طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی در شهرستان اردل از توابع استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
به
گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز چهارمحال و بختیاری ؛ رئیس شبکه
دامپزشکی اردل گفت: ساماندهی قصابی های شهرهای توریستی کاج، دشتکوه و
روستاهای گردشگری رستم آباد و آلیکوه درحال انجام است. داود ربیعی
افزود: با تعطیلی کشتارگاه سنتی دام شهر اردل در هفته جاری و هدایت صنف
قصاب ها به کشتارگاه صنعتی جونقان، طرح تشدید نظارت و کنترل بهداشتی
فرآوردههای خام دامی در این شهرستان آغاز شده است. وی گفت: در این طرح
بر عملکرد مراکز نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، قصابی ها،
رستورانها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت میشود و دو گروه نیز در
اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی مشارکت جدی دارند. وی با بیان اینکه
سلامت فرآوردههای خام دامی از سیاستهای امنیت غذایی دامپزشکی است، افزود:
به دلیل حساسیت موضوع و پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو، این طرح به صورت
ویژه پیگیری و دنبال میشود و با متخلفان برابر مقررات برخورد بعمل خواهد
آمد. حدود چهل قصابی در شهر پنج هزار نفری کاج ، روزانه 300 تا 400 راس گوسفند ذبح می کنند. شهرستان اردل از توابع چهارمحال و بختیاری است که در فاصله 95 کیلومتری شهرکرد قرار دارد.