• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۲۱۱۳۶
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۵
همدان » اجتماعی

تولید محتوا در امر به معروف اندک است+گزارش

در زمینه امربه معروف ونهی ازمنکر در کشور با کمبود تولید محتوا مواجه ایم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکزهمدان، معاون فرهنگ، تحقیقات و آموزش ستاد احیاء امر به معروف ونهی از منکر افزود: مصداق های معروف ومنکرامروز برای جوان ما مشخص و روشن نیست که باید با دلیل و برهان  در مکتوبات وفضای مجازی وحوزه های مختلف برای جوان تبیین شود. 
حجت الاسلام میرمحمدی در گردهمایی مشترک روسا واعضای ستادهای صیانت از حقوق شهروندی وشوراهای امر به معروف ونهی ازمنکراستان همدان خطاب به حوزهای علمیه، مراکزعلمی ودانشگاهی و فرهیختگان از آنان خواست نسبت به تدوین کتاب محکم ،قوی و استدلالی در حوزهای مختلف امر به معروف تلاش کنند. 
معاون فرهنگ، تحقیقات و آموزش ستاد احیا امر به معروف ونهی ازمنکر خاطرنشان کرد: دولتمردان هم با نگاه علمی وفرهنگی به فریضه امر به معروف ونهی از منکر باید در زمینه تولید محتوا وفکر وایده پردازی تلاش کنند. 
حجت الاسلام محمدی گفت: در زمینه آموزش امربه معروف هم پس از ۳۸ سال از انقلاب اولین کتاب در حوزه آموزشی با روش وتکنولوژی آموزشی نوشته شده است. 

کارهای فرهنگی باید آسیب شناسی شود

جانشین بازرسی ستاد مرکزی صیانت از حقوق شهروندی وامنیت عمومی وزارت کشورهم گفت: آسیب شناسی کارهای فرهنگی که الان کم رنگ است باید جدی گرفته شود تا اثر بخشی کارهای فرهنگی بیشتر شود. 
آقای ملازاده افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی ۳۱۰ بند را برای ۲۵ دستگاه در زمینه عفاف وحجاب تکلیف کرده است که اینها در ترویج فرهنگ عفاف وحجاب برای جامعه باید بر نامه های داشته باشند. 
او با اشاره به اینکه در تولید محتوا کم کاریم ادامه داد: در موضوع عفاف وحجاب در شبکه های اجتماعی باید حضوری موثر وقوی داشته باشیم وجاذبه برنامه های فرهنگی را بیشتر کنیم. 
جانشین بازرسی ستاد مرکزی صیانت از حقوق شهروندی وامنیت عمومی وزارت کشور با اشاره به اینکه استان همدان در زمینه اقدامات برای رعایت حقوق شهروندی وموضع عفاف وحجاب در بین استانهای کشور پیشرو است گفت: بر اساس نتایج ارزیابی دستگاههای اجرایی درزمینه اقدامات برای رعایت حقوق شهروندی ورضایتمندی مردم وکاهش تخلفات اداری و ترویج فرهنگ عفاف وحجاب در سال ۹۴ و۹۵ اقدامات فوق العاده ای در استان همدان انجام شد که از استانهای مرکزی ویزد هم جلو افتاد. 

گردشگری در همدان هم فرصت هم تهدید

آقای ملازاده در عین حال گردشگری استان را با توجه به دارالمومنین بودن فرصتی برای ترویج وتبلیغ فرهنگ عفاف وحجاب دانست وگفت: البته این موضوع به نوعی هم می تواند تهدید باشد. 
او گفت: تبلیغات محیطی پیرامون عفاف وحجاب در ورودهای شهرهمدان باید پر رنگ باشد و کارهای فرهنگی در این زمینه باید تبلیغ وترویج شود.
 آیه الله محمدی ، نماینده ولی فقیه دراستان هم با بیان اینکه امر به معروف ونهی از منکر بخشنامه ای انجام نمی شود گفت: آموزش اجرای این فریضه برای هر قشر و صنفی یک نیازوضرورت است.
 اقای الهی تبار، جانشین ستاد صیانت از حقوق شهروندی وامنیت عمومی استان هم فراگیر شدن امر به معروف ونهی از منکر را یکی از راههای موثر در کاهش آسیب های اجتماعی دانست وگفت: یکی از این آسیب ها طلاق است که سال گذشته در استان شش و دو دهم درصد ونیمه نخست امسال هم ۴ درصد کاهش داشته است در این گردهمایی سردار مجیدی، به عنوان دبیر جدید ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان معرفی واز خدمات سردار ابو حمزه در این مسئولیت قدر دانی شد. 
همچنین از هشت دستگاه دولتی برتر در حوزه عفاف وحجاب تجلیل شد.  


کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ایمن‌سازی نقاط پرتگاهی محور کاج–جونقان
ضرورت واگذاری اختیارات ویژه به استان‌های مرزی برای واردات نهاده های دامی
آغاز طراحی نقاشی دیواری بلند در مسیر ساحلی غربی اهواز
پیش‌بینی کاهش ۳۰ درصدی بارش پاییزی در کردستان
واژگونی و حریق سواری پژو حامل سوخت قاچاق در محور گناباد - قائن
دوری و دوستی قرص آهن و کلسیم
آزادراه تهران-کرج امشب مسدود می‌شود
گرامی داشت یاد و خاطره ۱۶۷ شهید شهرستان باروق
انتشار کتاب ریحانه سادات به خط بریل
برگزاری انتخابات شورای دانش آموزی در ۵۶۰۰ مدرسه
افزایش تعرفه خدمات دامپزشکی
امکان استعلام اصالت کالای استاندارد از طریق سامانه پیامکی
کشف بیش از ۲ هزار لیتر گازوئیل قاچاق در شهرستان بجستان
برد آبی پوشان گرمسار مقابل تیم شاهین آمل 
امدادرسانی به مصدومان واژگونی خودروی سواری پراید
معرفی فرمانده جدید مرکز آموزش تخصص‌های دریایی باقرالعلوم رشت
هنرنمایی دانش آموزان مدرسه روستای یزدکان خوی درجشنواره غذا‌های سنتی
هفدهمین جشنواره «نخستین واژه آب» در استان اردبیل آغاز شد
راه یابی فیلم «تولد» از مشهد به جشنواره بین المللی نیویورک
انگلیس پشت پرده اجلاس منامه بود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
افشای حمله موشکی ایران به منطقه‌ای سری در سرزمین‌های اشغالی در جنگ ۱۲ روزه
پایان اسکان آسیب‌دیدگان دفاع مقدس ۱۲ روزه در هتل‌ها
افزایش قیمت برخی از داروهای بیماران خاص
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۸/۱۷
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
جایزه صلح نوبل را به حامی جنایات رژیم صهیونیستی دادند
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
نشست سران قوا برگزار شد
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)