• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۴۵۱۶۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۸
سیاسی » مجلس

ایران آماده پاسخگویی به هر اقدام امریکا در قبال برجام است

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس: امریکا اگر قصد خروج از برجام را دارد، باید هزینه آن را نیز پرداخت کند.

نعمتی: ایران آماده پاسخگویی به هر اقدام امریکا در قبال برجام استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، بهروز نعمتی در حاشیه نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی در جمع خبرنگاران ضمن تشریح جلسه غیرعلنی مجلس با حضور محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه، اظهار داشت: بنا بر تصمیمی که هیئت رئیسه از قبل اتخاذ کرده بود وزیر امور خارجه و معاونان وی در جلسه غیرعلنی حضور یافتند و وزیر امور خارجه حول سه موضوع مسائل سوریه، همه‌پرسی عراق و برجام مباحثی را مطرح کرد.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با توجه به اینکه موضوع سوریه و حضور نیروهای دولتی سوریه در دیرالزور و موضع‌گیری‌هایی که دشمنان مردم سوریه درقبال این موضوع اتخاذ کرده‌اند، ثابت شد که حقانیت مردم سوریه پابرجاست، در فضای فعلی و مذاکرات آستانه این موضوع مطرح شد باقی ماندن بشار اسد در صدر حکومت سوریه تثبیت شده است.
وی افزود: دشمنان مردم سوریه مانند امریکا و رژیم صهیونیستی در پی سقوط بشار اسد بودند ولی این هدف برای آنها محقق نشد.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع همه‌پرسی در منطقه کردستان عراق ادامه داد: رایزنی‌های سه جانبه‌ای بین ایران، ترکیه و حکومت مرکزی عراق برقرار است و مذاکرات چندجانبه‌ای غیر از این مذاکرات سه‌جانبه در جریان است.
نعمتی با بیان اینکه مردم منطقه کردستان عراق به خوبی می‌دانند که دوست واقعی آنها ایران است، متذکر شد: در مقطعی که داعش قصد حمله به کردستان عراق را داشت هیچ کشوری از آنها حمایت نکرد و تنها جمهوری اسلامی ایران بود که به پشتیبانی از آنها برخاست و موضوع حمایت ایران از مردم کردستان در ادوار مختلف تکرار شده است و هرگاه ظلمی به اکراد شده ایران میزبان آنها بوده است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون نیز مردم حلبچه در استان‌های غربی ایران حضور دارند، ادامه داد: این موضوع باید مورد توجه قرار گیرد که ما با مردم کردستان عراق دوست و برادر هستیم البته گله‌مندیم زیرا این موضوعات به صورت هیجانی اتفاق افتاد اما آنچه جمهوری اسلامی ایران به دنبال آن است موضوع حاکمیت عراق بر اساس قانون اساسی است و ما برای مرزهای قانونی عراق احترام قائل هستیم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مباحث مطرح شده درباره برجام گفت: مباحثی که ترامپ درخصوص برجام در مجمع عمومی سازمان ملل متحد و مصاحبه‌های اخیر خود ابراز داشته، مورد بررسی قرار گرفته و سناریوهایی که ممکن است ترامپ و کنگره آنها را اجرایی کنند شناسایی شده است و جمهوری اسلامی ایران نیز طرح‌هایی را به صورت اقدامی و عملی خواهد داشت.
نعمتی با بیان اینکه نمایندگان موضوع وحدت و همدلی بین مجلس و دولت را مطرح کردند، اظهار داشت: در این جلسه تاکید شد با همدلی امور جاری، حول محور سخنان مقام معظم رهبری پیش برود.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در خصوص اقداماتی که ترامپ ممکن است انجام دهد، امیدواریم به جایی نرسد که ما نیز برجام را آتش بزنیم، تصریح کرد: در خصوص تحریم‌هایی که علیه سپاه مطرح می‌شود باید امریکایی‌ها بدانند که هیچ خانواده‌ای در ایران نیست مگر آنکه یک نفر پاسدار یا بسیجی در آن خانواده نباشد.
وی با بیان اینکه همه مردم ایران پاسدار و بسیجی هستند، افزود: امریکا گمان نکند که می‌تواند سپاه را تحریم کند زیرا برای این کار باید همه مردم ایران را تحریم کند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی گفت: امریکا اگر قصد خروج از برجام را دارد باید هزینه آن را نیز پرداخت کند که این اقدام را باید ترامپ یا کنگره انجام دهند، زیرا اتحادیه اروپا و 1+5 نیز این توافق بین‌المللی را مورد حمایت خود اعلام کردند.
سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وزیر امور خارجه در جلسه غیرعلنی امروز مجلس، درباره جلسه شب گذشته هیأت نظارت بر برجام موضوعاتی را مطرح کرد و گفت: در مقابل هر سه سناریویی که امریکا ممکن است انجام دهد جمهوری اسلامی ایران اقدامات متقابلی را انجام خواهد داد که یکی از سناریوهای امریکا می‌تواند خروج این کشور از برجام باشد.
نعمتی افزود: مذاکرات بین منطقه کردستان و حکومت مرکزی عراق در سطوح مختلف در جریان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقای کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی با نظارت مؤثر
تکمیل رینگ شمالی مهمترین تصمیم جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک
کشف انبار احتکار شکر در کنگاور
تشییع مادر شهید در روستای آبگل فیروزآباد
روایت کارگاه و فروشگاهی در تهران که همه کارکنان آن توان‌یاب هستند
ضرورت تشکیل مجمع مشورتی توسعه شهرستان‌ها درآذربایجان‌غربی
دلار توافقی به ۷۴ هزار و ۲۹۳ تومان رسید
پیش‌بینی ثبت حدنصاب جدید تولید نفت خام چین در سال جاری میلادی
مردمی‌سازی حاکمیت راه‌حل عبور از مشکلات کشور
گاز ۱۶ مشترک اداری و عمومی پرمصرف اردبیل قطع شد
دیجیتال‌سازی هوشمند رادیوگرافی صنعتی با شرکت‌های دانش بنیان
تجلیل از دانش‌آموزان پژوهشگر برتر کهگیلویه و بویراحمدی با حضور وزیر
فساد با زندانی کردن مفسد ریشه‌کن نمی‌شود
پژوهش چشم انداز آینده روشن
واژگونی خودرو در آزادراه قزوین - رشت
کتابت حکمت‌های نهج البلاغه در شهرضا
بیست و ششمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار
ارزیابی دلیل مرگ آبزیان در یکی از زهکش‌های اندیمشک
مراسم افتتاح ۷ مدرسه با حضور وزیر کشور در گلستان
 احتمال بارش در روز سه شنبه،چهارشنبه و پنجشنبه دربرخی مناطق استان کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)