• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۱۰۳۹۵
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۴
بین الملل » سیاسی
آقای روحانی در جمع ایرانیان مقیم آمریکا؛

هیچگاه آغازگر نقض توافق بین المللی نخواهیم بود

رئیس جمهور کشورمان تاکید کرد: خارج شدن از برجام به معنای زیرپا گذاشتن تعهد روشن سیاسی یک دولت است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، رئیس جمهور کشورمان در جمع صمیمی ایرانیان مقیم آمریکا تاکید کرد: خارج شدن از برجام به معنای زیرپا گذاشتن تعهد روشن سیاسی یک دولت است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
تا زمانی که طرف مقابل بر عهد خود پایبند باشد بر عهد خود استواریم
آقای روحانی یکشنبه شب به وقت نیویورک در جمع صمیمی ایرانیان مقیم آمریکا با اشاره به اینکه زیرپا گذاشتن تعهد افتخار نیست، گفت : تا زمانی که طرف مقابل بر عهد خود پایبند باشد بر عهد خود استواریم.
رئیس جمهور کشورمان افزود: اگر طرف مقابل بخواهد به حقوق ملت ایران تجاوز کند مردم ایران هم پاسخ مقتضی و مناسب به طرف مقابل خواهند داد.
رئیس جمهور کشورمان با بیان اینکه در زمینه اقتصادی و روابط با جهان شرایط ما از قبل بهتر است، گفت: از چین و کره جنوبی و اروپا اعتبارهای میلیاردی و سرمایه خارجی گرفته یا می گیریم . ما آغازگر نقض تعهد نخواهیم بود. برجام یک تعهد بین المللی است.چه دولت آمریکا خوشحال باشد چه نباشد.

برای ساختن ایران اسلامی به همه ایرانیان سراسر گیتی نیازمندیم
رییس جمهور کشورمان در ادامه دیدار صمیمی ایرانیان مقیم آمریکا خاطرنشان کرد: برای ساختن ایران اسلامی به همه ایرانیان سراسر گیتی نیازمندیم.
آقای روحانی از همه ایرانیان از جمله ایرانیان مقیم خارج خواست برای ساختن ایرانی آبادتر و افتخارآفرین تر در عرصه جهانی، دست در دست یکدیگر بدهند و بکوشند.
رئیس جمهور کشورمان یکشنبه شب به وقت نیویورک در جمع صمیمی ایرانیان مقیم آمریکا گفت: ما برای ساختن ایران اسلامی به همه ایرانیان سراسر گیتی نیازمندیم و همه ایرانیان که دلداده ایران و عاشق وطن خودشان هستند باید در آینده ایران سهم داشته باشند. ایران از آن همه ملت ایران است و هیچکس در ایرانی بودن، نمی تواند بگوید من از دیگران ایرانی تر هستم.
رییس جمهور تاکید کرد: همانطور که ایرانیان مقیم خارج همپای ایرانیان داخل ، برای تعیین سرنوشت آینده کشور در پای صندوق های رای انتخابات پر شور 29 اردیبهشت حضور یافتند و افتخارآفرینی کردند، اکنون نیز باید در پای صندوق تعامل با دانشگاه ها، پارکهای علمی و فناوری و بخش های اقتصادی، تجاری و سرمایه گذاری حضور یابند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

وی اظهارداشت: ایرانیان مقیم خارج می توانند در تعامل فرهنگی، علمی و فناوری، برای سربلندی ایران تلاش کنند.
اقای روحانی با بیان اینکه "آنچه ما از شما ایرانیان عزیز می خواهیم این است که سهم خودتان را برای پیشرفت ایران بیش از پیش افزایش دهید" ، گفت: ایرانیان مقیم خارج سفیران فرهنگی، علمی، اقتصادی و سیاسی ملت ایران هستند و شما همانطور که در حمایت از برجام در آمریکا تلاش کردید، امروز هم می توانید برای منافع ایران و حقوق مردم ایران تلاش کنید.
رییس جمهور به حضور 105 هیات خارجی از کشورهای مختلف و سازمان های بین المللی در مراسم تحلیف اشاره و آن را به معنای احترام جامعه جهانی به ملت بزرگ ایران دانست و گفت: امروز در شرایط بسیار بهتری در دولت دوازدهم هستیم . دولت تازه نفس ما با حمایت مردم گامهای بانشاط تری در همه زمینه برخواهد داشت. ما امروز در زمینه روابط با جهان و در زمینه اقتصادی شرایطی به مراتب بهتر از دیروز داریم.
رئیس جمهور به ارائه اعتبارات گسترده از سوی کشورهای اروپایی و چین و کره به ایران اشاره کرد و افزود: ایران در مسیر پیشرفت و تعالی خواهد بود. برای پیشرفت کشور، سهم ایرانیان خارج همواره سهم ارزشمندی بوده است و آمارها نشان می دهد که در یکسال گذشته بیش از 500 نفر از تحصیل کردگان ایران در 100 دانشگاه برتر دنیا به ایران بازگشته اند که بخش عمده این رقم از آمریکا بوده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

رئیس جمهور به دستاوردهای کشور در حوزه سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: در سیاست خارجی با تلاشی که برادر بسیار عزیزم جناب آقای دکتر ظریف ، آقایان عراقچی و تخت روانچی و سایرین انجام دادند ، موفق شدند در تاریخ سیاست خارجی کشور به دنیا نشان دهند که ایرانیان همانطور که در صحنه فرهنگ، علم و دفاع از کشورشان پیشتاز بودند در سیاست خارجی هم می توانند به خوبی با زبان امروز دنیا و با منطق قابل قبول از حقوق ملت خود دفاع کنند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
آقای روحانی با تاکید بر اینکه "برجام در تاریخ سیاسی منطقه ما و جهان همواره زنده خواهد بود چه دولت فعلی آمریکا خوشحال باشد و یا نگران باشد"، اظهارداشت: برجام یک توافق چند جانبه با حمایت قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل است و برای صلح امنیت جهانی به عنوان یادگاری است که به جهانیان اعلام کرد که مسایل پیچیده بین المللی پای میز مذاکره قابل حل و فصل است.
رئیس جمهور گفت: ملت ایران در چارچوب برجام ثابت کرد دروغ نگفته و نخواهد گفت و همواره بر عهد خود پایبند است. خارج شدن از برجام به معنای زیرپا گذاشتن تعهد روشن سیاسی یک دولت است و برای کسی افتخار نیست. ایرانیان در طول تاریخ و براساس آموزه های دین و فرهنگ شان همواره بر عهد خود استوار بوده اند و تا زمانی که طرف مقابل به عهدش پایبند باشد هیچگاه ناقض تعهد نخواهند بود اما اگر طرف مقابل بخواهد در مقابل حقوق ملت باشد، حتما ملت ایران هم پاسخ مقتضی خواهد داد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
رئیس جمهور با بیان اینکه ایران تنها نقشه جغرافیایی سرزمین ما نیست و هر جا که ایرانیان جمع می شوند آنجا ایران ما است، خطاب به ایرانیان مقیم آمریکا گفت: شما در حمایت از برجام در آمریکا تلاش کردید و امروز هم می توانید برای منافع ایران و حقوق مردم ایران تلاش کنید. لابی اصلی ملت ایران در آمریکا، شما ایرانیان فرهیخته و سربلند هستید.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
پیش از سخنان رئیس جمهور کشورمان، دکتر نفیسی و خانم دکتر ارفع نیا از ایرانیان مقیم و همچنین نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد سخنانی کوتاه ایراد کردند.

6:01 برگزاری سرود پیروان قرآن  و شهدا در حضور رییس جمهور

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

21:24 رئیس جمهوری کشورمان که برای سخنرانی در هفتاد و دومین مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد در بدو ورود گفت :هدف از سفربه نیویورک شرکت در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل و و رساندن صدای ملت  ایران به گوش جهانیان و همچنین رساندن شرایط دشوار منطقه ما به به سران کشورهای جهان است.
رئیس جمهور افزود: مسائلی که امروز در اسیا شاهد ان هستیم و مسئله مظلومان میانمار و شرایط دشوار ی که دارند بحث و بررسی می کنیم.
آقای روحانی  گفت :در جلساتی که اینجا با نخبه گان و سران و مبلغین اسلامی / مدیران مطبوعات  و ایرانیان عزیز داریم سعی می کنیم از این فرصت بهره برداری کنیم.
رئیس جمهوربا اشاره به ملاقاتهایی که با سران کشورهای اروپایی؛ آسیایی؛ آفریقایی و امریکای لاتین خواهند داشت گفت:انشا الله در همه این دیدارها به نفع ملت ایران و همکاری بیشتر با کشورهای جهان حرکت خواهیم کرد همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند : استراتژی ما تعامل گسترده با جهان است.و این تعامل گسترده در کنار مجامع بین المللی براحتی اجرایی و عملیاتی می شود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

20:41 رئیس جمهور کشورمان به منظور سخنرانی در هفتاد و دومین مجمع عمومی سازمان ملل وارد نیویورک شد.
آقای روحانی بعد از ورود به فرودگاه جان اف کندی به هتل میلینیوم در منهتن رفت تا در ضیافت شامی با حضور ایرانیان مقیم امریکا شرکت کند.
روز دوشنبه رییس جمهور علاوه بر گفتگو با سی ان ان ؛ملاقات های دو جانبه ای با سران برخی کشورها خواهد داشت.رییس جمهور همچنین با گوترز دبیرکل سازمان ملل نیز دیدار دارد.
ظریف وزیر امور خارجه کشورمان نیز در تمام این دیدارها با رییس جمهور همراهی خواهد کرد. سفر رییس جمهور به نیویورک تا چهارشنبه عصر و با سخنرانی وی در مجمع عمومی پایان می یابد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

19:58 محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه،عراقچی و تخت روانچی معاونان وزیر خارجه ،زودتر از رییس جمهور وارد نیویورک شده اند.قرار است ظریف به استقبال رییس جمهور برود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر

20:18 تیم هسته ای ایران در نیویورک بسر می برد.
قرار است کمیسیون مشترک برجام در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۷ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
برداشت سیب‌زمینی از اراضی کشاورزی شهرستان ابهر
پیروزی استقلال بجنورد در والیبال دسته اول کشور
ورزشی‌های شانزدهم آبان ماه در استان سمنان
بررسی قضایی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
آسمان صاف تا قسمتی ابری در چهارمحال و بختیاری
سقوط پاراگلایدر در منطقه جنگلی سوردار نور
بابل فاتح جایزه بزرگ والیبال دودانگه
نمایشگاه رنگارنگ پاییزه با دست پُر به مهران آمد
پیروزی خانگی شوکاشور آمل 
آغاز ثبت‌نام رویداد سرمایه‌گذاری پویانمایی کوتاه
شکار حیوانات با دوربین تله‌ای در متراکم‌ترین جنگل مازندران
جشنواره مجسمه‌های شنی در ساحل خلیج فارس
خبر‌هایی از برگزاری جلسه هماهنگی اعزام دانش آموزان دامغانی به مناطق عملیاتی جنوب کشور
برگزاری مسابقه خانوادگی پدل بورد گرامیداشت روز کیش
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
برپایی کاروان سلامت در مایان 
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
دیدار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با دبیر کل سازمان ملل
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)