پخش زنده
امروز: -
مسئول قرارگاه مردمی اربعین گفت: این قرارگاه امسال نیز در مصلی قدس آماده خدمت رسانی به زائرین اربعین حسینی است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حسین زاده در گفتگو با خبرنگار ما گفت: این قرارگاه برای دومین سال متوالی در مصلای قدس از سوم تا بیست و سوم آبان میزبان زائرین اربعین حسینی از نقاط مختلف کشور خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه پیش بینی می شود بیش از 120هزار زائر اربعین از قم عبور کنند افزود: 800 خادم در طول بیست روز میزبان زائرین خواهند بود.
حسین زاده ظرفیت اسکان بیش از هفت هزار نفر در شبانه روز، اطعام سه وعده ، خدمات درمانی، برنامه های فرهنگی و تبلیغی و حمل و نقل زائرین را از جمله خدمات قرارگاه مردمی اربعین اعلام کرد.
شهروندان می توانند نذورات نقدی خود را به شماره حساب 100404040بانک شهر و نذورات غیره نقدی را به قرارگاه مردمی اربعین در مصلای قدس اهدا کنند.