• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۰۰۸۱
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۶
اقتصادی » صنعت
کرباسیان:

حمایت از صادرات و کاهش نرخ سود بانکی از اولویت هایم است

­وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی گفت: حمایت از صادرات و کاهش نرخ سود بانکی از اولویت هایم در دولت دوازدهم است.

حمایت از صادرات و کاهش نرخ سود بانکی از اولویت هایم  است
 به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما مسعود کرباسیان در دیدار با فعالان اقتصادی با بیان اینکه اگر رای اعتماد هم نگیرم، خدمتگزار نظام باقی خواهم ماند، چراکه به نظام گره خورده ام افزود: ما به نظام گره خورده ایم و اگر هم رای اعتماد ندهند، باز هم در این کشور خدمت خواهیم کرد.
وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه قانون در کشور کم نداریم، افزود: قانون برنامه ششم توسعه بر اساس سند چشم انداز بیست ساله نوشته شده است و اگر من هم رای بیاورم، باز هم باید بر اساس قانون عمل کنم؛ این در حالی است که برنامه عملیاتی نیز داده شده است.
وی اقتصاد مقاومتی را از جمله برنامه های جدی اقتصاد کشور دانست و تصریح کرد: رشد اقتصادی به 12.5 درصد و تورم تک رقمی شده است، ولی تحول و استمرار آن ضروری است.
کرباسیان با اشاره به دیدار خود با آیت الله هاشمی رفسنجانی افزود: وی معتقد بود که ما گمرک را همچون کندوی زنبور عسل شفاف کرده ایم که رفت و آمدها در آن بسیار شفاف است، این درحالی است که وی معتقد بود که یکی از آرزوهای قلبی اش، دستیابی به این چنین وضعیتی بوده است.
وی با بیان اینکه متولی کارت بازرگانی، باید اتاق بازرگانی باشد که همه مراحل را انجام دهد، این در حالی است که گمرک نیز بر اساس وضعیت کنونی صدور کارت بازرگانی، باید 4 درصد علی الحساب بگیرد که او خوش حساب است یا در رسته بدحسابان قرار می گیرد.
کرباسیان با بیان اینکه اکنون بنده با تیم اقتصادی دولت دوازدهم از جمله وزیر پیشنهادی بازرگانی، هماهنگ هستم، گفت: برنامه ها نوشته شده ولی اصلاحیه نیاز دارد، با حسن تفاهمی که بین مجلس و وزارت اقتصاد هست، حتما تغییرات قابل لحاظ کردن است.
وی با بیان اینکه مسئولیت شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزیر اقتصاد است، گفت: توقع داریم با همراهی بخش خصوصی، کار را پیش بریم. البته مجلس نیز در این شورا حضور دارد و باید با تفاهم کار را پیش برد.
کرباسیان گفت: تا دقیقه نود هم قرار نبود من گزینه پیشنهادی باشم و تصورم بر این بود که رای کلی بر حضور و ماندگاری علی طیب نیا در سمت وزیر اقتصاد دولت دوازدهم بود.
وی در خصوص تک نرخی کردن ارز گفت: اصل پذیرفته کاهش نرخ سود بانکی، تغییر نرخ ارز، یکسان سازی نرخ، حمایت از صادرات از سوی دولت دوازدهم وجود دارد، اما باید شرایط مهیا شود، چراکه زمانی بحث تک نرخی کردن ارز مطرح بود، اما بعد از تک نرخی کردن، باز هم قیمت چند نرخی شد. ما نمی خواهیم این یکسان سازی، بازگشت پذیر باشد.
وزیر پیشنهادی امور اقتصادی و دارایی معتقد است که نرخ رشد با تکیه بر نفت، استمرار نخواهد داشت، بلکه بازار سرمایه نیز باید به عنوان یکی از ارکان اقتصاد ایران، وارد عمل شده و در استمرار رشد اقتصادی نقش آفرین باشد.
کرباسیان از فعالان اقتصادی تقاضا کرد که با مرور برنامه های پیشنهادی اش، انتقادات و پیشنهادات خود را ارایه دهند. به نحوی که استمرار رشد، بهبود وضعیت تولید و رونق اقتصادی، نیازمند همراهی فعالان اقتصادی و بخش خصوصی است؛ البته 4 سال فرصت داریم و باید همه دست به دست هم داده و شرایط را با همکاری در جهت مثبت پیش ببریم.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه‌اندازی واحدآندوسکوپی و کولونوسکوپی در بیمارستان شهید سلیمانی شهر قدس
آسمان آباد؛ قدم در مسیر آبادانی گذاشت
خبر‌های خوش از توانمندی‌های سیستان و بلوچستان
رفع مشکل اختلال در شبکه تلفن همراه خشکبیجار
صید چشمگیر ماهی سفید در آغاز فصل؛ غافلگیری صیادان مازندران
طلای هشتم ایران برای تیم تنیس روی میز دونفره بانوان
تشخیص به‌موقع «تنبلی چشم»، کلید حفظ بینایی کودکان
عطر و بوی شهادت در روستای بیهود قائنات
برگرداندن طلا به صاحبش با تلاش مأموران انتظامی
کشف و ضبط ۳۸۰ کیسه کود شیمیایی در هشترود
تشییع و تدفین شهید یعقوب فرد سالارزهی امروز در شهرستان هامون
برد و تساوی نمایندگان هرمزگان در لیگ دسته سوم فوتبال
هاشم بیگی فینالیست شد
پیوندی ازجنس خدمت بی منت درحوزه سلامت درمناطق محروم آذربایجان غربی وخراسان جنوبی
درخشش دانش آموزان کوهدشتی در دوازدهمین دوره مسابقات رباتیک کشور
اخبار کوتاه ۲۲ آبان در گلستان
یزد، میزبان کنفرانس ملی آموزش با رویکرد الهی
بزرگداشت هفته مازندران توسط دانش‌آموزان قائم‌شهر
آیین تجلیل از واقف ۳۰ هزار جلد کتاب در رشت
آغاز عملیات اجرایی محور بندرترکمن به یساقی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
دادرسی زمانبر در دادگاه‌ها
صدور موافقت اصولی راه‌اندازی یک طرح گردشگری در چهارمحال و بختیاری
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)