• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۸۵۵۱
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۹
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
درپی شایعه مسدود شدن حساب ایرانی ها؛

مسدود شدن حساب بانکی اتباع ایرانی در چین صحت ندارد

سفیر ایران در چین مسدود شدن حساب بانکی اتباع ایرانی در چین را رد کرد و گفت: این موضوع صحت ندارد.

مسدود شدن حساب بانکی اتباع ایرانی در چین صحت نداردبه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از پکن، «علی اصغر خاجی» در مصاحبه با خبرنگاران در پاسخ به این سوال که شنیده شده بانک های چین اقدام به مسدود کردن حساب های بانکی هموطنانمان کرده اند گفت: در این باره ملاقات هایی با مقامات دولتی و بانکی چین از جمله مدیرکل کمیسیون نظارت بر مقررات بانکی این کشور انجام شده است و بنا به گفته مسوولان چینی، مسدود شدن حساب بانکی برخی از اتباع ایرانی در این کشور، ارتباطی به تحریم های اخیر آمریکا علیه کشورمان ندارد.
وی با اشاره به اظهارات مقامات چینی مبنی بر تغییر قوانین داخلی چین برای شفافیت بیشتر بانکی و مبارزه با پولشویی و افزایش کنترل ها و نظارت های بانکی در این کشور تصریح کرد: به گفته مسوولان چینی؛ این کنترل ها و سختگیری ها ارتباطی به اتباع ایرانی نداشته و قوانین و نظارت ها در خصوص اتباع تمام کشورها و حتی شهروندان چینی نیز اعمال می شود و در صورت نقص مدارک و ابهام در تراکنش های مالی، حساب افراد مسدود می شود.

مسدود شدن حساب همه ایرانیان در تمام بانک های چین صحت ندارد
سفیر کشورمان در چین: مسدود شدن حساب همه ایرانیان در تمام بانک های چین صحت نداشته و موضوع فقط محدود به تعدادی از شرکت های ایرانی در چین و در سه شعبه بانک های کشاورزی، ABC و ICBC و نه تمام شعب و فقط در شهر ایوو مسدود شده است.
وی با بیان اینکه مراتب ناخرسندی و نگرانی از بسته شدن حساب هموطنان به مراجع بانکی و نظارتی چین منعکس شده است، افزود: موضوع برای حل مشکل همچنان در حال پیگیری است.
خاجی از اتباع ایرانی مقیم چین خواست که با بانک های چینی در خصوص شرایط و قوانین جدید، همکاری لازم را داشته باشند تا بتوان متناسب با مقررات جدید، شرایط بهتری برای همکاری ها فراهم کرد.
خاجی همچنین یاداور شد نظر به گسترش حجم روابط بانکی میان دو کشور، هیاتی بلندپایه از کشورمان برای بررسی و تسهیل روابط بانکی دو کشور عازم چین خواهد شد که حل برخی مشکلات احتمالی در دستورکار این هیات خواهد بود.
سفیر کشورمان در چین به روابط تهران- پکن  اشاره کرد و گفت: در برهه کنونی روابط دو کشور در تمام عرصه ها در حال گسترش و راهبردی است.

ضرورت در تسریع و فعال شدن مناسبات بانکی
خاجی به حضور رییس کمیسیون توسعه و اصلاحات چین به عنوان فرستاده ویژه رییس جمهور این کشور در مراسم تحلیف ریاست جمهوری کشورمان اشاره کرد و گفت: در این سفر فرستاده رییس جمهور چین، پیام تبریک شی جین پینگ را ابلاغ کرد.
وی با اشاره به صحبت های آقای روحانی در آن دیدار گفت: پس از برجام، دو کشور برای پیشبرد روابط، قدم های خوبی در گسترش و تسهیل روابط برداشته اند و برای توسعه و جهش لازم در همکاری های اقتصادی، تسریع و فعال شدن مناسبات بانکی ضروری است.
خاجی همچنین به دیدار فرستاده چین با وزیر اقتصاد و امور دارایی کشورمان به عنوان مسوول برگزارکننده کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور، اشاره کرد و افزود: در این دیدار، آخرین وضع همکاری های اقتصادی دو کشور به ویژه روابط بانکی مورد بررسی طرفین قرار گرفت.
سفیر کشورمان در چین حضور ایران به عنوان میهمان ویژه بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی کتاب پکن را به عنوان نمونه ای از توسعه روابط بیان کرد و گفت: دعوتنامه رسمی از سوی وزیر مطبوعات، انتشارات، رادیو، فیلم و تلویزیون چین برای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشورمان برای مشارکت در نمایشگاه ارسال شده است.
وی برگزاری هفته فیلم ایران و نماشگاه عکس خبری مشترک میان خبرگزاری های دو کشور را از دیگر مناسبات برشمرد.
خاجی اجلاس بهداشتی کشورهای مسیر جاده ابریشم در روزهای پایانی مرداد را از دیگر برنامه ها ذکر کرد و گفت: از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای شرکت در این اجلاس دعوت شده است.
وی امضای چندین یادداشت تفاهم همکاری در زمینه گسترش همکاری های بهداشتی و پزشکی میان دو طرف را از دیگر دلایل توسعه روابط فی مابین بیان کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)