• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۶۰۲۵۹
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۷
اجتماعی

سومین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی در مسجد دانشگاه امام صادق (ع)

سومین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی بعد از نماز مغرب و عشاء در مسجد دانشگاه امام صادق (ع) با حضور بعضی از مسئولان دولتی، سازمانها، نهادها، دانشجویان و شاگردان وی و برخی آحاد مردم مومن برگزار شد.

سومین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی در مسجد دانشگاه امام صادق (ع)به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در مراسم تجلیل از مقام والای این عالم دینی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در سخنانی گفت: آیت الله مهدوی کنی از شاگردان مکتب امام بودند که در پی اجرای اندیشه امام و حکومت اسلامی در جامعه آن زمان بودند و آنچه در بعد از انقلاب ایشان انجام دادند در بخش کادر سازی بسیار ارزشمند و ماندگار بود که نمونه آن دانشگاه امام صادق (ع) اولین دانشگاهی بود که بعد از انقلاب اسلامی تأسیس شد و این کادرسازی برای حکومت اسلامی و رهبر اسلامی بسیار مهم بود.
وی افزود: او عالمی بود که می خواست جامعه از علم، دانش و فقه او بهره مند شوند و ایشان معتقد بود که دین می تواند تمامی زندگی انسانهای معاصر را پاسخگو باشد و این اندیشه پیوند دین و سیاست، معنویت و سیاست و سیاست- اخلاقیات که می توانست ارتباط برقرار کند.
حجت الاسلام رئیسی گفت: امام خمینی اندیشه و دکترین حکومت اسلامی را مطرح کردند و این کتاب شد و شاگردان وی در صدد بودند که این اندیشه اسلامی را تبیین و گسترش بدهند که آیت الله مهدوی کنی یکی از این شاگردان بود.
وی افزود: آیت الله مهدوی کنی همیشه می گفت 50 سال آخوند سیاسی هستم و سیاسی بودن به آن معنی است که یک چهره سیاسی جامعه را می شناسد، نیاز جامعه را می داند و با توجه به نیاز جامعه ایفای نقش می کند.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی با تمام وجود مبارزه کرد و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز تمام همتش را حمایت از امر به معروف و نظام کرد.
حجت الاسلام رئیسی گفت: خیلی از مشکلات را ایشان دید اما خم به ابرو نیاورد و این ویژگی سیاسی بودن و اندیشه سیاسی داشتن وی بود.
وی افزود: آن زمان که آیت الله مهدوی کنی رئیس کمیته انقلاب اسلامی بودند مقابل منافقان و اخلالگران و کسانی که می خواستند امنیت جامعه را زیر سؤال ببرند مردانه ایستادند و بعد از آن نیز دانشگاه امام صادق را تأسیس کردند.
حجت الاسلام رئیسی گفت: در دهه دوم انقلاب دشمنان در صدد بیان ناکارآمدی نظام بودند اما ایشان موجب شد تا نظام کارآمدی اش را نشان دهد. در دهه سوم نیز تلاش کرد تا پیام نظام را به بیرون از مرزها برساند.
وی همچنین با بیان اینکه موضوع نفوذ امروز هم همه را رنج می دهد و کسی را خبر نمی دهد افزود: متأسفانه عده ای نقاب نفاق را زده اند و شناسایی آنها سخت است زیرا سعی می کنند در تمامی عرصه های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی وارد شوند و بایستی کنترل کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: چون ایران حرف اول منطقه را می زند بنابراین دشمن همچنان در حال ایجاد نفاق و نفوذ است.
حجت الاسلام رئیسی افزود: نگاه آیت الله مهدوی کنی در طول انقلاب به ولایت؛ ولایت مداری بود که بایستی از او درس ولایت مداری یاد بگیریم.
وی گفت: در حفظ انقلاب و موانع انقلاب شاخص ولی فقیه است و ایشان تصمیم می گیرد که چگونه حرکت کنیم و حرف نهایی با ولی است.
گفتنی است در مراسم سومین سالگرد ارتحال آیت الله مهدوی کنی، حاج مرتضی طاهری مداح اهل بیت به مدیحه سرایی پرداخت و همچنین در این مراسم دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، حجت الاسلام والمسلمین شهیدی رئیس بنیاد شهید، پورمحمدی، مشاور رییس قوه قضائیه و همچنین امیر پوردستان جانشین فرمانده کل ارتش حضور داشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار نمایشگاه بین المللی در کابل با مشارکت فعال ایران
افتتاح چندین طرح حوزه راه و امنیت در زرند
آمادگی ایران برای همکاری با چین در زمینه اقتصاد دانش‌بنیان
دانشگاه علوم پزشکی کاشان در فهرست نظام رتبه‌بندی لایدن
پیگیری برای حل مشکل متقاضیان طرح جوانی جمعیت در شوش
اقامه نماز طلب باران در ورامین همزمان با تداوم خشکسالی
ورود زمینی هیاتی از کشور جمهوری آذربایجان از مرز آستارا
کسب تراز تجاری مثبت در روسیه و اوراسیا اهمیت دارد
تردد در مسیرهای شهرستان دیواندره جریان دارد
ملیکا میرحسینی صاحب نشان برنز شد
ایجاد ۵ ناحیه صنعتی در کرمان
کشتی ترکیه در اوکراین هدف حملات روسیه قرار گرفت
انهدام شبکه سازمان‌یافته پولشویی در هرمزگان
ضرورت تزریق واکسن آنفلوانزا در گروه‌های پرخطر
تجلیل از دو ورزشکار قهرمان در نصرت آباد
شانگهای بهترین سازمان برای رفع نیاز‌های اعضاء
رونمایی از هفت کتاب در استهبان
جمع آوری شتر‌های سرگردان از ابتدای آذر ماه در جاسک
بهره برداری از کارخانه بازیافت پسماند ساختمانی تا پایان سال در اصفهان
تداوم صدرنشینی گیتی‌پسند و صعود مس سونگون به جایگاه سوم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شیراز لرزید
هوای اصفهان سالم شد
توصیه‌های هواشناسی کشاورزی استان همدان
احتمال کاهش فشار یا قطع آب در مناطقی از شهر اصفهان
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
تکذیب استعفای اعضای دولت
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
ختم ۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به سازش
بدون تعارف با رئیس سازمان هواشناسی کشور
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
۸۵ درصد بازار واردات نهاده‌ها در اختیار چند واردکننده اصلی است
اطلاعیه دانشگاه تهران درباره حواشی رویدادی در دانشکدگان هنر‌های زیبا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
آغاز ثبت نام در طرح اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده از امروز  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)