• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۰۵۸۵
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۰:۳۱
اقتصادی » اقتصاد کلان

افزایش 53 درصدی صید میگوی دریایی در بوشهر

مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران از رشد 53 درصدی صید میگوی دریایی در آبهای استان بوشهر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ مختار آخوندی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی مانا اظهار داشت: بر اساس گشت تحقیقاتی انجام شده از سوی پژوهشکده میگو، صید میگوی دریایی امسال در استان بوشهر از تاریخ پنجم مرداد ماه آغاز شده است و حدود 45 روز به طول خواهد انجامید.
مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران ادامه داد: یک هزار و 200 فروند شناور صیادی دارای مجوز صید در استان بوشهر فعال هستند.
وی خاطرنشان ساخت: از این تعداد تاکنون 950 فروند شناور به صیدگاه های میگو در آبهای بوشهر رفته اند که به نظر می رسد این تعداد تا پایان فصل صید افزایش پیدا نکند.
وی اذعان داشت: طی 12 روز گذشته 490 فروند لنج و 485 فروند قایق صیادی در آبهای بوشهر به صید میگو مشغول بوده اند.
این مقام مسئول در استان بوشهر یادآور شد: بر اساس آخرین آمار ارائه شده طی مدت مذکور 850 تن میگوی دریایی صید شده است.
به گفته آخوندی، مقایسه میزان صید میگوی دریایی طی 12 روز در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد 53 درصدی را نشان می دهد.
وی در ادامه گفته های خود بیان داشت: عمده میگوی صید شده در آبهای استان بوشهر گونه ببری سبز و مابقی آن گونه سرتیز است .
وی با اشاره به اینکه صادرات میگوی دریایی صید شده در آبهای بوشهر انجام نمی شود، گفت: به دلیل اینکه میزان صید رقم قابل توجهی نیست، صادرات انجام نمی شود و تمام صید صورت گرفته به مصرف جامعه محلی و یا استان های همجوار می رسد.
مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران تاکید کرد: هم اکنون نرخ عمده فروشی میگوی ببری سبز در اسکله 26 هزار تومان است.
این مقام مسئول در استان بوشهر در ادامه گفته های خود یادآور شد: بر اساس کارشناسی های انجام شده، پنج زیستگاه مصنوعی و سه زیستگاه طبیعی در آبهای بوشهر به عنوان مناطق ممنوعه صید میگوی دریایی مشخص شده اند.
وی با اشاره به اینکه این مناطق جهت اطلاع صیادان در قالب آیین نامه به صیادان ابلاغ شده است، تاکید کرد: با صیادان متخلفی که برای صید به این مناطق مذکور وارد شوند، برخورد قانونی خواهد شد.
آخوندی در خصوص پیش بینی میزان صید میگوی دریایی بوشهر در سال جاری گفت: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته و بر اساس گشت های تحقیقاتی انجام شده توسط پژوهشکده میگو، امسال حدود هزار و 300 تن میگو در آبهای خلیج فارس در محدوده استان بوشهر صید خواهد شد.
مدیر کل دفتر امور صید و صیادی سازمان شیلات ایران تصریح کرد: اما با توجه به رشد 53 درصدی صید میگوی دریایی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته طی 12 روز، انتظار می رود تا پایان فصل صید شاهد افزایش بیشتری در میزان صید میگو نسبت به رقم اعلام شده از سوی پژوهشکده میگوی کشور باشیم.
این مقام مسئول در سازمان شیلات ایران اذعان داشت: صید میگوی دریایی در آبهای استان بوشهر توسط شناورهای صیادی مجاز تا زمانی که بر اساس گشت های تحقیقاتی از سوی پژوهشکده میگو اعلام می شود، ادامه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد : از آنجا که صید میگوی دریایی در خلیج فارس معمولاً 45 روزه است، لذا انتظار می رود صید میگوی دریایی در آبهای بوشهر امسال تا اوایل شهریور ماه ادامه داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)