• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۵۹۱۱۹
تاریخ انتشار: ۲۷ مهر ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۵
بین الملل » تحلیلی
مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی

آژانس «بدون مشکل» به بازرسی ایران ادامه می دهد

یوکیا آمانو اعلام کرد آژانس «بدون مشکل» به بازرسی های خود از ایران ادامه می دهد و تهران بعد از تصمیم ترامپ مبنی بر تایید نکردن توافقنامه هسته ای ایران، واکنش محتاطانه نشان داده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما  ­به نقل از خبرگزاری فرانسه، یوکیا آمانو مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی روز پنجشنبه اعلام کرد آژانس «بدون مشکل» به بازرسی های خود از ایران ادامه می دهد و تهران بعد از تصمیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تایید نکردن توافقنامه هسته ای ایران، واکنش محتاطانه نشان داده است.

آمانو که به پاریس سفر کرده است در پایان دیدار با ژان ایو لودریان وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد: تصمیم دونالد ترامپ «به تازگی» گرفته شد. با وجود این من می توانم بگویم که ایرانی ها بسیار محتاط هستند و ما بدون مشکل به فعالیت های خود برای کنترل و بازرسی ادامه می دهیم.

وزیر امور خارجه فرانسه نیز بر صلح آمیز بودن فعالیت های هسته ای ایران تاکید کرد. ژان ایو لودریان با تاکید بر غیرنظامی بودن فعالیت های هسته ای ایران، گفت به مدد آژانس بین المللی انرژی هسته ای، در زمینه فعالیت های هسته ای ایران هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

وزیر امور خارجه فرانسه گفت: این اطمینان وجود دارد که مطابق توافق نامه هسته ای وین، این کشور فعالیت های هسته ای مرتبط با کاربرد نظامی ندارد و این بخش توافق نامه، از اهمیت بالایی برخوردار است. وی گفت: مشاهده می شود که آژانس بین اللملی انرژی اتمی عملکرد خوبی دارد و به نحو مطلوب می تواند فعالیت های هسته ای ایران را بررسی و بازرسی کند. وی در ادامه افزود: تاکنون ایران در زمینه هسته ای هیچگونه انحرافی نداشته است و به کمک آژانس انرژی اتمی این اطمینان وجود دارد در خصوص فعالیت های هسته ای ایران هیچگونه نگرانی وجود ندارد.
وی تصریح کرد: آژانس به طور کامل فعالیت های بازرسی خود را انجام می دهد و نتایج این بازرسی ها را ارائه می نماید. در برخی زمینه های دیگر در خصوص ایران از جمله برنامه موشک های بالستیکی و فعالیت های نظامی این کشور در سوریه نگرانی هایی وجود دارد ولی این ها مواردی مجزا از توافق هسته ای وین است هرچند که در خصوص موارد مذکور نیز ما به طور ویژه هوشیار هستیم.

آمانو که سازمان تحت مدیریت او مسئول نظارت بر رعایت مفاد توافقنامه هسته ای است و بازرسی های منظم در ایران انجام می دهد تاکید کرد «ایران به تعهدات خود در زمینه هسته ای در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک ( برجام ) عمل کرده است».
در حالی که واشنگتن بازرسی های گسترده تر را خواستار است، وی گفت: «ما به مکان هایی که به بازدید از آنها نیاز داشتیم دسترسی پیدا کرده ایم».
آمانو صبح پنجشنبه با امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه دیدار کرد. مکرون در این دیدار بر پایبندی فرانسه به چارچوبی که توافقنامه وین تعیین کرده است تاکید کرد و از آژانس خواست مفاد این توافقنامه که برنامه هسته ای ایران را در ازای لغو تحریم های بین المللی تحت نظارت قرار داده است به صورت دقیق زیر نظر قرار دهد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
دانلود تصویر
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیشتر واگن‌های خط ۵ به مرحله تعمیرات اساسی رسیده‌اند
۶ روز تا پایان جشنواره بین المللی عکس ایران جوان
لایروبی ۱۲۰ هکتار از آب‌بندان‌های شهرستان رشت
تاکید بر نقش گردشگری در بازنمایی چهره واقعی ایران
پلیس امنیت عمومی فراجا، اراذل فراری را زمین گیر کرد
اجرای طرح توسعه شبکه فیبر نوری مخابرات در مهرشهر و کیانشهر اهواز
درگذشت پدر شهید والامقام مهدی صبروند در لاهیجان
گرامیداشت روز جهانی نوزادان نارس در بیمارستان بوعلی اردبیل
تفاهم دانشگاه بجنورد و شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی برای گسترش تحقیقات حوزه آب
برنامه عملیاتی تشکیل هلدینگ مس سونگون تدوین شود
رستوران‌های یزد زیر چتر استاندارد
آغاز اجرای طرح محله من در زاهدان
فروش ۳ میلیاردی «فرمانروای آب» در نمایش‌های مردمی
 اهالی روستای خنداب تاکستان طعم گوارای آب پایدار را چشیدند
تجهیز بیمارستان ۲۲ بهمن مسجدسلیمان به دستگاه فیکو برای جراحی‌های چشم
دوازده مستند پرتره بین‌المللی در «سینماحقیقت»
دستور استاندار برای تعیین‌تکلیف فوری کمک‌های فنی و اعتباری
قیمت رسمی طلا و سکه ۲۶ آبان
آغاز اجلاس بین‌المللی ایران‌شناسان با حضور ۵۰ ایران‌شناس جهان
آماده‌باش بهاباد برای فصل سرد و حوادث احتمالی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تکذیب استعفای اعضای دولت
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
مهلت یکساله پزشکیان برای بهینه‌سازی مصرف سوخت خودروها
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
تنش در روابط چین و ژاپن  (۱ نظر)
۱۰ تا ۱۵ درصد ناترازی موجود به دلیل استخراج غیرمجاز رمز ارز در کشور است  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)