• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۶۷۷۳
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶
آبادان » اجتماعی
در خطبه های نماز جمعه

قدردانی امام جمعه از درخشش صدا و سیمای مرکز آبادان

امام جمعه آبادان از صدا و سیمای مرکز آبادان برای درخشش در بیستمین جشنواره تولیدات مراکز استانها تقدیر و تشکر کرد.

اسلام نسخه شفابخش خانواده در عصر حاضر

به گزارشخبرگزاری صدا و سیمامرکز آبادان امام جمعه آبادان امروز در مصلی نماز جمعه و در جمع نمازگزاران  با قدردانی از صدا و سیمای مرکز آبادان گفت: کسب رتبه های برتر در کشور شایسته تقدیر است و این نشان دهنده وجود عوامل حرفه ای در این مرکز است.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی پور با نگاهی به شرایط منطقه و تجهیزات و امکانات این مرکز درخشش عوامل آن و تولیدات باارزش را شایسته تجلیل دانست و ابراز امیدواری کرد این درخشش موجب توجه بیشتر مسئولان امر برای بهره گیری شایسته از این ظرفیت ملی باشند.

وی با اشاره به اهمیت حفظ بنیان خانواده گفت: هیچ عصری مانند امروز خانواده بدین گونه دچار سقوط و انحطاط نشده است و تعالیم و آموزه های اسلامی تنها راه حیات بخش نجات بشر امروز است.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی پور افزود: از آنجا که نگاه اسلام به خانواده نگاهی نجات بخش است و در آن بنیان خانواده از ارزش خاصی برخوردار است اسلام نسخه شفابخش خانواده به ویژه در عصر حاضر را ارائه داده است. 

وی چالش ازدواج و طلاق را در عصر کنونی بسیار خطر ناک دانست و گفت: اینکه جوانها زیر باز تشکیل خانواده نمی روند شاید در گوشه ای از موارد مربوط به مسئله اقتصادی باشد چرا که این مشکل در میان خانواده های ثروتمند نیز دیده می شود.

خطیب جمعه آبادان با تاکید بر تلاش برای رفع مشکلات مالی جوانان گفت: در بسیاری موارد شرمنده جوانانی هستیم که با وجود داشتن گزینه مناسب، توان مالی برای تشکیل خانواده ندارند و در جامعه امروز کاری کردیم که زن و مرد با کار در خارج از منزل حتی یکدیگر را نمی بینند.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی پور یادآور شد اسلام از آن جهت که ارزش زیادی برای کانون خانواده قائل شده آموزه ها و تعالیم زیادی نیز برای حفظ کانون این بنیان جامعه دارد که با عمل به آنها می توان جامعه کنونی را از این چالش رهایی داد.

امام جمعه آبادان در بخش دیگری از سخنانش با بیان پیامهای شکست حصر دیرالزور گفت: آمریکایی ها داعش را بوجود آوردند تا با مسلمان کشی امنیت اسرائیل را تامین کنند اما با مدیریت صحیح این توطئه، خواب آنها آشفته شده است.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی پور تاکید کرد: آنها درمورد برجام هم در پی ایجاد شرایطی بودند که ایران را مجبور کنند به شرایط آنها پایبند باشد، به مخاطبان خود اینگونه القا می کنند که به این برنامه جامع پایبندند در صورتی که ما هر چقدر در برابر آنها تنزل کنیم بیشتر به کشور فشار وارد می کنند.

وی افزود: به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی تنها راه برون رفت از مشکلات موجود همان اقتصاد مقاومتی است اما باید دید با گذشت شش ماه از سال چه اقداماتی انجام شده است.

باید همه بر اجرای این فرمان ناظر باشند و مردم نیز بیشتر از مسئولان مطالبه گری کنند.

امام جمعه آبادان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به دیدار رهبر معظم انقلاب اسلامی با اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام و طلاب حوزه های علمیه خواستار مطالعه درباره پیامهای این دیدارها شد و گفت: بزرگترین وظیفه طلاب هدایت فکری و دینی مردم است و البته بصیرت افزایی.

حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی پور تاکید کرد: اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام هم بدانند مصلحت سنجی منافاتی با نگاه انقلابی و اقدام انقلابی ندارد.


بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)