پخش زنده
امروز: -
همایش تشکل های مردم نهاد و تو سعه مشارکتهای اجتماعی 6 استان کشور امروز در هتل میثاق مشهد آغاز شد
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر کل امور مجامع و تشکل های مردم نهاد سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی
و گردشگری کشور گفت: تشکلهای مردم نهاد باید به دور از شعار زدگی، خود محوری و خود انحصاری بر نقشه راهی اساسی تمرکز کنند تا بتوانند از فرصت ها به معنای واقعی استفاده کنند.
حسین الله بداشتی با بیان این نکته که نباید رویکردهای سیاسی پنهان در ابعاد اجتماعی در تشکل های مردمی ایجاد شود، تصریح کرد: اگر از رویکرد اجتماعی به سمت مسائل سیاسی برویم این مهم تبدیل به آفت در تشکلهای مردم نهاد میشود زیرا اساس این تشکل ها بر پایه های اجتماعی است.
او با بیان اینکه اصل سوم و بند 8 قانون اساسی به مشارکت مردم توجه ویژه ای دارد، گفت: در مباحث انتخاباتی هم عنوان هایی مطرح شد که شاخصهای آن اعتماد عمومی، اخلاق عمومی، امنیت اجتماعی، احیا سازمانهای مردم نهاد و به ویژه ارتقای شاخصهای مشارکت اجتماعی است.
همایش تشکل های مردم نهادو توسعه مشارکتهای اجتماعی با هدف توانمند سازی سمن های مردم نهاد سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با حضور 73 سمن از 6 استان خراسان رضوی، شمالی، جنوبی، یزد، کرمان و سیستان و بلوچستان به مدت 2 روز در مشهد برگزار می شود.