• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۷۹۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۴
کهگیلویه و بویراحمد » اجتماعی
در جلسه شورای هماهنگی بانک های عامل

اختصاص بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال به مددجویان استان

امسال بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال برای ایجاد اشتغال ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) کهگیلویه و بویراحمد اختصاص داده شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استاناختصاص بیش از ۴۵۰ میلیارد ریال به مددجویان استان در جلسه شورای هماهنگی بانکهای عامل با اعلام این خبر گفت: این اعتبار از محل بند(د) تبصره 16 قانون بودجه سال 96 برای اشتغالزایی مددجویان این نهاد تامین و به استان ابلاغ شد.
فرهاد محبی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون برای 60 نفر از مددجویان این نهاد با اعتبار 1 میلیارد و135 میلیون تومان شغل ایجاد شده است افزود: این مشاغل در زمینه های صنایع دستی، کشاورزی، دامداری، پرورش زنبور عسل و قارچ بوده است.
وی با اشاره به اینکه 15 درصد از جمعیت استان تحت پوشش این نهاد حمایتی است گفت: تلاش می شود با در پیش گرفتن سیاست های اشتغالزایی پایدار و توانمندسازی، مددجویان جامعه هدف را کاهش داد.
محبی از اجرای طرح استعداد سنجی با هدف مشخص شدن ظرفیت اشتغال خانوارهای تحت پوشش این نهاد خبر داد و افزود: خانوارهای تحت حمایت را به شرکت مشاوره شغلی طرف قرارداد این نهاد معرفی و پس از مشخص کردن طرح اشتغالزایی متناسب با ظرفیت و طرح خانوار، تسهیلات خوداشتغالی به سرپرست هر خانوار پرداخت می شود.
وی افزود: پارسال از محل تبصره 26 قانون بودجه سال 95 و متمم این تبصره 69 میلیارد و 300 میلیون تومان تسهیلات خوداشتغالی پرداخت و برای 2 هزار و 605 نفر مددجو شغل ایجاد شد.
مدیرکل بهزیستی استان هم از معرفی 232 طرح اشتغالزایی مددجویان این نهاد به بانک های عامل در سال گذشته خبر داد و گفت: میزان پرداخت تسهیلات به این تعداد طرح 2 میلیارد و 677 میلیون تومان بوده است.
موسوی امجد افزود: تسهیلات پرداختی به معلولان از 100 تا 150 میلیون ریال است.
مدیرکل زندانها و اقدامات تامینی و تربیتی استان هم با انتقاد از عملکرد برخی بانک ها در پرداخت تسهیلات به زندانیان نیازمند جرائم غیرعمد گفت: پارسال از محل تبصره 26 قانون بودجه سال 95 جهت کمک به زندانیان نیازمند 92 نفر به بانکهای عامل معرفی شده که تنها 39 نفر آن موفق به  دریافت تسهیلات شدند.
جمیاری با اشاره به اینکه این افراد پارسال 1 میلیارد و 500 میلیون تومان تسهیلات دریافت کردند افزود: طولانی بودن تشکیل پرونده و دریافت وام ،سخت گرفتن بانکها در تامین وثیقه زندانیان و مسدود کردن بخشی از تسهیلات توسط بانکها به عنوان کارمزد از عمده دلایل دریافت نکردن تسهیلات بقیه معرفی شدگان به بانکها است.
وی با بیان اینکه 15 درصد از جمعیت زندانیان استان را افراد دارای جرائم غیرعمد از جمله تصادف، مهریه، نفقه و چک بلا محل تشکیل می دهند، خواستار تعامل بیشتر بانک های عامل با زندانیان جرائم غیرعمد شد.
استاندار هم با اشاره به نقش موثر و بسزای بانکهای عامل در رشد و پیشرفت همه جانبه استان گفت: بانک ها موظف به اجرای سیاست های ابلاغی قانونی در خصوص پرداخت تسهیلات به متقاضیان هستند.
احمدی با تقدیر و تشکر از همراهی برخی بانکهای عامل در پرداخت تسهیلات افزود:
چنانچه بانک عاملی همکاری لازم را بعمل نیاورد مدیرعامل بانک متخلف به رئیس کل بانک مرکزی معرفی می شود.
وی با بیان اینکه مجموعه دولت همراه و کمک کار بانکهای عامل است گفت: با وجود همه محدودیتها مالی، موانع و چالش های پیش رو، بانک ها هم باید مجموعه دولت و بخش خصوصی را در جهت رشد و توسعه استان کمک و همراهی کنند و نگاه آنها برای برون رفت استان از مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم استان باید نگاهی مثبت و خوشبینانه و از روی صمیمیت و دلسوزی باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پرداخت بیش از دو هزار میلیارد ریال غرامت به کشاورزان لرستانی
کلاهبرداری ۳۰ میلیارد ریالی در تبریز
کاهش ۷۵ درصدی میزان بارندگی در آذربایجان‌غربی
اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تجهیز مرکز فنی حرفه‌ای میانه
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
پیشرفت نهضت مدرسه‌سازی در طرح‌های حمایتی مسکن
تامین زیرساخت‌ها چالش اصلی سرمایه گذاری در خراسان جنوبی
لزوم جدیت دستگاه‌های متولی در تنظیم بازار
اختصاص ۹۹۰ میلیارد تومان به طرح های آبرسانی روستایی و فاضلاب لرستان
برگزاری جشنواره شکرانه برداشت زعفران در روستای منجیل آباد رباط کریم
برگزاری آئین پایانی نخستین سوگواره تعزیه (آلاله ها) منطقه شرق استان تهران
تقویم و اوقات شرعی ۱۸ آبان ۱۴۰۴
خوابگاه‌های دانشگاه ایلام میزبان بیش از ۳ هزار دانشجو
اجرای طرح نسل پاک جزیره پاک در کیش
اطلاعیه قطع گاز در برخی مناطق قم فردا و پس فردا در قم
الزام شناسنامه‌دار شدن محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری
ثبت ۱۲ فقره سرقت سیم مخابراتی در پرونده سارق برخواری
معرفی سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان شهرستان مهاباد
کارگاه آموزشی ترویج بهره‌وری و الگوی کشت در دره‌شهر
تراکتور در خرم آباد زمین گیر شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استخدام در سازمان صداوسیما
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
سرلشکر صفوی: کلید ساخت ایران قدرتمند سواحل مکران است
کشور با همراهی مردم و نیرو‌های مسلح، پیروز جنگ ۱۲ روزه شد
آغاز رویداد ملی ایران جان، خراسان جنوبیِ ایران
فرآیند حذف چهار صفر از پول ملی آغاز شد
اعمال محدودیت آبی شبانه در تهران برای پر شدن مخازن
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
دخالت‌های خارجی و امید به اتحاد، چالش‌های انتخابات عراق
رشد اقتصادی خراسان جنوبی با فرآوری محصولات معدنی در داخل استان
سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین اجتماعی راه‌اندازی شد
کشف سوخت قاچاق در آب‌های ساحلی خوزستان
نصب سقاخانه‌های جدید به یاد شهدای اقتدار در زنجان
آغاز رسمی رویداد ملی ایران جان در خراسان جنوبی
موافقت با استقرار ۴۲۹ واحد صنعتی در زنجان
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)