راه اندازی سامانه سپند در قزوین
سامانه سپند برای ثبت نام سرویس مدارس، اولین بار در قزوین راه اندازی شد.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین گفت: در این سامانه باید پیمانکاران، مدیران مدارس، راننگان تاکسی و دانش آموزان اطلاعات خود را وارد کنند.
به گفته دربندی زاده، ثبت نام پیمانکاران، رانندگان و مدیران مدارس در این سامانه شروع شده است و دانش آموزان هم از نیمه دوم شهریور ماه می توانند در این سامانه نام نویسی کنند.
وی اضافه کرد: در این طرح خانواده ها با داشتن نرم افزار کیو آر در تلفن همراه خود می توانند از ساعت رفت و برگشت فرزند خود آگاه شوند.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین گفت: همچنین در این سامانه رانندگان می توانند مسیرها و محل های مورد نظر خود را انتخاب کنند.
دربندی زاده افزود: اجرای این سامانه موجب شناخت اولیاء دانش آموزان درباره رانندگان سرویس مدارس، نظارت مدیران مدارس و سازمان تاکسیرانی بر فعالیت رانندگان و امنیت بیشتر دانش آموزان خواهد شد.
وی با اشاره به نرخ کرایه سرویس مدارس گفت: هر دستگاه تاکسی سواری از یک تا شش کیلومتر به ازای هر نفر 95هزار تومان و از شش تا 12کیلومتر 107هزار تومان دریافت می کند.
دربندی زاده نرخ کرایه تاکسی ون از یک تا شش کیلومتر 60هزار تومان و از شش تا 12کیلومتر 71هزار تومان است.
وی اضافه کرد: پارسال هزار و 400دسنگاه تاکسی برای جابه جایی 5تا6 هزار دانش آموز برای سرویس مدارس استفاده شد و همین میزان برای امسال هم پیش بینی می شود.
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری قزوین تاکید کرد: سوار کردن بیشتر از ظرفیت صندلی ممنوع است.
دربندی زاده از خانوادهها خواست برای پیشگیری از هر گونه حوادث ناخوشایند اعم از جانی، مالی و اخلاقی از انتخاب سرویس مدارس به صورت مستقیم خودداری کنند و حتماً از سرویس مدارسی که تحت نظارت سازمان تاکسیرانی می کنند استفاده کنند.