پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در گیلان گفت : کاهش آسیب های اجتماعی ناشی از فضای مجازی مستلزم تمرکز و همسویی نهادهای فرهنگی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز گیلان نماینده ی ولی فقیه در استان در دیدار با حجت الاسلام و المسلمین واعظی مسئول دفتر تبلیغات اسلامی حوزه ی علمیه ی قم آسیب های اجتماعی - فرهنگی ناشی از افسارگسیختگی در فضای مجازی تشریح کرد و گفت : پیشگیری از این آسیب ها مستلزم برنامه ریزی و نقش آفرینی موثرتر نهادهای فرهنگی و رسانه ها در آگاه سازی جوانان است.
آیت الله قربانی افسارگسیختگی موجود در فضای مجازی را عامل بروز بسیاری از ناهنجاری ها و بدبینی ها در افکار عمومی دانست و افزود : مقابله جدی با این آسیب ها نیازمند اراده ایی همگانی است و جا دارد جوانان متعهد این سرزمین در قالب سازمان های مردم نهاد به یاری دستگاه های فرهنگی برخیزند. وی در بخش دیگری از سخنان خویش پویایی هرچه بیشتر موسسات فرهنگی وابسته به حوزه علمیه ی قم را برای پیشگیری از بروز معضلات اجتماعی و فرهنگی را خواستار شد و گفت : امروز دستگاه های تبلیغاتی - رسانه ایی غرب با بهره گیری از تجهیزات نوین ، طیف وسیعی از جامعه را متاثر کرده و افکار عمومی را ملتهب و نگران ساخته اند.
مسئول دفتر تبلیغات اسلامی حوزه ی علمیه ی قم نیز در این دیدار گزارشی از مهمترین اقدامات و برنامه های فرهنگی - پژوهشی سازمان متبوعش برای آگاهی بخشی و بصیرت افزایی در مناطق محروم ، مبارزه با جریانات تکفیری - وهابی و اجرای طرح های آزمایشی در خصوص پیشگیری از پدیده شوم طلاق و تقویت بنیان خانواده ارایه کرد و افزود : در حال حاضر این برنامه ها در برخی از استان ها بصورت آزمایشی اجرا می شود که در صورت نتیجه بخشی ، در سراسر کشور فراگیر خواهد شد.
حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی همچنین از اعزام 10 هزار مبلغ از سوی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه ی علمیه ی قم به سراسر کشور در ماه محرم خبر داد و گفت : این تعداد مبلغ در ماه مبارک رمضان امسال نیز به مناطق فاقد روحانی اعزام شدند.