افتتاح همزمان 1807 واحد مسکن مهر در آذربایجان شرقی + گزارش
1807 واحد مسکن مهر به صورت همزمان در در مراسمی در مناطق مختلف اذربایجان شرقی به بهره برداری رسید.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، برای احداث این واحد ها حدود یک هزارمیلیارد ریال هزینه شده است
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در مراسم افتتاح واحد های مسکن مهر در تبریز گفت :تاکنون بیش از دو میلیون واحد مسکن مهر در کشور به بهره برداری رسیده است.
اصغری مهرآبادی افزود : دولت در سال های گذشته احداث بیش از 2 میلیون و 200هزار واحد مسکن مهر را در دستور کار خود قرار داده بود که تا به امروز بیش از 1میلیون و 960هزار واحد مسکن مهر را تحویل داده است.
وی افزود: بدون احتساب واحد های فاقد متقاضی و مشکل دار حدود 90هزار واحد در حال احداث است که پیش بینی می شود تا پایان سال جاری این واحد ها نیز به متقاضیان واگذار شود.
وی با اشاره به اینکه دولت سال گذشته حدود 14 هزار میلیاردریال برای تامین زیر ساخت های این مساکن مهر اختصاص داده بود ابراز امیدواری کرد با اختصاص بودجه در سال جاری روند تامین زیر ساخت ها سرعت گیرد.
قائم مقام وزیر راه و شهرسازی افزود: سیاست این وزارتخانه آن است که هیچ واحدی بدون تامین خدمات زیربنائی به مردم تحویل داده نشود و ما هم به طور جدی این مساله را به صورت بخشنامه به ادارات کل استان ها ابلاغ کرده ایم.
اصغری مهرآبادی تاکید کرد: تمام تلاش وزارت راه و شهرسازی به پایان رساندن طرح مسکن مهر تا پایان امسال است که از طریق راهکارهای پیش بینی شده و مصوبه های دولت تحقق پذیر است.