• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۶۶۸۴۲
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۷
اصفهان » ورزشی

نشست خبری پیش از بازی شهرآورد اصفهان +فیلم

امیر قلعه نویی:یک برنامه تلویزیونی با من زاویه دارد/ کرانچار: در قلبم به دنبال پیروزی سپاهان هستم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سرمربی تیم ذوب‌آهن اصفهان در نشست خبری پیش از شهرآورد فردا گفت: در بازی با گسترش فولاد داور در کارت اول خود اشتباه کرد و در بازی پیکان داور روی کارت دوم اشتباه کرد.
امیرقلعه نویی بابیان اینکه برنامه تلویزیونی از قبل هماهنگ می‌کند که کارشناس داوری بگوید که کارت زرد اعطا شده به بازیکن تیم ذوب‌آهن درست است افزود: به نظر من اخراج شریفات روی کارت اول درست نبود و اخراج ولسیانی نیز اشتباه بود.
وی با تشکر از استاندار اصفهان به خاطر پیگیری برای برگزاری بازی های ذوب آهن در نقش جهان گفت:در سال های گذشته هیچ کس به اندازه من از ساخته نشدن ورزشگاه نقش ‌جهان انتقاد نکرده و به نظرم ساخت این ورزشگاه یک افتخار ورزشی برای استان است.
سرمربی ذوب‌آهن با بیان اینکه ایرانی‌ها باید به حضور مربیانی چون کرانچار افتخار کنند زیرا از مربیان خوب جهان به شمار می‌رود افزود: سپاهان تیم خوبی است و فوتبال خوبی بازی می‌کند، این تیم از خط هافبک خوبی برخوردار است و ما باید این ارتباط را قطع کرده و بتوانیم از نقاط آسیب‌پذیری این تیم، به سپاهان ضربه بزنیم.
امیر قلعه نویی با بیان اینکه ما به فکر قدرت تاکتیکی تیم خودمان هستیم، گفت: بعضی‌ها برای امتیاز گرفتن دست به هر کاری می‌زنند اما کرانچار اینگونه نیست و به دنبال ضدفوتبال نیست. او یک مربی صاحب‌سبک در دنیا بوده و هر زمان در اصفهان حضور داشته، زحمات زیادی را برای تیمش کشیده است.
وی با اشاره به پیگیری باشگاه ذوب آهن برای پرداخت هزینه تیم های ایرانی حاضر جام قهرمانانان باشگاه های آسیا از سوی عربستان افزود: من در هر کنفرانس ای اف سی رفتم، گفتم ایران امن‌ترین کشور جهان است و مصاحبه‌های مختلفی کردم اما بعداً به خاطر این مصاحبه‌ها کنفدراسیون فوتبال آسیا مرا ۵هزار دلار جریمه کرد. امیدوارم از این ۲۰۰هزار دلار، حداقل جریمه من را پرداخت کنند؛ البته مدیران فدراسیون حتی یک بار اعتراض نکردند که من راست می‌گویم و به خاطر پست و مقامشان قایم شدند و از من دفاع نکردند. آقایان دنبال میزشان هستند نه اعتقادشان، ای کاش مدیران معرفت داشتند.
سرمربی ذوب‌آهن در پایان با بیان اینکه من در دو سال حضور در استقلال، تا نیم‌فصل برای قهرمانی رفتیم گفت: البته به نظرم، بعداً مردم می‌فهمند که چه اتفاقاتی درباره استقلال صورت گرفت و من مایل به مطرح کردن آنها نیستم.
سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان هم دراین نشست خبری با بیان اینکه طلایی‌پوشان اصفهان به دنبال پیروزی مقابل ذوب‌آهن هستند، گفت: همه تلاش خود را به کار می‌گیریم که مقابل تیم ذوب‌آهن، بهترین نتیجه را بگیریم.
زلاتکو کرانچار افزود: طبیعی است که در هر شهرآورد، هر کدام از تیم‌های قصد دارند که کیفیت برتر خود را نشان دهند. تیم ما همه انگیزه‌ها و جاه‌طلبی‌های خود را در این مسیر سو داده و به نظرم فردا با حریف قدرتمندی به نام ذوب‌آهن روبرو هستیم.
وی گفت: اگرچه ذوب‌آهن در سال‌های اخیر نوسانات مختلفی داشته اما با قلعه‌نویی، پرافتخارترین سرمربی لیگ برتر ایران، بدون شک به روزهای اوج خود باز می‌گردد و فردا یک دیدار باشکوه در فولادشهر رقم می‌خورد و هواداران دو تیم با حضور گسترده خود در ورزشگاه، روز خوبی را رقم خواهند زد.
زلاتکو کرانچار با بیان اینکه قصد باشگاه سپاهان، پیروزی در شهرآورد اصفهان است، افزود: اگرچه ذوب‌آهن آغاز بهتری در مسابقات لیگ برتر داشته و امتیازات خوبی دارد اما علاقه من پیروزی سپاهان در این مسابقه است و تلاش می‌کنم که این اتفاق رقم بخورد.
وی درباره مصدومان و محرومان تیمش در این مسابقه افزود: رسول نویدکیا به شرایط مسابقه بازگشته و الیویرا نیز به تمرینات بازگشته و امیدوار هستم که با این شرایط، پیروزی مسابقه را ازآن خود کنیم.
سرمربی سپاهان درباره مشکلات دروازه تیمش در این مسابقه گفت: قبول ندارم که ضعیف‌ترین خط دفاعی و دروازه‌بان را داریم و به نظرم بازیکنان ما بسیار خوب بازی کرده‌اند. دروازه‌بان ما تنها در دیدار مقابل پدیده شرایط خوبی نداشت اما اگر تک تک بازیکنان ما به وظایف خود عمل کنند، نیازی به تمرکز در دروازه نخواهیم داشت.
کرانچار افزود: ما 10بازیکن جدید از تیم‌های مختلف به سپاهان وارد کرده‌ایم و به نظرم با برگزاری تنها سه مسابقه امکان هماهنگ کردن آنها نیست.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کتابخانه‌ای برای سالمندان در زنجان
طنین تعزیه در حسینیه اعظم زنجان
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)