پخش زنده
امروز: -
حدود ۳۱۵هزارتن پیاز پاییزه از مزارع استان اصفهان دومین تولیدکننده این محصول زراعی در کشور برداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ کارشناس مسوول سبزی وصیفی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان وسعت مزارع این محصول زراعی را در این استان حدود چهار هزار و 300هکتار بیان کرد و گفت: از نیمه خرداد تا آبان پیاز از مزارع استان اصفهان برداشت شده است.
فردین ابراهیمی عملکرد این محصول زراعی راهبردی را حدود 72تن برشمرد و افزود: فریدن، فلاورجان، مبارکه، اصفهان و نجف آباد شهرستان های عمده تولید پیاز با ارقام سوئیت پانیش، تگزاس، ارلی و گرانو در استان اصفهان هستند.
وی گفت: پارسال 290هزار تن از حدود پنج هزار هکتار مزارع استان اصفهان برداشت شد.
استان اصفهان پس از آذربایجان شرقی دومین تولیدکننده پیاز کشور است.