• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۵۹۰۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۹
بین الملل » غرب آسیا

روزنامه نگاران ویرانی شهرک العوامیه را به تصویر کشیدند

هیأتی از اصحاب رسانه به عنوان نخستین شاهدان عینی، از ویرانی و نابودی زیرساخت های شهرک العوامیه در شرق عربستان خبر دادند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از شبکه تلویزیونی العالم، هیأتی از روزنامه نگاران و اهالی رسانه به عنوان نخستین شاهدان عینی، از ویرانی و نابودی زیرساخت های شهرک العوامیه در شرق عربستان خبر دادند.

وزارت کشور عربستان امکان بازدید از شهرک العوامیه در شرق این کشور را برای روزنامه نگاران فراهم کرد تا نخستین شاهدان آثار حملات خونین نظامیان سعودی به محله هایی باشند که به صورت کامل نابود شده اند.
گزارشگر العالم گفت: روزنامه نگاران شاهدان دیگری بر حملات وحشیانه نظامیان سعودی به شهرک العوامیه هستند. وزارت کشور عربستان امکان بازدید از این شهرک را برای هیأتی از روزنامه نگاران و اهالی رسانه فراهم کرده است و آنان با حمایت نیروهای وزارت کشور به بازدید از خرابه ها و ویرانی محله های این شهرک پرداختند. یکی از روزنامه نگاران این خرابی و ویرانی را به جبهه های جنگ تشبیه کرد.
یکی از روزنامه نگاران خارجی به روایت هایی که نظام سعودی از وضعیت العوامیه منتشر می کند شک کرد، به ویژه پس از آنکه موفق شد با برادر آیت الله شیخ نمر النمر دیدار کند. برادر آیت الله النمر در این دیدار تأکید کرد که اوضاع آرام است و هیأت می تواند به صورت مستقل و به تنهایی در شهرک به بازدید مشغول شود. 
در ادامه گزارش یکی از روزنامه نگاران در حالی که سوار بر ماشین نیروهای وزارت کشور عربستان بود گفت: «پلیس عربستان به ما گفت امنیت ندارد که ما خود به تنهایی در شهرک به بازدید بپردازیم، بنابراین بازدید در شهرک را سوار بر خودرو زرهی پلیس آغاز کردیم. نیروهای امنیتی به ما گفتند اوضاع در بیرون خودرو برای ما بسیار خطرناک است و پیشتر در این شهرک به سوی یک پلیس تیراندازی شده و به قتل رسیده است. اما گردش ما در العوامیه آرام بود و هیچ کسی به سوی ما تیراندازی نکرد. ما توانستیم با برادر شیخ نمر النمر دیدار کنیم و او نیز تأکید کرده بود که اوضاع آرام است». 
گزارشگر افزود: هیأت روزنامه نگاران و اهالی رسانه بر وجود لاشه خودروهایی تأکید کرد که در نزدیکی خانه های خالی از سکنه نابود شده اند، خانه هایی با دیوارهایی پر از سوراخ و شکاف که بر اثر راکت و گلوله ایجاد شده است. آنان همچنین تصاویر آویخته شده شهدا به ستون ها و دیوارهای ساختمان هایی را دیدند که از ویرانی در امان مانده بودند و در میان این تصاویر، تصویر یک جوان شانزده ساله نیز وجود داشت.
فعالان مدنی سازمان ملل و سازمان های حقوق بشری را مسئول سکوت در قبال نقض قوانین از سوی عربستان می دانند. 
راشد الراشد فعال بحرینی گفت: «کشتار و  تروریسم دولتی و وحشتی که در شهرک العوامیه بر خویشان ما می گذرد به حد کشتار، پاکسازی نژادی و نسل کشی رسیده است». 
فواد ابراهیم از مخالفان سعودی نیز گفت: «عملیات نظامیان سعودی در العوامیه متأسفانه با سکوت بین المللی و جامعه حقوق بشری مواجه شده است و چه بسا با چراغ سبز طرف های بین المللی و به ویژه دولت آمریکا در حال انجام است».
گزارشگر در پایان گفت: رسانه ها نیز از جسدهایی سخن می گویند که در خیابان های محله قدیمی شهرک العوامیه بر روی زمین افتاده اند. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بررسی روند پیشرفت طرح‌های راه سازی جنوب استان
واژگونی سرویس مدرسه در نهاوند و مصدومیت ۶ دانش آموز
خاک سیاهى که چرخ فولاد کشور را مى چرخاند
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ شکست تکواندوکار ایران مقابل نایب قهرمان جهان
کمک مالی بیش از یک میلیاردی به خانواده‌های زنان زندانی
بارش برف در ارتفاعات آذربایجان‌غربی
تبریز میزبان پیکرهای مطهر شهدای گمنام
تساوی تیم ملی فوتسال بانوان ایران مقابل لهستان در دیداری دوستانه
ایران جان، روایتی از هویت و فرصت‌های خراسان جنوبی
دستگیری متخلفان شکار و صید در بندرعباس
تجلیل از تلاشگران عرصه جی آی اس در سنندج
کلاهبرداری با سوء استفاده از برنامه شاد
اطفای حریق جنگل دراکینگ با دو فروند بالگرد
برنامه ریزی برای اجرای دهها برنامه فرهنگی -اجتماعی درهفته زن در آذربایجان غربی
اجرای پویش اصفهان منهای ۲۰ تا پایان سال
روند کاهشی وضعیت بیکاری در کردستان
ولی نژاد در آستانه کسب نشان طلا
اسامی دعوت شدگان به اردوی تیم ملی گلبال
مجوزهای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
عملکرد شوراها در مدیریت شهری اثر گذار است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۲۴
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)