• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۵۸۵۴
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۳:۰۰
ورزشی » بانوان
والیبال بانوان قهرمانی آسیا؛

تیم ملی ایران مغلوب چین تایپه شد

تیم ملی والیبال بانوان ایران در نخستین مسابقه خود در رقابت های قهرمانی زنان آسیا مغلوب چین تایپه شد.

تیم ملی ایران مغلوب چین تایپه شدبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ نوزدهمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی زنان آسیا از امروز (چهارشنبه) به میزبانی «مانیل» فیلیپین آغاز شد و تیم ملی بانوان ایران از ساعت 12:30 به وقت محلی و ساعت 9 صبح به وقت تهران به مصاف چین تایپه رفت.

شاگردان اکرم قهرمانی سرمربی تیم ملی والیبال بانوان ایران در این دیدار سه بر یک مغلوب چین تایپه شدند که مدال برنز بازی های آسیایی 2006 را در کارنامه خود دارد.

ملی پوشان ایران در ست دوم 27 بر 25 به پیروزی رسیدند اما در ست های اول، سوم و چهارم به ترتیب با امتیازهای 25 بر 15، 25 بر 17 و 25 بر 20 مغلوب چین تایپه شدند.

مائده برهانی، فرانک بابلیان، مهسا صابری، مهسا کدخدا، سودابه باقرپور، نگار کیانی و مینا روستا ترکیب ابتدایی تیم ملی والیبال بانوان ایران در این بازی بود.

امتیاز نخست این بازی با ضربه پشت خط زن تایپه به دست آمد. امتیازی که البته با دفاع سودابه باقرپور به تساوی کشید، اما اشتباهات ملی پوشان ایران در دریافت باعث شد، اختلاف پوئن به پنج امتیاز برسد. در نهایت این ست با نتیجه 25 بر 15 به سود تایپه به پایان رسید.

در ست دوم از همان ابتدا شاگردان اکرم قهرمانی سرمربی تیم ملی بانوان ایران با قدرت بیشتری وارد زمین شدند. چند اشتباه مائده برهانی روی تور و از دست دادن توپ های برگشتی باعث شد که ندا چملانیان به جای او وارد زمین شود. همچنین در این ست فرزانه زارعی جای مهسا صابری را گرفت که البته این تعویض فقط دو امتیاز ادامه داشت و مجددا صابری به جای خود برگشت. درخشش سودابه باقرپور روی تور و سه دفاع پیاپی باعث شد تا دو امتیاز اختلاف با این تیم جبران شود و این بار ملی پوشان والیبال ایران باشند که با نتیجه 27 بر 25 برنده این ست شوند.

در ست سوم که چین تایپه برای جبران وارد زمین شده بود از همان ابتدا با امتیاز سرویس و همچنین استفاده از توپ های برگشتی اختلاف را بالا برد. در امتیاز 9 بر 3 مائده برهانی به زمین برگشت تا شاید بتواند تغییری در روند مسابقه ایجاد کند. اگرچه بازیکنان ایران برای رسیدن به امتیاز تلاش کردند اما فاصله زیاد باعث شد به حریف نرسند. حتی در امتیاز 17، یک امتیاز سرویس هم از سوی مینا روستا به دست آمد اما نه این سرویس و نه دفاع های جانانه باقرپور روی تور نتوانست باعث پیروزی بانوان ملی پوش ایرانی شود و تایپه با نتیجه 25 بر 17 در این ست به پیروزی رسید تا بازی به گیم چهارم کشیده شود.

در ابتدای ست چهارم تیم ایران پنج امتیاز از حریف عقب افتاد و دیگر تا آخر ست نتوانست آن را جبران کند تا 25 بر 20 مغلوب حریف قدرتمند خود شود و در مجموع سه بر یک نتیجه این بازی را به چین تایپه واگذار کند.

در دیگر دیدار همزمان با مسابقه ایران و چین تایپه و در گروه سوم این رقابت ها، زنان کره جنوبی سه بر صفر با امتیازهای 25 بر 21، 25 بر 14 و 25 بر 12 نیوزلند را از پیش رو برداشتند.

تیم ملی والیبال بانوان ایران فردا (پنج شنبه) در دومین مسابقه خود به مصاف تایلند می رود که این مسابقه حکم مرگ و زندگی برای تیم ایران دارد. بانوان ایران برای صعود به جمع هشت تیم برتر این رقابت ها باید تایلند را شکست دهند تا در سومین روز امیدوار به صعود به مصاف مالدیو بروند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیش‌بینی وضعیت جوی و کیفیت هوا
آغاز مسیر بزرگ نوجوانان ایران با نبرد مقابل چین تایپه
پیوست فرهنگی و اجتماعی در دستور کار شورای فرهنگ عمومی
طرح برخورد با مشترکین بد مصرف آب در واحد‌های صنفی
تقویم روز و اوقات شرعی سوم آذر به افق آبادان و خرمشهر
حرم شاهچراغ در سوگ مادر، سیاهپوش است
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ دومین پیروزی یاری مقابل ترکیه به ثبت رسید
اردوی تیم ملی کوراش بانوان در بجنورد برگزار می‌شود 
۶۰ درصد صادرات کشور به قطر از بوشهر انجام می‌شود
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ عرفان ستاری برنزی شد
هوای کلانشهر اصفهان ناسالم برای همه
بانوان کاراته ایران در مسیر جهانی
روشنایی ماندگار، تکمیل برق رسانی به آستان امامزاده کاستان با همت خیّر دامغانی
مراکز انتقال خون اصفهان پذیرای عزاداران حضرت زهرا(س)
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره در دستان ابوالفضل زهره وند
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق استان سمنان
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ نشان نقره رستم آبادی در کشتی آزاد
ایران ترور فرمانده بزرگ مقاومت را به شدت محکوم کرد
­المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵؛ محمد سیاهوشی پنجمین طلایی کاروان ایران
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (سوم آذر ۱۴۰۴)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
آخرین خبر‌ها از مهار آتش سوزی در جنگل الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)