجلس هم در بررسی صلاحیت‌ها و رای به کابینه آنچه صلاح و شایسته است انجام دهد.

وزیر بهداشت افزود: در حوزه سلامت نیازمند کمک خبرنگاران هستیم تا رضایتمندی و آرامش در کشور ایجاد شود و اطلاعات مردم بالا رود.

هاشمی همچنین در ادامه گفت: برخی دستگاه‌ها با آلوده کردن هوا یا ایجاد تنش‌های روانی باعث بروز بیماری در کشور می‌شوند که باید با کمک رسانه این وضع را تغییر دهیم.

ادامه طرح تحول سلامت در دولت دوازدهم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: طرح تحول سلامت در دولت دوازدهم ادامه خواهد یافت.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه تشکیل پرونده الکترونیک سلامت، نظام ارجاع و پزشک خانواده از اولویت‌های ما خواهد بود، افزود: ماموریت اصلی ما پیشگیری است و با تشکیل پرونده الکترونیک سلامت و بکارگیری مدیران کارآمد، برای ادامه طرح تحول سلامت، مطالبه گری برای سلامت مردم از دیگردستگاه‌ها در دولت دوازدهم ادامه می‌یابد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه مقابل سودجویان و افراد و دستگاه‌هایی که ضد سلامت جسمی و روانی مردم هستند خواهیم ایستاد و با آن‌ها مقابله خواهیم کرد، گفت: آلودگی هوا، آسیب‌های جانی بخش غذا با حضور افراد سودجو و پیگیری در بخش سلامت روان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی از جمله برنامه‌های اصلی من است که به مجلس ارائه کردم.

وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه شغل خبرنگاران شغل پیامبران است، گفت: خبرنگاری بسیار کار با ارزش، خطیر و مهم است چرا که به نوعی آموختن و پیام رساندن است.

وزیر بهداشت افزود: خبرنگاری راه روشنگری است که همه مصلحان پیموده‌اند.

 قاضی زاده هاشمی ادامه داد: ارتقای دانش و رعایت حقوق شهروندان، پرهیز ار رفتارهای نامناسب در جامعه باید.
 
کلیت اطلاع رسانی باشد ضمن اینکه همه از هم می‌آموزیم ضمن عاقبت بخیر شدن خود و مردم از هیچ کاری فروگذار نباشیم.

وی خطاب به حضار افزود: تاکید می‌کنم قدر این جایگاه را بدانیم و در این مسیر برای ارتقای سواد سلامت و خواسته‌های مردم تلاش کنیم.

وریر بهداشت با بیان اینکه در کشورمان و در دولت یازدهم کارهای بسیار خوبی انجام شده است گفت: خبرنگاران باید ضمن بیان کاستی‌ها، موفقیت‌ها را نیز بیان کنند، مردم را ناامید نکنیم، در کنار انذار، بشارت هم بدهیم تا نسل جوان امیدوار به آینده باشند.

وی همچنین افزود: دولت دوازدهم در آستانه تشکیل شدن است، خوشبختانه جو آرامی وجود دارد و من خوشحالم و فکر می‌کنم مردم هم از این جو آرام خوشحالند.

وزیر بهداشت گفت: مردم فقط کار وکارنامه می‌خواهند، دوست دارند مسئولان به آنان فکر کنند و زندگی خود را وقف آن‌ها کنند و این حقشان است، چون همیشه و همواره در صحنه‌ها بوده اند.

هاشمی گفت: گرفتاری مردم زیاد است و توقع آن‌ها زیاد نیست، مردم اگر احساس کنند برای آن‌ها تلاش می‌شود صرفنظر از نتیجه از تلاش مسئولان رضایتمند خواهند بود.

وی افزود: امیدواریم مجلس در بررسی صلاحیت‌ها آنچه انتظار عمومی و حق است انجام دهد، دوست داریم همه اعضای کابینه رای بیاورند.

وزیر بهداشت همچنین با تاکید بر اینکه کار اجرایی خیلی سخت است و نیازمند کمک روحی و حمایت معنوی است گفت: بخشی از این مسیر مربوط به رسانه است، نباید توقع مدح رسانه را داشته باشیم و نه اینکه وقتی می‌شود حرفی را آرام متذکر شد، فریاد بزنیم.

وی خطاب به خبرنگاران افزود: در حوزه سلامت نیاز به کمک شماست و این درصد آرامش و رضایت مردم نیز تا حدودی مربوط به رسانه است.

هاشمی خاطرنشان کرد: توانمند ساختن مردم از جهت اطلاع رسانی، تغییر سبک زندگی، رعایت بهداشت و مطالبه گری از دیگر سازمان‌ها با کمک دوستان منصف را از خبرنگاران انتظار داریم و امیدواریم بتوانیم با منابع پایدار مالی ادامه طرح تحول سلامت را با موفقیت داشته باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازگشت واحد ۳ نیروگاه نکا به مدار تولید
پویش کاشی حرم به یاد شهدای عملیات محرم
دوکشته و ۱۴ مصدوم در حوادث شبانه روز گذشته استان
افتخار آفرینی دانش‌آموزان شهرستان نهبندان در مسابقات اختراعات سوئیس
تهیه طرح‌های توسعه و عمران ۱۵ شهر چهارمحال و بختیاری
آغاز بارش‌های پراکنده در مازندران از امروز 
رطوبت ۷۸ درصدی هوا در جنوب غرب خوزستان
تولید ورق گرم در صنایع معدنی سیرجان
خواب آلودگی راننده ؛ علت تصادف اتوبوس و تریلی در میامی
قضاوت ۲ داور ایرانی در مسابقات تیروکمان قهرمانی آسیا
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و چهارم آبان به افق آبادان و خرمشهر
بی احتیاطی راننده در بجنورد جان عابر پیاده را گرفت
اعزام تیم کبدی بانوان ایران به رقابت‌های قهرمانی جهان
فراتر از ثروت
بازگشت افتخار آفرینان پینگ پنگ ایران از رقابت‌های همبستگی اسلامی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان و سرخه
جمعیت ۱۰۰ هزار نفری ماهدشت فرهنگسرا ندارد
سیما لیموچی برنده جایزه داوطلب برگزیده سال ٢٠٢۵ کمیته بین‌المللی پارالمپیک شد
چشم آسمان ایلام به آمدن اولیـن باران پاییزی، روشن شد
تصادف اتوبوس و تریلی در میامی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
هشدار زرد هواشناسی چهارمحال و بختیاری
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تجاوز رژیم صهیونی به خاک لبنان با عبور از خط آبی
اصلاح رفتار مدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
پویش آبادان را سبز میکنیم
نگرانی پنتاگون از فروش جنگنده‌های اف-۳۵ به عربستان سعودی
مسابقات درگ قهرمانی کشور در جزیره کیش
برگزاری نشست آموزشی طراحان و ناظران گاز با هدف ارتقای دانش فنی
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برگزاری انتخابات عراق مایه ارتقای عظمت این ملت است
بارش باران در خوزستان تا هفته آینده
گام سبز ایران در حذف مواد مخرب لایه ازن
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۶ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)