• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۰۶۹۵
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۵
آذربایجان شرقی » اجتماعی

همایش دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانها در تبریز

هفتمین همایش دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان های سراسر کشور امروز در تبریز آغاز بکار کرد.

همایش دبیران شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استانها در تبریز
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، این همایش با هدف ارائه برنامه ها و انتظارات در حوزه کاهش تقاضا و توسعه مشارکت های مردمی، تشریح اولویتهای ستاد در سال جاری، بازخوانی سیمای مواد مخدر و روان گردان ها در کشور به مدت دو روز به میزبانی تبریز برگزار میشود.
تشریح ساختار تشکیلاتی ستاد مبارزه با مواد مخدر و طرح ملی مبارزه همه جانبه با مواد مخدر، روان گردان ها و پیش سازها در برنامه ششم توسعه، تشریح نقش رسانه ها و تبلیغ در عرصه مبارزه با مواد مخدر و آشنایی اعضای حاضر با قابلیتها و تجارب آذربایجان شرقی در کاهش آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد از دیگر مباحثی است که در این همایش به آنها پرداخته خواهد شد.
قائم مقام ستاد مبارزه با مواد مخدر در حاشیه این همایش گفت: در بین جوامع هدف ، شاهد رشد آلودگی به مواد مخدر در بین کارگران به ویژه کارگران فعال در بخش صنعتی هستیم.
علی مویدی با بیان اینکه آمار کارگران گرفتار در بند اعتیاد در استان های مختلف متفاوت است یادآور شد: در برخی استان ها آمار کارگران آلوده به مواد مخدر 15 تا 18 درصد کارگران و در برخی استان ها نیز این آمار بین 20 تا 26 درصد کارگران است.
 قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین گفت : عمده بیماران کشور در زمینه اعتیاد مصرف کننده مواد سنتی هستند و شرایط فعلی کشور ما نشان می دهد که غلظت استفاده از مواد مخدر سنتی بیشتر از مواد صنعتی است.
مویدی با بیان اینکه نگرانی مسئولان بیشتر در حوزه مصرف مواد صنعتی و روانگردان است از رسانه ها خواست در جهت آگاهی دادن به مردم نقش آفرینی کنند.
وی یادآور شد: نگاه بلند ستاد مبارزه با مواد مخدر و دولت تدبیر و امید همراه با آگاهی بخشی به جامعه است که می تواند شیب اعتیاد را ملایم کند و شاهد کاهش گرفتار شدگان در دام این معضل اجتماعی باشیم.
مویدی در خصوص طرح کوپنی کردن مواد مخدر در کشور نیز گفت: در هیچ کشوری مواد مخدر توزیع نمی شود و در کشور ما که سلامتی سرمایه های اجتماعی مورد توجه است، این موضوع شدنی نیست.
وی با تاکید بر اینکه مباحث مربوط به کوپنی کردن مواد مخدر حرف های خامی بود که توسط برخی دوستان ناآگاه بیان شد گفت: متاسفانه این موضوع مورد استفاده دشمنان و فرصت طلبان قرار گرفت در حالیکه چنین فکری در حاکمیت وجود ندارد.
به گفته قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر 75 درصد کشفیات مواد مخدر در مرز و جدار مرزهای کشور اتفاق افتاده است و در این راستا در چهار سال گذشته مرزهای شرق و جنوب شرق جهت جلوگیری از ورود مواد مخدر به شدت کنترل شده است.
وی یادآور شد: نگاه ستاد مبارزه با مواد مخدر در حوزه مقابله، نگاهی سخت گیرانه است و در مرزهای غربی نیز به عنوان یک اقدام بشر دوستانه برای جلوگیری از ورود مواد مخدر به سایر کشورها تلاش می کنیم.
وی در خصوص کشفیات مواد مخدر در 5 ماه گذشته نیز گفت: در این مدت 367 تن کشفیات انواع مواد مخدر داشتیم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افزایش نشان می دهد.
وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال برای بهبود یافته گان از دغدغه های این ستاد است گفت: امسال در کشور برای 4 هزار معتاد بهبود یافته شغل ایجاد شده است.
مویدی اقدامات انجام شده در آذربایجان شرقی در حوزه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر را اقداماتی شایسته ارزیابی کرد که می تواند برای سایر استان ها الگو باشد.
 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تداوم بارش باران و برف و کاهش محسوس دما در استان سمنان
بانخبگان: نخبه ایکنولوژی ایران از مسیر علمی خود می‌گوید.
کاهش بیش از ۱۰ درجه‌ای دما در چهارمحال و بختیاری
نشست کارگروه ملی مدیریت پسماند با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور
تمامی محور‌های چهارمحال و بختیاری باز است
غیرحضوری شدن فعالیت برخی مدارس استان سمنان
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی
تجلیل از افتخار آفرینان کنکور سراسری در زنجان
مهمانی فرشته‌ها در زنجان
پایان جشنواره پانتومیم در زنجان
تداوم نظارت بر بازار شب یلدا در زنجان
هوای برفی اصفهان سردتر می‌شود
سارقان احشام در دام پلیس دامغان
آغاز کشت سیب زمینی در طارم
حادثه رانندگی در محور کرمان ــ راور، ۷۵ کیلومتری راور
واژگونی پراید در محور زرند–رفسنجان
برگزاری رقابت‌های تیراندازی با کمان کشور به میزبانی اصفهان
تقدیر آبفای منطقه ۶ تهران از خانواده شهدا به عنوان الگوی مصرف بهینه آب
عامل قتل خانوادگی صبح امروز شهر کرمان، دستگیر شد
تکمیل طرح‌های درمان و سلامت در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مدارس کدام استان‌ها، فردا (شنبه) غیرحضوری است
میران بارش‌ها در چهارمحال و بختیاری
تمامی فرودگاه‌های کشور در آماده‌باش کامل قرار گرفتند
ادامه بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
کنفرانس‌های ضدفاشیست در ونزوئلا، آمریکا را عصبانی کرده است
اعلام وضعیت مدارس استان برای روز شنبه ۲۹ آذرماه
اعلام میزان بارش‌های اخیر استان کهگیلویه وبویراحمد
مدارس ۵ شهرستان فارس فردا غیرحضوری است
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
فردا، فعالیت همه مدارس و مراکز آموزشی آذربایجان شرقی
پیش بینی آغاز مجدد بارش برف از ظهر امروز، ۲۸ آذر، در خراسان رضوی
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم
آخرین وضعیت بارش‌ها در هرمزگان ۲۸ آذر ۱۴۰۴
ثبت رکورد جدید بارش‌ها در غرب و جنوب کشور
صادرات غیرنفتی از ۵۴۳ میلیون دلار در سال ۵۷ به ۴۵ میلیارد دلار رسید
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
انحراف اتوبوس در محور رفسنجان–کرمان ۱۵ مصدوم برجا گذاشت  (۱ نظر)
پزشکیان: طرح راه آهن در خراسان جنوبی را به اتمام می‌رسانیم  (۱ نظر)
امدادرسانی به مصدومان محور شلمزار به شهرکرد  (۱ نظر)