بهبود کیفیت آرد و نان مهمترین خواسته مردم 	    	 			
 		 		 			 			 				 				بهبود کیفیت آرد و نان مهمترین خواسته مردم استان مرکزی است که باید مورد توجه قرار گیرد .
 				 			  		 	  	 		به گزارش 
خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک ؛ رئیس اتاق اصناف استان مرکزی در کارگروه سلامت وامنیت غذایی گفت : نظارت بر کیفیت آرد مصرفی ، پیگیری رعایت دستورالعمل های بهداشتی در سطح نانوایی ها ، نظارت بر تولید آرد مرغوب توسط کارخانجات آرد سازی ، کنترل کیفیت و کمیت نان عرضه شده توسط نانوایی ها،  بررسی مشکلات در حوزه آرد و نان استان و رسیدگی به شکایات و گزارش های مردمی ، از جمله اموری است که باید با جدیت پیگیری شود.
 
زند با اشاره به اینکه 455 واحد صنفی نانوایی پروانهدار در اراک افزود : عدم تغییر قیمت نان و عدم کیفیت آرد را از دلایل تخلفات صنفی نانوایان است .
 
در ادامه معاون سیاسی اجتماعی فرماندار هم گفت : کیفیت این ماده غذایی که قوت پایه در سبد غذایی خانوارهای استان است باید بهبود یابد و مورد توجه مسئولان و نانوایان باشد.
زارعی افزود : نان در سبد غذایی مردم از اهمیت و جایگاه بالایی برخوردار است ، بنابراین با افزایش کیفیت نان و ارزش غذایی آن به عنوان غذای اصلی باید نظارت بیشتری اعمال شود.