گلایه دانش آموزان یک روستا از جابجایی مدرسه + گزارش
با وجود گذشت حدود دو هفته از آغاز سال تحصیلی جدید، شماری از دانش آموزان روستای توکل آباد کهنوج در جنوب استان کرمان ، هنوز تحصیل خود را آغاز نکرده اند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما این دانش آموزان که شمارشان 26 نفر در مقطع نوبت اول دبیرستان اعلام شده است تا پارسال در محل روستای خود تحصیل می کردند اما بر اساس تصمیم اداره آموزش و پرورش کهنوج ، امسال باید برای ادامه تحصیل به روستای ده پیش در 3 کیلومتری روستای خود بروند ، آنان از این تصمیم گلایه دارند و به علت دوری راه ، حاضر نیستند این تصمیم آموزش و پرورش را بپذیرند.
والدین دانش آموزان می گویند با گذشت بیش از ده روز از آغاز سال تحصیلی جدید و مراجعه های مکرر به آموزش و پرورش و فرمانداری ، نتیجه ای حاصل نشد و دانش آموزان همچنان بلاتکلیف هستند .
براهوئی مدیر آموزش و پرورش شهرستان کهنوج در مصاحبه با خبرنگار ما با اشاره به اینکه در بسیاری از روستاهای کشور دانش آموزان مجبورند برای تحصیل به روستاهای دیگر بروند و این مشکل منحصر به روستای توکل آباد نیست گفت: براساس مقررات ، شرط فعالیت هر دبیرستان داشتن حداقل 60 دانش آموز است اما شمار دانش اموزان روستای توکل آباد بسیار کمتر است بنابراین تصمیم بر این گرفته شده است تا آنان با دانش آموزان دبیرستان روستای ده پیش تجمیع شوند و تسهیلاتی مثل وسیله ایاب و ذهاب هم برای آنان در نظر گرفته شده است .
وی افزود: این جابجایی یک مشکل دیگر را هم حل می کند زیرا دبیرستان روستای ده پیش تا پارسال مختلط بود و از امسال تصمیم گرفته شده است دانش اموزان دختر آن مدرسه در دبیرستان دخترانه روستای توکل آباد تحصیل کنند و در نتیجه دانش آموزان پسر این روستا به دبیرستان ده پیش فرستاده شدند .