پخش زنده
امروز: -
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان یزد در نشست با رییس و معاونان دانشکده علوم قرآنی استفاده از ظرفیت اساتید و دانشجویان دانشکده علوم قرآنی در حوزه های پژوهشی وقف را خواستار شد.
حجت الاسلام حسین زارع زاده افزود: برای مجموعه اوقاف استان یزدوجود دانشکده علوم قرآنی در شهرستان میبد که به صورت تخصصی به آموزش های علوم قرآنی می پردازد افتخاری ویژه است.
مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان یزد خاطرنشان کرد: باید بیش از گذشته از ظرفیت های اساتید و دانشجویان دانشکده به خصوص در محور آموزش و پژوهش در حوزه های فعالیت های اداره کل اوقاف بهره برداری صورت پذیرد.
زارع زاده گفت : برای دست یابی به افق های جدید به پایان نامه های دانشجویی با موضوعات مورد نظر وقف جهت دهی صورت گیرد.
دکتر موسوی ریاست دانشکده علوم قرآنی میبد نیز در ادامه گزارشی از فعالیت های صورت گرفته آموزشی و پژوهشی را یادآور شد و افزود: معرفی این دانشکده به جامعه و تبیین خدمات فرهنگی و علمی این مرکز تخصصی قرآن کریم در یزد بسیار مهم و ضروری است.
وی در ادامه به پروژه های عمرانی دانشکده شامل احداث مسجد و خوابگاه دانشجویی اشاره کرد و افزود: پروژه خوابگاه دانشجویی از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری) تامین شده که هم اکنون با پیشرفت فیزیکی نزدیک به 70 درصدی به علت کمبود جدی اعتبارات متوقف شده است.
وی در پایان هم افزایی بیش از پیش مسئولان دونهاد در حوزه های فرهنگی، پژوهشی و عمرانی را خواستار شد.