• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۶۷۵۱
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۰:۵۳
بین الملل » تحلیلی
سی ان ان گزارش داد؛

رسوایی سیاسی رژیم صهیونیستی

با افزایش رسوایی سیاسی سران رژیم صهیونیستی پلیس این رژیم اعلام کرد احتمال دارد پرونده رشوه خواری دامنگیر بنیامین نتانیاهو هم بشود.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از سی ان ان، رسوایی سیاسی سران رژیم صهیونیستی دارد به اوج خود می رسد و پلیس این رژیم اعلام کرد احتمال دارد پرونده ی رشوه خواری دامنگیر بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر هم بشود. 
بر اساس این گزارش پلیس اسراییل اعلام کرده پرونده ی ارتباط غیرقانونی نتانیاهو با مدیران ارشد رسانه های خبری، شرکت های بین المللی و حتی هالیوود را هم در دست بررسی دارد.   
نتانیاهو در گردهمایی هوادارانش در تل آویو مدعی شد پرونده ی بازپرسی از وی توطئه ای است که از سوی مخالفانش و با کمک رسانه ها طراحی شده تا او را از قدرت پایین بکشند زیرا نمی توانند از طریق انتخابات او را شکست بدهند به همین علت دست به دامان دادگاه شده اند.  سی ان ان افزود: نتانیاهو سال هاست بر سپهر سیاسی اسراییل پنجه انداخته و سلطه ی خود را بر ارکان این رژیم گسترانده است. تنها دیوید بن گوریون، پایه گذار این رژیم، دوره ی طولانی تری را از نتانیاهو بر مسند قدرت بود. اما هم اکنون، نخست وزیر اسراییل درگیر پرونده ی فساد شده و رسیدگی این پرونده هم خیلی جدی دنبال می شود. پلیس از ماه ها قبل از نتانیاهو بازپرسی می کند. پرونده ی نتانیاهو جرایمی همچون رشوه خواری، کلاهبرداری و پیمان شکنی را شامل می شود. وی تاکنون چهار بار در جایگاه مظنون حاضر شده و به پرسش ها پاسخ داده است. 
در پرونده ی نخست، نتانیاهو متهم است هدایای نامناسبی همچون سیگار و مشروبات الکلی از تجار خارجی دریافت کرده است. پرونده دوم به توافق نتانیاهو با مالک یکی از روزنامه های بزرگ اسرائیلی بازمی گردد که بر اساس آن قرار بوده روزنامه ی یاد شده ی حملات خود را ضد نتانیاهو کمتر کند و در عوض ، نخست وزیر قول داده تیراژ روزنامه ی رقیب را کاهش دهد.
ماه گذشته ، نتانیاهو مجبور شد موشه یعلون، وزیر جنگ رژیم را از کار برکنار کند.
یعلون در گفتگو با سی ان ان پیش بینی کرد پرونده ی نتانیاهو به محکوم شدن او در دادگاه ختم شود. یعلون گفت: موارد بسیاری در دست رسیدگی است که در نهایت به محکوم شدن وی ختم می شود.
سی ان ان در ادامه افزود: این رویداد پس از آن اتفاق افتاد که توافق رئیس کارکنان دفتر نخست وزیری و یکی از نزدیکان نتانیاهو با قضات دادگاه افشا شد. وی توافق کرده بود در عوض افشاگری درباره ی دیگر پرونده های فساد نتانیاهو ، در محکومیتش تخفیف بگیرد و زندان نرود.  سخنگوی نتانیاهو در گفتگو با سی ان ان مدعی شد: « ما همه ادعاهایی را که ضد نخست وزیر مطرح شده است، رد می کنیم. این ادعاها با هدف سرنگون کردن نتانیاهو طراحی و اجرا می شود اما همه ی آنها محکوم به شکست است زیرا هیچ سندی که ثابت کند خلافی اتفاق افتاده است وجود ندارد.»
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
نتانیاهو هم مدعی شد: « من به سر و صداهایی که اطرافم بلند می شود توجه نمی کنم و به کارم ادامه می دهم.» 
سی ان ان افزود: هنگامی که رسیدگی به نتیجه برسد پلیس آنچه را که بدست آمده به دادستان کل می دهد و دادستان کل تصمیم می گیرد آیا نتانیاهو را به دادگاه ارجاع دهد یا خیر. این روند ماه ها طول می کشد اما اگر نتانیاهو مجرم شناخته شود ماندن وی در قدرت از نگاه سیاسی بسیار مشکل خواهد بود. نام همسر نتانیاهو هم در چهار پرونده آمده است و احتمال دارد مجرم شناخته شود اما هنوز هیچ اتفاقی نیافتاده و بازپرسی ها در جریان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز معطر با برداشت گل نرگس در خوسف
تاکید سفیر چین در ایران بر توسعه روابط گردشگری
ضرورت پیوند بین دانشگاه با صنعت و کشاورزی
هشدار مرکز بهداشت استان درباره آلودگی هوا؛ مراقب گروه‌های حساس باشید
اقامه ی نماز باران عصر جمعه بیست‌ و سوم آبان‌ماه در دو نقطه تهران
مداخله نظامی ژاپن در مساله تایوان با پاسخ سخت چین مواجه خواهد شد
توسعه فناورانه و فعال‌سازی ظرفیت‌های استانی، محور حمایت‌های معاونت علمی
برپایی بیمارستان سیار در مهرگان
هشدار بارش برف در آذربایجان‌غربی
برداشت سبز در خوزستان
کشف موتورسیکلت میلیاردی قاچاق در سروستان
از تبادل تجربه تا امضای تفاهم‌نامه‌های گردشگری در یزد
رویکرد جمهوری اسلامی ایران توسعه همکاری با همه کشور‌ها است
گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل نیکخو در چالدران
حدود ۹۰ هزار پرونده در وقایع سال ۱۴۰۱ در فرآیند عفو قرار گرفتند
برگزاری مراسم سومین سالگرد شهدای امنیت در مشهد
مراکز معاینه فنی خودرو البرز به سامانه بیمه متصل می‌شوند
یک مصدوم بر اثر انفجار ناشی از نشت گاز در کرمانشاه
برداشت یاقوت سرخ کویر
جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در سنندج
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)