• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۲۰۶۰۴
تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۰۶
وبگردی؛

روایتی از کودکی ستاره های مشهور فوتبال + تصاویر

ستارگان ثروتمند دنیای فوتبال اکثرا در دوران کودکی و نوجوانی زندگی سخت و فقیرانه‌ای را تجربه کرده‌اند.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مشرق ؛ رائول گونسالس بازیکن پیشین رئال مادرید این روزها سفیر این تیم و البته لالیگا در آمریکای شمالی است، او ثروتی غیر قابل محاسبه دارد و این در حالی است که در دوران کودکی و نوجوانی خود در مدرسه‌ای محل تحصیل خود، کار می‌کرد و از کارگری در این مدرسه پول لازم برای خرید وسایل تحصیل و لباس گرم را به دست می‌آورد.
روایتی از کودکی ستاره های مشهور فوتبال + تصاویر
کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید نیز روزگاری دلهره این را داشته که پدر دائم الخمرش پول ناچیز حاصل از کار در یک کارواش را از او به زور بگیرد و با آن مشروبات الکلی خریداری کند. او امروز دو میلیون یورو به باشگاه اسپورتینگ پرتغال هدیه می دهد و مالک 5 هتل 5 ستاره در مناطق مختلف جهان است و 4 کشتی کروز او در جهان ثروتمندان به یک حسرت تبدیل شده است.
روایتی از کودکی ستاره های مشهور فوتبال + تصاویر
بسیاری از ستارگان دنیای فوتبال حرفه‌ای از دل فقر به ثروتی نجومی دست یافته‌اند. در جهان فوتبال مثال‌های فراوانی می‌توان از این دست برشمرد که حتی فقر آنها مثال زدنی و قابل تأمل بوده است.
به نظر می‌رسد اگر این یک حکم قطعی نباشد لااقل شامل حال جمعیت بسیار زیادی از ستارگان دنیای فوتبال می‌شود. این قانون که بازیکنان فقیر برای رسیدن به ثروت تلاش بیشتری می‌کنند و قدر موقعیت و داشته‌های خود را بیش از سایرین می‌دانند. این ستارگان یک شبه ثروتمند نشده بلکه قدم به قدم درخشیده‌اند.
در فوتبال ایران نیز بازیکنان ثروتمند معمولا زندگی فقیرانه‌ای داشتند. حداقل در چند برنامه پربیننده در صدا و سیما پای خاطرات این بازیکنان که شجاعانه از گذشته خود حرف زدند، نشسته‌ایم و خوب می‌دانیم که این بازیکنان برای رسیدن به قله موفقیت چه سختی‌هایی را تحمل کرده‌اند.
از طرفی بارها پیش آمده که بازیکنان مشهور و ثروتمند که کودکی یا نوجوانی مرفهی داشته‌اند متاسفانه در سنین بالاتر آلوده به فساد اخلاقی یا فساد مالی شده، ثروت خود را به طرز عجیبی از دست داده‌اند.
با نگاهی به فوتبال جهان می‌توان ستارگان دنیای فوتبال را زیر ذره‌بین گرفت و مطمئن شد که قریب به اتفاق آنها به شدت فقیر بوده و کودکی سختی را تجربه کرده‌اند.
مثال اول در این خصوص آدریانو است. این مرد برزیلی در 4 سالگی دچار سوءتغذیه بوده است و در خانواده و محله‌ای رشد کرده که یکی از مراکز توزیع مواد مخدر و سلاح گرم محسوب می‌شود. او وقتی اولین بار در فوتبال نوجوانان دچار کشیدگی شدید عضله شد هزینه بیمارستان را نداشت. بنابراین اجازه داد با گذر زمان مصدومیتش برطرف شود و هرگز به پزشک مراجعه نکرد. این مصدومیت کهنه تا پایان راه همراه آدریانو بود تا جایی که در یک کنفرانس خبری گفت 35 سال پیش هزینه ترخیص یک کلینیک کوچک در برزیل را نداشتم و امروز می‌توانم حداقل 10 بیمارستان در برزیل تاسیس کنم اما دیگر دیر شده و پای من بهبودی پیدا نمی‌کند.
روایتی از کودکی ستاره های مشهور فوتبال + تصاویر
مثال دوم نیز مربوط می‌شود به یک برزیلی به نام روبینیو. این بازیکن جوان می‌تواند مصداق بارز حرکت از فقر به سمت ثروت باشد. کسی که دوران جوانی خود را با دندان درد عجین کرد و برای درمان این درد هرگز پول کافی در اختیار نداشت. او وقتی برای اولین بار قراردادی نجومی با رئال مادرید انعقاد کرد از مدیرعامل باشگاه خواست پیش پرداختی به حسابش واریز کند تا در اسرع وقت دندان‌هایش را ترمیم کند.
آنتونیو کاسانو بازیکن ایتالیایی نیز در خانواده‌ای فقیر رشد کرد. استعداد فوتبال ایتالیا در محله‌ای فقیر از منطقه باری رشد کرد و در کتاب خاطرات خود آورده است: همیشه آرزو داشتم برای مادرم دستکش بخرم تا هنگام شستن ظرف در آشپزخانه رستوران‌ها درد کمتری را تحمل کند. امروزاو در کنار من نیست اما می‌توانم 3 رستوران زنجیره‌ای را به نام او سند بزنم.
روایتی از کودکی ستاره های مشهور فوتبال + تصاویر
ساموئل اتوئو ستاره آفریقایی که در بارسلونا خوش درخشید، روزگاری با دریافت 30 دلار در ماه کارگر ساده در یک رستوران بود و در خاطرات خود می‌نویسد به خاطر رؤیت چند لک چربی روی بشقاب‌ها طوری کتک خوردم که برای چند هفته توان راه رفتن نداشتم. او امروز مدیر حداقل 10 مؤسسه خیریه در چند کشور مختلف آفریقاست که در آنها به کودکان کار و نوجوانان فقیر آفریقایی خدمات شایان توجهی ارائه می‌شود.
روایتی از کودکی ستاره های مشهور فوتبال + تصاویر
وین رونی دیگر ستاره فوتبال است که اکنون جزو 100 مرد ثروتمند بریتانیا محسوب می‌شود اما در دوران کودکی خود 2 حسرت بزرگ داشت. یکی خوردن تافی‌های توت فرنگی که هرگز آن را تجربه نکرد و دوم پوشیدن لباس گرم در زمستان‌های اورتون که آن نیز توسط ستاره دوست داشتنی فوتبال انگلیس هرگز تجربه نشد. او اکنون می‌تواند با فروش درصد ناچیزی از سهام بزرگترین تولیدی پوشاک دنیا برای 10 ها خیریه پوشاک گرم خریداری کند.
روایتی از کودکی ستاره های مشهور فوتبال + تصاویر
شاید باید قبول کنیم که اکثر ستارگان ثروتمند دنیای فوتبال روزی طعم فقر را چشیده‌اند و آن را به برگ برنده خود در مسیر موفقیت تبدیل کرده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز اجرای طرح خانه سبز در کاشان
چالیدره میزبان مرحله سوم لیگ دوچرخه سواری کوهستان خراسان رضوی
المپیکی شدن این رشته کار شما را سخت‌تر و حمایت ما را بیشتر می‌کند
مجلس و هویتی که مردم به آن می بخشند
نشست خبری جشنواره بین المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت»
واگذاری ۲۰ تا ۳۰ ساله ورزشگاه‌ها به باشگاه‌های توانمند
پیش‌بینی بارش پراکنده باران در استان بوشهر
درخشش دوباره تکواندوی خراسان رضوی در رقابت‌ های قهرمانِ قهرمانان
رفع تصرف فوری بیش از ۳ متر مربع از اراضی ملی در اهواز
تاکید نماینده ولی فقیه در مازندران بر لزوم وحدت حوزه و دانشگاه
۱۲ رتبه برتر کنکور در میان دانش‌آموزان دارای معلولیت؛ نمود اراده و تلاش در برابر محدودیت‌ها
البرز بارانی شد
هوشمندسازی ۱.۸ میلیون مشترک پرمصرف خانگی و تجاری آغاز شد
ساماندهی جدیدِ فضای مجازی نیازمند بازنگری جدی است
تداوم غلظت آلاینده‌ها در استان همدان
افتتاح نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش در کهگیلویه و بویراحمد
ضرورت راه‌اندازی موزه‌های علوم پزشکی
شانزدهمین سازش در پرونده قتل عمد در لرستان
رونمایی از «جشنواره بازارپردازی فرهنگ و بازی‌های رایانه‌ای» در رویداد هفت خوان
میزان هدر رفت واقعی آب در تهران ۱۰ درصد است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
غلظت آلاینده ها و غبار در سمنان  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
سفر علی لاریجانی شتاب تازه‌ای در روابط اسلام‌آباد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)