• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۰۸۲۵۷
تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶
اقتصادی » صنعت

ظرفیت‌های بخش‌خصوصی ایران در سیدنی معرفی می‌شود

دهمین اجلاس دوسالانه اتاق‌های بازرگانی جهان از روز سه‌شنبه به مدت سه روز در سیدنی استرالیا برگزار می‌شود.

ظرفیت‌های بخش‌خصوصی ایران در سیدنی معرفی می‌شودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ در این اجلاس که هم‌زمان با بیستمین سال برپایی این کنگره مهم اقتصادی است هیات بلندپایه‌ای از اتاق بازرگانی ایران به ریاست پدرام سلطانی نایب‌رئیس اتاق ایران و عضو شورای عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی جهان، به سیدنی اعزام خواهند شد.
در این دوره از اجلاس اتاق‌های بازرگانی جهان پیش‌بینی می‌شود همچون ادوار گذشته نمایندگان بیش از 100 کشور جهان حضور داشته باشند و از این جهت این کنگره جهانی را می‌توان در فهرست برترین جلسه‌های اقتصادی دنیا محسوب کرد که فرصتی بی‌نظیر برای رایزنی بین فعالان بخش خصوصی جهان از اتاق‌های بازرگانی کشورهای مختلف است و از همین رو نیز شعار آن را «محل پیوند کسب‌وکارها» انتخاب کرده‌اند.
اجلاسی که برای اولین بار اتاق ایران یکی از حامیان مالی آن است و به گفته پدرام سلطانی هیات ایرانی مشارکتی فعال و پرقدرت در بخش‌های مختلف آن خواهد داشت.
نایب‌رئیس اتاق ایران می‌گوید:« گروه قدرتمندی از بخش خصوصی ایران و از اتاق‌های بازرگانی شهرهای مختلف برای حضور در این کنگره برنامه‌ریزی‌شده است. در اجلاس امسال علاوه بر آنکه نمایندگان اتاق بازرگانی در پنل‌های تخصصی این اجلاس سخنرانی کرده و به بیان دیدگاه‌ها و راهکارهای مرتبط با موضوعات مورد بحث اجلاس خواهند پرداخت، دو پروژه ابتکاری نیز از سوی اتاق بازرگانی ایران معرفی خواهد شد.»
به گفته رئیس هیات اعزامی اتاق بازرگانی ایران به اجلاس سیدنی، در اجلاس سه‌روزه، نشست‌ها و میزگردهای مختلفی با موضوعات مرتبط با وظایف قانونی اتاق‌های بازرگانی و همچنین چشم‌انداز سال‌های آتی صنعت و تجارت جهان برگزار خواهد شد.
نایب‌رئیس اتاق ایران که سال گذشته با حضور در انتخابات شورای عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی جهانی موفق شد به جمع 20 نفره این شورای مهم راه پیدا کند، در ادامه می‌گوید: «تحرکات بین‌المللی بخش‌خصوصی ایران باید افزایش یابد و زمان آن فرا رسیده تا نقطه پایانی بر عدم حضور و نقش‌آفرینی بخش خصوصی کشور در عرصه بین‌المللی، گذاشته شود ما در سال‌های گذشته در این حوزه غفلت طولانی‌مدت داشتیم و حالا زمان جبران آن است.»

دیپلماسی اقتصادی در اجلاس سیدنی

به گفته پدرام سلطانی یکی از سکوهای جهش برای بخش خصوصی ایران، مشارکت فعالانه در اجلاس دوسالانه اتاق‌های بازرگانی جهان است و ازاین‌رو پارلمان بخش خصوصی ایران پس از موفقیت در انتخابات سال گذشته شورای عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی جهان، برای حضور قوی در اجلاس اتاق‌های بازرگانی در سیدنی استرالیا برنامه‌ریزی ویژه‌ای انجام داده است.
سلطانی در ادامه به اهمیت این اجلاس از نظر دیپلماسی اقتصادی اشاره کرد و گفت:« حضور فعال‌هایت اتاق بازرگانی ایران در اجلاس امسال فرصتی طلایی برای کمرنگ کردن تنش‌های بین‌المللی علیه ایران و همچنین ایجاد پل‌های ارتباطی با بخش‌خصوصی کشورهای جهان است.»
در حاشیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی جهان که هر دو سال یک‌بار برگزار می‌شود، علاوه بر تشکیل کارگاه‌ها و پانل‌های تخصصی و برپایی نمایشگاه اتاق‌های بازرگانی کشورهای مختلف، رقابت‌هایی نیز در چهار محور مسئولیت اجتماعی اتاق‌ها، نقش اتاق‌ها در کمک به بنگاه‌های کوچک و متوسط، آموزش و همچنین اقدامات ابتکاری برگزار می‌شود. رقابت‌هایی که امسال برای اولین بار دو اتاق شیراز و اصفهان هم به‌عنوان رقبای نهایی ( در دو بخش مختلف) در آن حضور دارند.
نایب‌رئیس اتاق ایران با اشاره به اینکه او جزو داوران این رقابت‌ها خواهد بود، می‌گوید:« طی اجلاس سیدنی، برای نخستین بار دو پروژه از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز بعد از طی مراحل مقدماتی به مرحله نهایی راه یافته‌اند و در بخش اقدامات ابتکاری با سایر اتاق‌های بازرگانی از کشورهای جهان به رقابت خواهند پرداخت که موفقیت در آن می‌تواند بسیار مهم باشد.»

اتاق ایران حامی برتر اجلاس سیدنی

نایب‌ رییس اتاق ایران با تاکید بر اینکه اتاق بازرگانی ایران حضور مستمر و فعالانه در اجلاس دوسالانه اتاق‌های بازرگانی جهان را در دستور کار قرار داده است، افزود: برای نخستین بار، اتاق بازرگانی ایران حامی مالی ویژه اجلاس سیدنی است و به دنبال آن هستیم تا حضور جدی و گسترده اتاق ایران در این رویداد بزرگ جهانی را به اثبات برسانیم و بتوانیم در آینده میزبان این کنگره باشکوه اقتصادی باشیم.»
پدرام سلطانی که در اجلاس جهانی اتاق‌های بازرگانی قرار است درباره « نقش و جایگاه اتاق‌ها در توسعه پایدار» سخنرانی کند، می‌گوید:« در نشست اخیر شورای عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی که در پاریس، برگزار شد پیشنهاد تأسیس کارگروه اهداف توسعه پایدار از سوی ما به‌عنوان نماینده ایران در این شورا مطرح و مورد پذیرش قرار گرفت؛ اتفاقی که نشان داد بخش خصوصی ایران می‌تواند با حضور فعال در مجامع بین‌المللی، نقش‌آفرینی کند. در اجلاس اتاق‌های بازرگانی جهان هم قرار است گزارشی در ارتباط با فعالیت‌های اتاق‌ها مبتنی بر توسعه پایدار ارائه دهم.»

اجلاس یک‌روزه اتاق‌های بازرگانی آسیا و اقیانوسیه

اما یک روز پیش از آغاز به کار اجلاس اتاق‌های بازرگانی جهان ( روزهای 28 تا 30 شهریور) قرار است اجلاس اتاق‌های بازرگانی آسیا و اقیانوسیه نیز در شهر سیدنی برگزار شود که به گفته سلطانی هیات ایرانی حضوری بسیار فعال دراین اجلاس هم خواهد داشت.
او با اشاره به سخنرانی اعضا هیات در 5 پنل تخصصی این کنگره منطقه‌ای گفت:«
نخستین بار است که ما حضوری چنین فعال در این اجلاس خواهیم داشت و همه تلاش ما براین بوده که از تمام ظرفیت‌ها برای ارائه دیدگاه‌هایمان در حوزه مختلف مرتبط با اتاق بازرگانی و مسائل روز اقتصادی و جهانی بهره ببریم.»
از اتاق بازرگانی ایران هیاتی شامل بیش از 20 نفر از مسئولان اتاق‌های بازرگانی کشور و فعالان اقتصادی فردا به سیدنی اعزام خواهند شد تا در اجلاس دوسالانه اتاق‌های بازرگانی جهان و اتاق‌های بازرگانی آسیا و اقیانوسیه شرکت کنند.
در هیات اعزامی به این اجلاس از اتاق تهران حجت‌الله بهروز مشاور رئیس، مریم خزاعی معاون بررسی‌های اقتصادی و مسعود مالکی مدیر کشورهای درحال‌توسعه در معاونت امور بین‌الملل حضور دارند.
در حاشیه این اجلاس، نمایشگاهی نیز برگزار می‌شود که اتاق‌های بازرگانی کشورهای شرکت‌کننده و مؤسسات و شرکت‌های خدمات دهنده به آن‌ها در آن حضور دارند و غرفه اتاق بازرگانی ایران هم در این نمایشگاه دایر بوده و برنامه‌های ویژه برای معرفی ایران و فرصت‌ها و ظرفیت‌های اقتصادی کشورمان در آن تدارک دیده شده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
استحمام کوتاه‌تر، صرفه‌جویی ۷ میلیون مترمکعبی آب در زنجان
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن و صنایع معدنی وزارت صمت
هیدج ،شهری با گام های کتانی
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده است
برپایی نمایشگاه اسوه بسیج در اهر
لزوم حفظ وحدت و اطاعت از رهبری در جامعه اسلامی
رتبه برتر شهرستان میانه در جذب اعتبارات بانکی
معاون وزیر صمت: سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور برنامه‌های ایمیدرو است
رونمایی از مجموعه وصایای کامل شهدای آذربایجان‌شرقی
مقاومت پیروز اصلی انتخابات عراق بود
راه اندازی سامانه راه نیکان مراکز نیکوکاری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان؛ ۳۰ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۳۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش از دریچه دوربین
معرفی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه نهایی تنیس ساحلی BT۵۰
درخشش دانش آموز شاهین‌دژی در مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز
بهسازی و آسفالت راه‌های روستایی در شهرستان باروق
منطقه آزاد ارس پیشانی توسعه اقتصادی آذربایجان شرقی
ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار دانش‌آموز آذربایجان‌غربی در طرح ملی ایران دیجیتال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام آمادگی دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیک
­کشتی آزاد بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۱ نشان طلا و ۱ برنز ایران در ۲ وزن نخست
سومی ایران در جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی تا پایان روز دوازدهم
از بلاتکلیفی اردوگاه دانش آموزی خراسانلو تا آب آشامیدنی ارمغان‌خانه
­رحمان عموزاد نخستین آزادکار طلایی ایران
تازه ترین تصاویر حضور وزیر میراث فرهنگی در زنجان
حل مشکلات ترافیکی شرق مازندران با ساخت یک پل
پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام صدیقی
شهادت دو تن از پاسداران در حین آموزش سلاح نیروهای پاسدار جوان
تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حکام
ماجرای چند ماه هدر رفتن آب
همکاری ایمیدرو با شرکت روسی برای هوشمندسازی معادن
شیوه جداسازی یارانه‌های اعضای خانوار تغییر کرد
بزرگداشت هفته بسیج در زنجان با ۲ هزار عنوان برنامه
دیدار معاون رئیس جمهور با خانواده شهیدان صفاییان و محمدی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)