• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۷۳۰۴۷
تاریخ انتشار: ۰۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۹
اجتماعی
پیام وزیر کشور در آستانه روز پدافند غیرعامل؛

پدافند غیرعامل، موجب همبستگی و انسجام بیشتر

وزیر کشور: روز پدافند غیرعامل فرصت مغتنمی است تا ضمن مرور اقدامات گذشته با تبیین ابعاد مختلف این راهبرد اساسی، بر اهمیت فرهنگ سازی و نهادینه شدن آن در ذهنیت جامعه تاکید شود.

پدافند غیرعامل، موجب همبستگی و انسجام بیشتربه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ متن کامل پیام رحمانی فضلی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
دفاع در برابر تهدید وخطر از خصائص انسان و عمری به بلندای تاریخ دارد. انسان به عنوان موجودی هوشمند و برخوردار از نعمت تعقل، برای حصول آسایش، پیشرفت، توسعه و بالندگی هرچه بیشتر همواره در تلاش و تکاپو بوده و در این مسیر به ناچار باید با برنامه ریزی و اتخاذ تدابیر هوشمندانه خود، جامعه و دستاوردهایش را از مخاطرات و تهدیدات مختلف دشمنان که هر روز بر پیچیدگی و گسترش آن اضافه می‌شود ایمن سازد.
هرچند در گذشته تدابیر و برنامه ریزی‌های غیرمرتبط با سلاح با اشکال ساده برای مقابله با تهدیدات رواج داشته، ولی امروزه در سایه تحولات عظیم فن آورانه و تنوع و پویایی تهدیدات، پدافند غیرعامل به عنوان یکی از مؤثرترین، پایدارترین و کم هزینه‌ترین روش‌های دفاعی در مقابل تهدیدات و اقدامات دشمن شناخته شده، ملاک عمل بسیاری از کشور‌های جهان از جمله جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.
پدافند غیرعامل به مجموعه اقداماتی اشاره دارد که ۱- موجب افزایش بازدارندگی ۲- کاهش آسیب پذیری ۳- تداوم فعالیت‌های ضروری ۴- ارتقاء پایداری ملی ۵- تسهیل مدیریت بحران در مقابله با تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن می‌گردد. اندک تامل و تعمق در عناصر ذکر شده، بیانگر آن است که کشور برای نیل به توسعه پایدار و تضمین امنیت ملی خود باید ماموریت پدافند غیرعامل را به بهترین و شایسته‌ترین نحو اجرا نماید.
علاوه بر آن پدافند غیرعامل به دلیل ماهیت و جهت گیری خاص خود که معطوف به تهدیدات و اقدامات نظامی دشمن است، وحدت آفرین و موجب همبستگی و انسجام بیشتر است.
ایران اسلامی از یک سو به دلیل سابقه فرهنگی، تمدنی و اثرگذاری در عرصه بین الملل و از سوی دیگر قرار گرفتن در منطقه‌ای پرالتهاب و در محدوده مرز‌هایی پر تنش که ناشی از جغرافیای طبیعی و سیاسی خاص است و همچنین به خاطر آرمان گرایی و وجه استقلال خواهی خود و اینکه علیرغم میل معاندان و بدخواهان، بحمدالله بر مدار توسعه پایدار در همه ابعاد قرار گرفته است، نیازمند برنامه ریزی منسجم، گسترده و مطلوب در حوزه پدافند غیرعامل می‌باشد تا کالبد کشور و سرمایه‌های مادی و انسانی ارزشمند خود را در مقابل تهدیدات مصون نماید.
هشتم آبان، روز پدافند غیرعامل فرصت مغتنمی است تا ضمن مرور اقدامات گذشته با تبیین ابعاد مختلف این راهبرد اساسی، بر اهمیت فرهنگ سازی و نهادینه شدن آن در ذهنیت جامعه تاکید شود و متناسب با مقتضیات روز سیاست گذاری‌ها و برنامه ریزی منسجم برای مصون سازی کشور، طراحی و به اجرا درآید.
وزارت کشور به عنوان عضو اصلی سیاستگذار در این حوزه تمام تلاش خود را به عمل خواهد آورد تا پدافند غیرعامل هرچه بیشتر به عنوان یک ضرورت اجتناب ناپذیر به صورت علمی، کارآمد و هماهنگ و منسجم گسترش یابد.
در پایان ضمن تکریم و ارج نهادن به همه تلاش‌ها و اقدامات صورت گرفته، از تلاشگران این عرصه خصوصاً همکارانم در مجموعه وزارت کشور و استانداریها، همچنین سازمان پدافند غیرعامل و همه دستگاه‌های اجرایی تشکر و قدردانی می‌کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های مختلف در استان ایلام
جشن تکلیف فرشتگان ۹ ساله در شهر گوگان
معرفی برترین‌های قرار دوازدهم در چهارمحال و بختیاری
هوای اصفهان پنج درجه سردتر می‌شود.
اعلام میزان بارشهای اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه وبویراحمد سراسر جشن و شادی در شب و روز سالروز میلاد منجی عالم بشریت
جشن و شادی مردم کهگیلویه و بویراحمد در سالروز میلاد صاحب الزمان(عج)
رونمایی از کتاب کوثرانه
برپایی جشن نیمه شعبان در روستای کتا بخش پاتاوه
استان یزد تحت تأثیر موج ناپایدار جوی؛ بارندگی، وزش باد شدید و کاهش دید افقی
بهره برداری و کلنگ زنی ۶۲ طرح در شهرستان دنا
الحاق ۱۴۸ هزار هکتار زمین به شهر‌ها و روستا‌های کشور از سال ۱۴۰۰ تاکنون
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه و بویراحمد
پوشش ۹۹.۹درصدی آب شرب شهری در کردستان
اعلام اعتبار کالابرگ دهک‌های یک تا سه در استان
آغاز خرید اقلام کالابرگ مرحله دوم دهک‌های اول تا سوم از امروز
شهرداری‌ها باید با آمادگی کامل به استقبال نوروز ۱۴۰۵ بروند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در پایتخت
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
جزئیات تمهیدات ترافیکی ویژه مراسم جشن نیمه شعبان در تهران
پرونده سلبریتی‌ها روی میز قانون
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)