پخش زنده
امروز: -
رئیس جمهور آمریکا تاکید کرد کره جنوبی با خرید تجهیزات نظامی از آمریکا به کاهش کسری تجاری میان دو کشور کمک خواهد کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خبرگزاری رویترز از سئول ، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا که به کره جنوبی سفر کرده است امروز سه شنبه اعلام کرد در مذاکرات خود درباره مناسبات تجاری با کره جنوبی نیز بحث و گفتگو خواهد کرد .
ترامپ تاکید کرد کره جنوبی با خرید تجهیزات نظامی از آمریکا به کاهش کسری تجاری میان دو کشور کمک خواهد کرد. وی اعلام کرد موضوع تلاشهای کره شمالی در جهت گسترش زرادخانه تسلیحات هسته ای خود در مذکرات با مقامات کره جنوبی نقشی « محوری و اصلی » خواهد داشت.
ترامپ پیشتر در دیدار با فرماندهان نظامی درباره مسئله کره شمالی گفته بود در نهایت این موضوع حل خواهد شد و باید حل و فصل شود. لیکن توضیح بیشتری در این باره نداد. ترامپ همچنین از مون جائه این به خاطر همکاریهای بزرگ با آمریکا تقدیر کرد.