• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۷۲۹۷
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۸
بین الملل » غرب آسیا
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛

مهمترین اخبار جهان (7 - 19)

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا از کنگره این کشور مبلغ 4 میلیارد دلار دیگر برای حمایت از دفاع موشکی مقابله با تهدید کره شمالی درخواست کرد.

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما مهمترین رویدادهای جهان در دوازده ساعت گذشته به شرح ذیل است ...

  • آمریکا

//دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا  از کنگره این کشور مبلغ چهار میلیارد دلار دیگر برای حمایت از دفاع موشکی برای مقابله با تهدید کره شمالی درخواست کرد./پنتاگون اعلام کرد آمریکا به حفظ رابطه دفاعی قوی با عربستان ادامه می دهد./ترامپ در پیامی در توئیتر نوشت "به ملک سلمان و نیز ولیعهد عربستان اعتماد فراوان دارد و آنها دقیقا می دانند چه می کنند./پنتاگون اعلام کرد  آمریکا و عربستان برای پایان دادن به نفوذ ایران در خاورمیانه و مبارزه با تندروها تلاش می کنند. وزارت دفاع آمریکا افزود، آمریکا روابط قدرتمند دفاعی خود را با عربستان حفظ خواهد کرد./ پنتاگون از بیانیه عربستان درباره مداخله ایران در یمن و برنامه های این کشور در تجهیز حوثی ها به موشک استقبال کرد./دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، به کنگره اعلام کرد که قانون 36 ساله وضعیت اضطراری در قبال ایران را تمدید کرده است. /وزیر امور خارجه سابق آمریکا با هشدار درباره بی توجهی به توافقنامه هسته ای با ایران، اظهار داشت، تبعات گزینه نظامی برای پانزده سال آینده باقی خواهد ماند. 

  • عربستان 

// عربستان با انتشار فهرستی به عنوان فهرست افراد تحت پیگرد، جهت بازداشت برخی از مقامات و شخصیت های یمنی جایزه تعیین کرد./ محمد بن سلمان، ولیعهد جوان عربستان سعودی،‌ با اقدام خود در بازداشت ناگهانی شاهزاده ها و مسئولان بلند پایه دولتی،‌ فرماندهان ارشد نظامی و بازرگانان ذینفوذ در کشورش خطرناک ترین قمار زندگی خود را انجام داده است./یک وزیر عربستان سعودی گفت باید با دولت لبنان به عنوان دولتی رفتار شود که علیه عربستان اعلام جنگ کرده است./یک وزیر عربستان سعودی گفت دولت لبنان باید مخاطرات اقدامات حزب الله را درک کند./یک وزیر عربستان سعودی گفت "اقدامات متجاوزانه حزب الله علیه عربستان سعودی در حکم اعلام جنگ از سوی حزب الله و لبنان است."/ وزیر خارجه عربستان سعودی خبر زندانی بودن سعدی حریری نخست وزیر مستعفی لبنان را در عربستان تکذیب کرد.

  • یمن

// یمحمد علی الحوثی رییس شورای عالی انقلاب یمن طی پیامهایی در توییتر آمادگی کشورش را برای استقبال و میزبانی از شاهزاده های سعودی و نیز دیگر شخصیت های سیاسی در عربستان که احساس می کنند این رژیم آنها را هدف قرار خواهد داد، اعلام کرد./ نیروهای دریایی و دفاع ساحلی یمن ائتلاف متجاوز سعودی را از بستن بندرهای یمنی برحذر داشت و اعلام کرد: بستن بندرهای یمنی و هدف قرار دادن آنها نتایج مصیبت باری به دنبال خواهد داشت. این نیروها همچنین اعلام کردند: ناوهای جنگی متجاوزان سعودی در پاسخ به خودخواهی ها و تکبر آنان و ادامه دادن رنج و عذاب مردم یمن اهداف مشروعی خواهند بود./ سخنگوی رسمی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد، شلیک موشک به فرودگاه ملک خالد ریاض ، زنگ هشداری به عربستان بوده است./  جنگنده های متجاوز سعودی سه مرتبه ساختمان سفارت عربستان را در صنعاء پایتخت یمن بمباران کردند./ نیروی دریایی یمن از مجهز شدن به سامانه موشکی جدید به نام مندب خبر داد، این موشک ضد کشتی است.

  •  بین الملل 

// شورای امنیت سازمان ملل متحد با صدور بیانیه ای از میانمار خواست درباره اقلیت روهینگیا از توسل بیش از اندازه به زور خودداری کند./  بر ملا شدن جزییات بیشتر از فرار مالیاتی رهبران سیاسی جهان، چهارصد روزنامه نگار تحقیقی بین المللی در این خصوص را آغاز کردند./ بهای نفت روز دوشنبه در بازار نیویورک بر اثر تنش ها در عربستان سعودی، بزرگترین صادر کننده طلای سیاه در جهان افزایش یافت و به بالاترین سطح بعد از ژوئیه 2015 رسید./ محمود عباس حامل پیام مصر و اردن به عربستان است.، این پیام، هشدار درباره امکان رویارویی سنی و شیعه به دلیل سیاست های عربستان است.

  •  روسیه 

// وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: چهار روزنامه نگار و پنج نظامی روسی در انفجار بمب در دیر الزور سوریه مجروح شدند.

  • کره شمالی

// سی ان ان اعلام کرد کره شمالی به فکر آزمایش تسلیحاتی قریب الوقوع است.

  • مصر

// رئیس جمهور مصر روز دوشنبه اعلام کرد قاهره به تلاش های خود برای از سرگیری گفتگوهای صلح میان تشکیلات خودگردان فلسطین و رژیم صهیونیستی ادامه می دهد .

  • سوریه 

//  ارتش سوریه و هم پیمانانش در محور مقاومت، هجوم داعش به شهر آزاد شده المیادین را ناکام گذاشتند.

  • سرزمین های اشغالی

// وزارت جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه در بیانیه ای اعلام کرد برای محافظت از فرودگاه جدید خود، یک دیوار مرزی به طول چهار هزار و 500 متر در مرز با اردن احداث می کند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حال و هوای بازار شهرکرد و درد و دل مردم
طنین مناجات معتکفان در دومین روز خلوت با معبود یکتا
با یک کوله پشتی تا آرامش
بهره برداری از زمین چمن مصنوعی مجتمع ورزشی شهید بهمنی هفتکل
عارف: بازاریان و دانشگاه‌ها پشتوانه انقلاب هستند
استرداد 12 ميليارد به مالباختگان فضاي مجازي
اجرای طرح جدید کالابرگ و واریز ماهانه یک میلیون تومان به ازای هر نفر
سیصد و هشتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران
بدهی ۲ هزار میلیارد تومانی خودروسازان به مراکز اسقاط کشور
پوشش برنامه‌های شهادت حضرت شاهچراغ در شبکه های ملی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتسال
بازگشت تردد ناوگان حمل و نقل در گمرک دوغارون به روال عادی
برگزاری دسته‌های عزاداری در شام شهادت حضرت زینب (س)
امداد نیرو‌های هلال احمر به ۱۱ مادر باردار در آذربایجان‌غربی
میثاق‌نامه اصناف و بازاریان نهاوند در حمایت از آرامش بازار و محکومیت اغتشاشات
پایان نیم فصل لیگ یک فوتبال با تساوی نفت و گاز و هوادار
استقلال ایران اسلامی خط قرمز مردم
ثبت نام انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها از ۲۱ دی ماه و برای اولین بار به صورت الکترونیک آغاز می‌شود
گرمسار میزبان مسابقات گلوله‌زنی قهرمانی ایران
دریای خزر تا اوایل هفته آینده آرام
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)