پخش زنده
امروز: -
ششمین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد کُردستان با معرفی افراد و تیمهای برتر در سنندج به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، رئیس سازمان علمی ـ پژوهشی بسیج استان کُردستان گفت: در این دوره از مسابقات، 300 نفر در قالب 84 تیم از استانهای مختلف کشور در دو بخش دانش آموزی و دانشجویی به رقابت پرداختند.
صابر میمنت آبادی، افزود: در پایان این رقابتها در بخش دانش آموزی، ربات جنگجوی سبک وزن امیرحسین سرمست از قصر شیرین، ربات فوتبالیست زانیار نامداری و پدرام خالدیان از قروه، در بخش دانشجویی، ربات پرنده دانشگاه آزاد اراک، در قسمت رباط هوشمند تیم شیراز، ربات سنگین وزن جنگجو تیم دانشگاه آزاد سیرجان و در بخش ربات مسیریاب، تیم لرستان عناوین نخست را کسب کردند.
وی گفت:، این مسابقات در چهار لیگ دانشجویی و دو لیگ دانش آموزی شامل؛ لیگهای نمایشگاهی، مسیریاب ویژه، جنگجو، نمایشی، صنعتی و پرنده برگزار شد.
افراد برتر این مسابقات در بخش دانش آموزی آذر امسال به مسابقات رباتیک دانش آموزی کشورهای اسلامی که در شیراز برگزار می شود، اعزام خواهند شد.