• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۲۲۷۲
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۹
اقتصادی » اقتصاد کلان

امضاء تفاهم نامه همکاری منطقه آزاد قشم و محیط زیست

تفاهم نامه همکاری منطقه آزاد قشم و سازمان حفاظت محیط زیست ، همزمان با هفته دولت به امضاء رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور رسید.

امضاء تفاهم نامه همکاری منطقه آزاد قشم و محیط زیستبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم پس از امضای این تفاهم نامه همکاری گفت: هدف از انعقاد این تفاهم نامه کاهش اثرات نامطلوب ناشی از فعالیت های توسعه ای و ایجاد بستر مناسب همکاری و تعامل بیشتر جهت ارتقاء وضعیت محیط زیست جزیره قشم است.
حمیدرضا مومنی از استقرار بخش ویژه محیط زیست در ساختار منطقه آزاد قشم، مشارکت در تدوین طرح پایش محیط زیست، همکاری در ترویج فرهنگ دریاسالاری، تدوین برنامه تجهیز واحدهای بزرگ صنعتی به سیستم پایش بر خط مولفه های زیست محیطی، شناسایی قابلیت ها و ترغیب سرمایه گذاری های زیست محیطی داخلی و خارجی، مشارکت در ارتقاء کیفیت محیط زیست و احیاء و بازسازی زیستگاه ها در منطقه آزاد قشم، به عنوان بخشی از اهداف این تفاهم نامه یاد کرد.
مومنی افزود: مساعدت در تهیه ضوابط و مقررات استقرار صنایع، زون بندی مناطق، نظارت بر واحدهای HSE صنایع مستقر در منطقه با همکاری سازمان منطقه آزاد قشم، نظارت بر حسن اجرای قوانین محیط زیستی در منطقه آزاد قشم، مساعدت در پهنه بندی جنگل های حرای قشم نیز بخشی از اقداماتی است که سازمان حفاظت محیط زیست کشور بر اساس این تفاهم نامه اجرا می کند.
رئیس هیات مدیره سازمان منطقه آزاد قشم تاکید کرد: بر اساس این تفاهم نامه ملزم به ایجاد بخش ویژه محیط زیست منطبق با استانداردها و معیارهای سازمان حفاظت محیط زیست در بدنه سازمان منطقه آزاد قشم، نظارت بر اجرا و استقرار سیستم های آنلاین در بنادر جهت پایش آلودگی آب های منطقه، اجرای مدیریت پسماند در منطقه آزاد بر اساس شیوه نامه های ابلاغی و نظارت بر تجهیز واحدهای بزرگ صنعتی و تولیدی مستقر در منطقه به سیستم پایش لحظه ای هستیم.
وی در ادامه با اشاره به فعالیت های مختلف در جزیره از جمله حوزه های نفت، گاز و انرژی، افزود: علاقمند بودیم در کنار این فعالیت ها، نگاه جدی به سایر مزیت های جزیره مخصوصا حوزه گردشگری وجود داشته باشد.
بنابر گزارش شبکه اطلاع رسانی جامعه دریایی ایران (مانا) ، مومنی در این نشست از اقدامات و تلاش دو ساله سازمان منطقه آزاد قشم برای بازگرداندن مجوز ژئوپارک قشم از سازمان یونسکو خبر داد و اظهار کرد: جهانی شدن تنها ژئوپارک خاورمیانه در جزیره قشم یک اقدام مهم ملی و بین المللی است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم ضمن تاکید بر اهمیت اقتصاد دریا محور، تصریح کرد: از جمله اقداماتی که در این زمینه انجام شده می توان به برنامه ریزی جهت 86 هزار تن پرورش ماهی در قفس و تلاش برای ریشه کن کردن فقر در غرب جزیره قشم با استفاده از کشت میگو در دو هزار هکتار اراضی منطقه آزاد قشم اشاره کرد.
وی از فعالیت پنج پتروشیمی و چهار پالایشگاه در منطقه آزاد قشم خبر داد و خاطرنشان کرد: برای هیچ اقدام مخرب یا آلوده کننده محیط زیست در هیچ حوزه ای مجوز فعالیت صادر نخواهد شد.
تفاهم نامه همکاری منطقه آزاد قشم و سازمان حفاظت محیط زیست، همزمان با هفته دولت به امضای حمیدرضا مومنی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست کشور با حضور عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان محیط زیست در محل سالن کنفرانس سازمان حفاظت محیط زیست رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)