وزیر امور خارجه جمهوری چک زخمی شد
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما وزیر امور خارجه جمهوری چک شامگاه جمعه در پی یک سانحه رانندگی در بیمارستان بستری شد.
ایرنا والنتووا، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری چک در بیانیه ای اعلام کرد : « لوبومیر زائورالک 61 ساله (Lubomir Zaoralek) دچار جراحتی از ناحیه سر شده، اما حال عمومی وی خوب است.»
این سخنگو در ادامه افزود وی پس از تصادف در جاده ای در جنوب شرقی این کشور، در بیمارستانی در شهر برونو بستری و ساعاتی بعد نیز مرخص شد و احتمالا روز دوشنبه سر کار خود حاضر خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پراگ، پلیس اعلام کرد در این سانحه که حدود ساعت 19 به وقت محلی روی داد، دو خودرو نزدیک شهر زنویمو با یکدیگر برخورد کردند و چند نفر زخمی شدند. تحقیقات درباره علت این حادثه آغاز شده است.
لوبومیر زائورالک از سال 2014 سمت وزارت امور خارجه دولت سوسیال-دموکرات بوهوسلاو سوبوتکا (نخست وزیر جمهوری چک) را بر عهده دارد. وی در رأس فهرست نامزدهای حزب سوسیال-دموکرات (CSSD) برای انتخابات پارلمانی آتی این کشور که قرار است روزهای 20 و 21 اکتبر برگزار شود، قرار دارد