پخش زنده
امروز: -
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ یک منبع عربستانی اعلام کرد که هفته آینده قرار است مسئولان کردستان عراق با مقامات این کشور در بغداد گفتگو کنند.
به گزارش خبرگزاری رسانههای عراق (واع)، روزنامه عربستانی «الحیات» گزارش داد: «هفته آینده نشستی بین دولت مرکزی بغداد با حکومت منطقهای کردستان برای حلوفصل مسائل باقیمانده بین دو طرف برگزار خواهد شد.»
این روزنامه در این خصوص افزود :«کردستان عراق دیروز چهارشنبه بهطور رسمی وارد مرحله پس از مسعود بارزانی شد که در آن وی اختیارات خود را به برادرزاده خود نیچروان بارزانی، نخستوزیر، واگذار کرد و اکنون او مرد شماره یک این منطقه به شمار میرود و حل بحران کنونی نیز متکی به اوست.»
این روزنامه به نقل از منابع سیاسی در بغداد تاکید کرد که با وجود تاکید حیدر العبادی نخستوزیر عراق بر ضرورت لغو نتایج همهپرسی برگزار شده به عنوان پیششرط آغاز مذاکرات، هفته آینده نشستی بین بغداد و نمایندگان حکومت منطقه کردستان برگزار خواهد شد.