• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۷۶۲۸۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۰۳
بین الملل » اروپا

ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان

هیئت پارلمانی ایران با وزیر خارجه و رئیس گروه دوستی صربستان و ایران دیدار کرد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از بلگراد، هیئت پارلمانی ایران که برای دیدار با مسوولان صربستان دیروز دوشنبه وارد بلگراد شده است، در نخستین دیدار خود با«محو عمروویچ» رئیس گروه دوستی صربستان و ایران در پارلمان صربستان دیدار و رایزنی کرد.
در این دیدار «عمروویچ » درباره ساختار پارلمان از جمله تعداد نمایندگان ، درصد حضور بانوان در پارلمان صربستان، چگونگی مشارکت احزاب، شیوه انتخاب نمایندگان و تشکیل کمیسیون های مختلف و چگونگی بررسی موضوعات مختلف در صحن پارلمان توضیحاتی ارائه کرد.
«عمروویچ» افزود: سفر گروه دوستی پارلمانی ایران و صربستان به بلگراد در حالیست که در آستانه هشتادمین سالگرد آغاز روابط دیپلماتیک میان دو کشور هستیم و امیدواریم روابط پارلمانی و دیپلماتیک در آینده نزدیک گسترش یابد.
رئیس گروه دوستی صربستان و ایران در پارلمان صربستان نیز با اشاره به لغو قانون لغو روادید میان اتباع دو کشور گفت: این اقدام موجب سفر بیشتر گروه های گردشگری و سفر راحت تر اتباع دو کشور می شود و تاثیر بسزایی بر سطح مراودات تجاری و اقتصادی میان دو کشور خواهد داشت.
وی ابراز امیدواری کرد: بحث راه اندازی خط پرواز مستقیم میان بلگراد-تهران هرچه سریع تر به نتیجه برسد تا تسهیلات سفر گردشگران دو کشور فراهم شود.
«محو عمروویچ« در ادامه این دیدار از مواضع جمهوری اسلامی ایران در محافل بین المللی در قبال صربستان قدردانی کرد و حمایت کشورش را از گفتگوهای ایران و اروپا در زمین های مختلف از جمله حقوق بشر، اعلام کرد.
وی تاکید کرد: برخی از کشورها باید به سیاست دوگانه خود در زمینه حقوق بشر پایان دهند.
خانم سلحشوری هم در این دیدار با ابراز خرسندی از سفر به صربستان، توضیحاتی درباره ساختار مجلس شورای اسلامی و کمیسیون های موجود و همچنین میزان تاثیر گذاری بانوان در دستگاه های مختلف دولتی و به ویژه مجلس شورای اسلامی بیان کرد.
وی با ارایه توضیحاتی درباره چگونگی انتخاب اعضای گروه های دوستی پارلمانی ایران و کشورهای مختلف ، راه اندازی پرواز مستقیم میان تهران-بلگراد را فصل مشترک همکاری میان دو کشور دانست.
خانم سلحشوری با محکوم کردن سیاست های دوگانه کشورهای غربی در زمینه حقوق بشر ، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره یکی از قربانیان تروریسم بوده است اما با اینحال از مذاکرات حقوق بشری با غرب استقبال می کند.
وی سپس بر ضرورت رفع موانع و مشکلات بانکی تاکید کرد و آن را زمینه ساز ارتقاء روابط تجاری و اقتصادی میان دو کشور دانست.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و صربستان همچنین با اشاره به اهمیت لغو روادید میان دو کشور ،آن را در راستای گسترش صنعت گردشگری میان ایران و صربستان با اهمیت خواند. وی ابراز امیدواری کرد: تفاهمنامه های امضا شده میان دو کشور هرچه سریع تر اجرایی شود تا بتوان آینده ای درخشان تر در روابط میان جمهوری اسلامی ایران و صربستان شاهد بود.

دیدار هیئت پارلمانی را وزیر خارجه و معاون نخست وزیر صربستان 

­هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران و معاون اول نخست وزیر صربستان دیدار و درباره گسترش روابط دوجانبه گفتگو کردند.
به گزارش خبرگزاری صدوسیما از بلگراد، هیئت پارلمانی کشورمان به ریاست خانم «پروانه سلحشوری» رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و صربستان عصر روز دوشنبه با «ایویتسا داچیچ» معاون اول نخست وزیر و وزیر امور خارجه صربستان در محل کاخ بلگراد دیدار و گفتگو کرد.
«ایویتسا داچیچ» با خوشامدگویی به هیئت ایرانی، به زمینه های فراوان همکاری میان دو کشور اشاره و تاکید کرد: باید با همکاری نزدیک تر، مقابل دشمن مشترک ایستاد.
وزیر امور خارجه صربستان با تاکید بر ضرورت افزایش همکاری های اقتصادی و تجاری میان دو کشور،گفت: هیچ مانعی برای همکاری با جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد و این به معنای دوستی دیرینه میان دو کشور است.
وی لغو روادید را در افزایش گردشگری میان دو کشور موثر دانست و اعلام کرد: صربستان برای گسترش همکاری ها در زمینه فرهنگ، ورزش، حمل و نقل هوایی و سایر زمینه های مورد توافق دو طرف، آماده است.
خانم سلحشوری نیز در این دیدار با اشاره به هشتادمین سالگرد آغاز روابط سیاسی میان دو کشور از مقامات صربستان از جمله رئیس جمهور این کشور دعوت کرد به تهران سفری داشته باشند.
وی درباره سفر وزیر امور خارجه کشورمان به صربستان گفت: در تلاش هستیم تا مقدمات این سفر را فراهم کنیم.
خانم سلحشوری همچنین با اشاره به برگزاری نشست مشترک کمیسیون های اقتصادی دو کشور با حضور متخصصان و اعضای کمیسیون های دو مجلس در آینده نزدیک، آن را یکی از راه های گسترش همکاری های تجاری و اقتصادی عنوان کرد.
رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و صربستان با ناکافی دانستن حجم مبادلات تجاری میان ایران و صربستان، به ظرفیت بالای دو کشور در زمینه های تجاری و اقتصادی اشاره کرد.
وی افزود: از آنجا که دو کشور اشتراکات فرهنگی فراوانی دارند در بسیاری از زمینه ها از جمله برگزاری نمایشگاه های کتاب و جشنواره های موسیقی می توان همکاری های نزدیک تری داشت.
سلحشوری ابراز امیدواری کرد :چنین سفرهایی زمینه افزایش همکاری ها در سطوح مختلف را فراهم کند.

ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان ادامه دیدار های هیئت پارلمانی ایران در صربستان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آمادگی دستگاههای مختلف برای خدمت رسانی در جشن نیمه شعبان
پرداخت تسهیلات برای خرید ماشین آلات کشاورزی صومعه سرا
استمرار فعالیت سامانه بارشی در سمنان
ساکنان مجمع الجزایر ایران، پرچم داران فرهنگ وتمدن ایران
یک تساوی و یک باخت حاصل تلاش تیم‌های گیلانی
هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی ها؛ برای همه سناریوها برنامه داریم
برنامه ریزی برای تامین ۱۰۰ واحد مسکن اجاره‌داری در سهند
بسته خبر‌های کوتاه ۸ بهمن در یک نگاه
محبوبیتی فراتر از جغرافیای یک کشور
پاسخ ایران خودرو به واکنش‌ها: افزایش قیمت قانونی بوده است
اخبار البرز در یک نگاه در روز ۸ بهمن
عکاسان خوزستانی؛ روایتگران تصویری «تخریب اموال عمومی» در اغتشاشات ۱۸ و ۱۹ دی
آتش‌سوزی اتوبوس در پایانه رامسر به‌دلیل اختلال ارتباطی
محققان ۴ کشور در جشن مهدوی آمل
تحصیل هزار و ۱۰۰ طلبه در ۱۴ مدرسه علمیه لرستان
دستگیری ۱۱ سارق در اجرای طرح ضربتی پلیس رشت
رویداد ملی ایران جان فرصتی برای معرفی، توانمندی‌ها و مزیت‌های اقتصادی استان
ورزشی‌های هشتم بهمن ماه در استان سمنان
نشست ستاد گرامیداشت دهه فجر در رشت
بازار آخر وقت و تکاپوی مردم مهاباد در معابر شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش ۱۳ محصول ایران خودرو بدون حساب وکالتی از امروز
اجرای طرح «مدیریت محله‌محور» در سه روستای بخش صفادشت ملارد
شعبه تخصصی پارک فناوری پردیس در شهرستان دماوند ایجاد می‌شود
حکم رئیس جمهور به محمدرضا باهنر و محمد سالاری
پاسخ ایران به تهدیدهای ترامپ
نیرو‌های مسلح ایران، انگشت برماشه آماده‌اند
اعدام عامل پشتیبانی «عملیات بزرگ» موساد در ایران
جشن وصال ۱۵ زوج جوان در ملایر
تلفن غرب مازندران تا ساعاتی دیگر وصل می‌شود
بازداشت ۷۰ عامل اصلی و تخریبگر اموال مردم در استان مرکزی
سیاری: در صورت وقوع جنگ دشمن آسیب زیادی خواهد دید
سالاری: با پرداخت مطالبات تامین اجتماعی از سوی دولت مشکلات سازمان حل شد
صدور ۲۱۰ هزار دادخواست علیه دشمن صهیونی و آمریکا
همبستگی پاکستانی ها با ایران 
جزئیات جدید درباره گواهینامه موتورسیکلت برای بانوان
بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء در واکنش به فضاسازی دشمن  (۲ نظر)
از دکترای فیزیک و تدریس تا تغییر مسیر زندگی با پرورش طوطی  (۲ نظر)
روایت سازی جعلی این بار به نام سپهر ابراهیمی  (۱ نظر)
ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود  (۱ نظر)
کالا‌هایی که به ارز ترجیحی ارتباطی ندارند نباید گران شوند  (۱ نظر)
ابراز ندامت یکی از دستگیر شدگان در اغتشاشات  (۱ نظر)
مخالفت وزارت صمت با افزایش قیمت محصولات خودروسازان  (۱ نظر)
خویشتن داری پلیس در ایام اغتشاشات، اوج ایثار بود  (۱ نظر)