• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۱۲۲۵۴
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۲
سیاسی » مجلس
آیت الله جنتی در آغاز نشست خبرگان؛

در پس لبخند های دشمن تیر زهرآگین وجود دارد

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: مسئولان باید بدانند که در پس لبخند های دشمن تیر زهر آگین وجود دارد که دشمن در موقع اهمال و اعتماد نابجا و سستی ها از آن استفاده می کند.

در پس لبخند های دشمن تیر زهرآگین وجود داردبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری ، در آغاز جلسه امروز خبرگان پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آیت الله جنتی رئیس مجلس خبرگان در سخنانی با گرامیداشت دهه امر به معروف و نهی از منکر این فریضه را وظیفه همگان دانست و گفت: ترک این فریضه الهی چه مصیبتهایی از ابتدای اسلام تاکنون بر سر جامعه اسلامی آورده است.

وی افزود : همه ما و مخصوصاً مجلس خبرگان وظیفه داریم که در این زمینه کوشا باشیم و از اول اسلام اگر امر به معروف و نهی از منکر انجام می‌شد، مصیبت ها و مشکلات فراوان در طول تاریخ برای مسلمانان به وجود نمی آمد و این فرضیه امر به معروف و نهی از منکر متروک شده که نباید چنین باشد.

رئیس مجلس خبرگان سپس با اشاره به هفته دفاع مقدس تأکید کرد: دفاع مقدس یک نعمت بود که برکات زیادی برای اسلام و انقلاب اسلامی داشته و همچنان دارد و بقای انقلاب از برکات دفاع مقدس است و شهید حججی ها امروز ثمره دفاع مقدس و جنگ تحمیلی هستند.

وی در ادامه به فاجعه میانمار پرداخت و افزود: این جنایات و سکوت مسلمانان و برخی دولت های اسلامی دامن خودشان را خواهد گرفت. جمهوری اسلامی با همه توان تلاش می کند از مسلمانان مظلوم در همه نقاط جهان حمایت کند و خواهد کرد.

آیت‌الله جنتی با اشاره جایگاه مجلس خبرگان رهبری به نقش اساسی این مجلس در مشروعیت بخشی به نظام و حفظ استمرار رهبری نظام و آرامش جامعه اشاره و تاکید کرد: این مجلس مظهر تام سکینه الهی است.

رییس مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر حفظ تمامیت ارضی عراق گفت: آمریکا می خواهد کردستان را تجزیه کند و ما باید مواظب باشیم که خواست آمریکا در این زمینه به جایی نرسد که البته به جایی نمی رسد و ما نیز باید از مردم آن منطقه حمایت کنیم.

وی در ادامه تصریح کرد : مسئولان باید بدانند که در پس لبخند های دشمن تیر زهرآگین وجود دارد که دشمن در موقع اهمال و اعتماد نابجا و سستی ها از آن استفاده می کند و برای نابودی مردم و جامعه ما اقدام خواهد کرد .

آیت الله جنتی با بیان اینکه مومن و مسلمان نباید به راحتی فریب بخورد گفت: آیا موافقت نامه الجزایر و بدعهدی آمریکایی ها کافی نبود ؟ آیا نقض های متعدد دیگر آمریکا حتی در اجرای تعهدات خود با دیگرکشور کافی نیست برای شناخت این سرطان جهانی؟

وی اضافه کرد : امروز ایران اسلامی خوشبختانه در حوزه بین الملل و منطقه ای در جایگاه رفیعی قرار گرفته که این مهم ممکن نبود الا به تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و جان فشانی و ایثار شهدای گرانقدری چون حججی ها ، همدانی ها و...

رئیس مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه راه شهید حججی نشان از آن دارد که اعتماد به غرب و آمریکا نه تنها راهگشا نیست، بلکه افتادن در دام آنان است، اظهارداشت: نباید هیچ وقت به گفته های آنان اعتماد کنیم بلکه باید چشم به جوانان خود داشته باشیم و روی پای خود بایستیم و با تقویت اقتصاد مقاومتی راه پیشرفت کشور را فراهم کنیم.

وی با اشاره به اینکه مجلس خبرگان نهادی برآمده از آرمان های انقلاب است که در قانون اساسی برای تحقق اهداف عالیه نظام تشکیل شده است ، گفت: فقدان این نهاد می توانست نقیصه بزرگی برای جمهوری اسلامی باشد که با تدبیر امام راحل به بهترین وجه برطرف شد. 

آیت الله جنتی تاکید کرد: وجود مجلس خبرگان برای ادامه حیات جمهوری اسلامی و مشروعیت بخشیدن به آن نقش اساسی دارد و وظیفه بزرگی بر دوش اعضای آن قرار دارد که اصل آن حفظ و استمرار رهبری دینی و انقلابی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
استقبال از نایب قهرمان بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۵ دبی
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۶ آذر ۱۴۰۴
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۶ آذر ۱۴۰۴
مهار آتش در منزل سرایداری یکی از مدارس شوش
تشدید نظارت ها بر مراکز عرضه فرآورده‌های دامی در زنجان
اولویت مخابرات زنجان: جایگزینی کابل مسی با فیبر نوری
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
برگزاری همایش با محوریت اتصال پژوهش به صنعت در ماهشهر
بررسی مشکلات ۱۵ واحد تولیدی منطقه آزاد ارس
برگزاری نشست تخصصی ارتقای کیفیت آموزشی با حضور رئیس جمهور
تداوم بارش برف و باران در سمنان
نقره ارمغان ورزشکار چهارمحال و بختیاری در رقابت‌های جودو
زیباسازی و تجهیز مدارس شهرستان صومعه سرا
لبخند مردم به بارش نعمت خداوند در کیش
برخورد قاطع با متخلفان منابع طبیعی در دستور کار دستگاه قضائی
تکلیف سازمان تأمین اجتماعی در پاسخ‌دهی آنی به استعلامات دفاتر اسناد رسمی
جشنواره نور پایتخت در بوستان ملت
آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌های استان هرمزگان و قشم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
دیدار دبیر شورای عالی امنیت ملی با مشاور رهبر انقلاب
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۳۸ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)