• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۷۹۴۲۰۸
تاریخ انتشار: ۱۳ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۷
اجتماعی » جامعه و شهری

طرح ارتقای کیفیت آب شرب جنوب تهران به بهره‌برداری می‌رسد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران از افتتاح طرح ارتقای کیفیت آب شرب جنوب تهران با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری در روز سه شنبه ۱۴ شهریور خبر داد.

محمد پرورش در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما امروز در حاشیه جشنواره نوزدهم شهید رجایی استان تهران گفت: این طرح بخشی از طرح رینگ آب‌رسانی شهر تهران (پروژه قمر بنی‌هاشم) است و شامل دو قسمت شرقی و غربی است که قسمت شرقی آن با اجرای 6 کیلومتر خط انتقال و ساخت دو مخزن ذخیره، آب سد ماملو را برای ارتقای آب شرب جنوب شرق تهران به مناطق جنوب بزرگراه بعثت و شهرک‌های مسعودیه، افسریه، مسگرآباد، سلیمانیه و ... منتقل می‌کند.
وی با بیان اینکه اعتبار انجام این طرح ۲۰۰۰ میلیارد ریال است، ادامه داد: بخش غربی این طرح آب تصفیه‌خانه دوم تهران را با یک خط انتقال به طول ۲۰ کیلومتر به مناطق جنوب غربی تهران می‌رساند.
پرورش افزود: با اجرای این طرح ضمن تحقق ضرورت‌های پدافندی و اتصال سامانه‌های آب‌رسانی غرب و شرق تهران، بیش از  ۳,۵ میلیون نفر از ساکنان جنوب تهران از آب سطحی تصفیه‌شده برخوردار می‌شوند.
مدیرعامل آبفای استان تهران تصریح کرد: در افتتاح این طرح، ۲۷ پروژه آب و فاضلاب تهران با اعتباری افزون بر سه هزار میلیارد ریال در قالب حفر چاه، احداث خطوط انتقال، ایستگاه‌های پمپاژ، تله‌متری، بازسازی شبکه و توسعه خطوط لوله آب و فاضلاب و نصب انشعاب‌های فاضلاب نیز به بهره‌برداری می‌رسد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: تقریباً افزون بر 65 درصد فاضلاب تهران تحت پوشش قرار گرفته است و ساخت تصفیه خانه های آن هم در دستور کار قرار دارد.
پرورش افزود: براساس برنامه ریزی ها، از ابتدای دولت یازدهم تا کنون 10 تصفیه خانه در استان تهران به بهره برداری رسیده و مقرر شده است در 13 محل با 16 مدل تصفیه خانه جدید تا پایان دولت دوازدهم به بهره برداری برسد.
وی با اعلام این که تا پایان پاییز در تهران جشن استاندارد و افزایش کیفیت آب تهران برگزار خواهیم کرد، گفت: در بحث تله متریک و هوشمند سازی کنتورهای آب برای اینکه بتوانیم خدمات آنلاین و بهتری به مشتریان ارائه دهیم، کار هوشمند سازی انجام شده و به زودی نهایی خواهد شد.
پرورش درباره موضوع پِرت آب شهر تهران نیز افزود: در تهران چیزی حدود 23 و نیم درصد آب بدون درآمد داریم که پِرت گفته می شود البته از این میزان 13 درصد شامل آبی می شود که کنتورها یا قادر به قرائت نیستند و یا به صورت غیرمجاز برداشت می شوند. همچنین چیزی حدود 10 تا 11 درصد آب هم به سبب فرسودگی شبکه انتقال آب هدر می رود.
وی با اشاره به اینکه 18 هزار کیلومتر لوله انتقال آب با شبکه های تحت فشار در تهران کار آبرسانی به مصرف کنندگان را انجام می دهند افزود: در سال حدود 200 تا 250 کیلومتر در تهران در حال اصلاح شبکه آبرسانی هستیم که بیش از 100 میلیارد تومان هزینه آن است اما اگر بخواهیم این کار را به صورت سراسری عملیاتی کنیم، باید سرمایه گذاری خارجی انجام شود یا منابع دولتی در اختیار ما قرار گیرد که البته اصلاح سراسری شبکه انتقال آب در دستور کار قرار دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)