• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۸۹۹۶۰
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۰
بین الملل » سیاسی
مقام نظامی عراق ؛

ادامه عملیات آزاد سازی منطقه حویجه در استان کرکوک

سخنگوی عملیات مشترک عراق گفت: نبرد نیروهای ما علیه تروریست های داعش در مناطقی چون حویجه و فرات علیا ادامه خواهد یافت.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ سخنگوی عملیات مشترک عراق گفت: نبرد نیروهای ما علیه تروریست های داعش در مناطقی چون حویجه و فرات علیا ادامه خواهد یافت.
سرهنگ یحیی رسول که در گفتگو با شبکه تلویزیونی الاتجاه گفت: در منطقه حویجه، هم زمان چندین عملیات در دستور کار ما قرار خواهد داشت چنانچه در فرات علیا نیز چنین عملیات انجام خواهیم داد.
وی درباره زمان آغاز عملیات در حویجه گفت: نیروی هوایی عراق اطلاعیه هایی را در منطقه حویجه منتشر کرد که در آن هشدارهای لازم به شهروندان داده شده است و در آن وعده داده شد با آغاز عملیات برای تخلیه مناطق عملیاتی از شهروندان، مسیرهای امنی نیز آماده خواهد شد. در حال حاضر فعالیت های اطلاعاتی در منطقه حویجه ادامه دارد و به خواست خدا عملیات برای آزادسازی اراضی کشور از جمله حویجه به زودی آغاز خواهد شد.
وی نقش بسیج مردمی در عملیات آزادسازی منطقه حویجه را در قالب نیروهای مسلح کشور دانست و حضور بسیج مردمی را در این عملیات مهم ارزیابی کرد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود

درهمین حال یک مقام نیروهای الحشد الشعبی عراق روز جمعه اعلام کرد پس از آزاد سازی کامل شهر تلعفر آخرین پایگاه تروریست های داعش در استان نینوا در شمال عراق ، نیروهای عراق برای آغاز عملیات نظامی علیه مواضع تروریست های تکفیری در منطقه الحویجه در غرب استان کرکوک آماده می شوند .
احمد الاسدی سخنگوی نیروهای بسیج مردمی عراق ( الحشد الشعبی ) گفت عملیات آزاد سازی شهر الحویجه به احتمال زیاد چند روز پس از پایان تعطیلات عید قربان آغاز خواهد شد .
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بغداد ، احمد الاسدی تاکید کرد واحد ویژه جنگ روانی ارتش عراق پخش اعلامیه ها در شهر الحویجه را آغاز کرده است و عزیمت برخی نیروهای ویژه به طرف این شهر به این معناست که تدارکات برای آغاز عملیات آزاد سازی الحویجه شروع شده است .
سخنگوی نیروهای الحشد الشعبی درباره نیروهایی که قرار است در این عملیات مشارکت داشته باشند ، گفت عملیات آزاد سازی شهر الحویجه مانند شهر تلعفر با حضور همه نیروهای عراقی صورت خواهد گرفت و با توجه به وسعت بیشتر این منطقه که به حدود 9 هزار کیلومتر مربع می رسد ممکن است نیروهای بیشتری در این عملیات شرکت داشته باشند .
احمد الاسدی تصریح کرد ستاد فرماندهی عملیات مشترک درباره حضور نیروهای پیشمرگه اقلیم کردستان عراق در عملیات آزاد سازی شهر الحویجه تصمیم گیری خواهد کرد .
نیروهای پیشمرگه در حال حاضر در بخش های وسیعی از استان کرکوک که مورد مناقشه بین دولت مرکزی بغداد و اقلیم کردستان است ، مستقر هستند .
این در حالی است هواپیماهای جنگی عراق میلیون ها اعلامیه در آسمان شهر الحویجه بخش کردند . در این اعلامیه ها از ساکنان این شهر خواسته شد ازمکان های تجمع عناصر داعش دور باشند چون این مکان ها هدف جنگنده های خواهند بود .
در همین حال جواد الطلیباوی سخنگوی گروه عصائب أهل الحق ( گردانهای اهل الحق ) یکی از گروههای وابسته به الحشد الشعبی گفت مشارکت گروههای الحشد الشعبی در عملیات آزاد سازی شهر الحویجه و بخش شرقی منطقه الشرقاط امری ضروری خواهد بود و با حضور این نیروها پیروزی در این عملیات در کوتاه ترین زمان و با کمترین خسارات و نیز حفظ تاسیسات زیربنایی محقق خواهد شد .
گفتنی است بخش شرقی شهرک الشرقاط در استان صلاح الدین و در مجاورت شهر الحویجه همچنان در اشغال گروه تروریستی داعش است .




بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
مرسون: ایران از فرصت‌هایش به‌خوبی استفاده کرد
به‌کارگیری فناوری نوین راهکار کاهش چالش‌های تولید 
شعبان‌خمسه: استرالیا نسبت به بازی‌های قبل بهتر ظاهر شد
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی (ره) شهر ایلام
حمایت از بنگاه‌های خرد ایلام با طرح «طاها»
چاپ مقاله (ISI) سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری در مجله معتبر علمی
قطع گاز ویلا‌های خالی از آذرماه
تلف شدن یک قلاده خرس قهوه ای در تنگه مرصاد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۵ آبان ۱۴۰۴
امنیت جامعه خط قرمز پلیس
فردا ، آخرین مهلت ثبت نام در آزمون دکتری است
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)