• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۸۸۳۱۱
تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۰
اقتصادی » اقتصاد کلان

اعزام تیم بازرسی سازمان هواپیمایی کشوری به فرودگاه نجف

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از اعزام تیم بازرسی سازمان برای رسیدگی به رفاه حال زائران اربعین حسینی در فرودگاه نجف خبر داد.

اعزام تیم بازرسی سازمان هواپیمایی کشوری به فرودگاه نجفبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، رضا جعفرزاده گفت: سازمان هواپیمایی کشوری به منظور رسیدگی به مشکلات احتمالی مسافران در فرودگاه نجف و همچنین انسجام عملیات بازگشت و ارتباط مستقیم بین شرکت های هواپیمایی با مسئولان فرودگاه نجف تیم بازرسی ویژه ای را به فرودگاه نجف اعزام کرد.
وی همچنین از آغاز عملیات بازگشت پروازهای نجف به تهران و شهرستان ها از فردا چهارشنبه خبر داد و گفت : شرکت هایی که پروازهای اربعین را برعهده دارند مشکلی برای انجام پرواز به فرودگاه نجف ندارند.
جعفرزاده همچنین از صدور 867 مجوز پرواز برای شرکت های هواپیمایی داخلی و خارجی در اربعین تاکنون خبر داد و گفت : 172 مجوز پرواز برای شرکت هواپیمایی عراقی و 695 مجوز پرواز برای شرکت های داخلی اختصاص یافته است.
وی در ادامه در پاسخ به برخی اخبار منتشره پیرامون مشکلات ایرلاین ها با فرودگاه نجف، گران فروشی بلیت های اربعین و همچنین مدیریت نداشتن وزارت راه و شهرسازی گفت: برغم بازتاب اخبار مذاکرات مسئولان سازمان هواپیمایی کشوری با مسئولان فرودگاه نجف در تهران و عراق، انتشار اخباری مبنی بر سهل انگاری و بی توجهی سازمان هواپیمایی کشوری و از این دست مسائل منصفانه نیست.
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری در پایان از شرکت های هواپیمایی خواست احیانا اگر به عللی مقرر شد پروازی لغو یا با تاخیر انجام شود با دقت و سرعت برای اطلاع رسانی به مسافران از طریق شماره هایی که در اختیار دارند و همچنین با همکاری مسئولان ایستگاه ها در فرودگاه ها نسبت به اجرای دستورالعمل حقوق مسافر اقدام کنند.

زائران اربعین حسینی بلیت گران نخرند
مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه با هرگونه گرانفروشی بلیت هواپیما خارج از نرخ اعلام شده برخورد می شود، گفت: بلیت های پروازهای "هما" در مسیر تهران به مقصد نجف اشرف با قیمت مصوب یک میلیون و دویست هزار تومان ( رفت و برگشت) از طریق سایت "هما" ebooking. Iranair. com قابل عرضه است.
رضا جعفرزاده افزود: بلیت پروازهای اربعین با نرخ مصوب در مسیر پروازی تهران- نجف- تهران، تهران- بغداد- تهران یک میلیون و 200 هزار تومان و مشهد- نجف- مشهد، مشهد- بغداد- مشهد یک میلیون و 500 هزار تومان و بلیت یکسره از مبدا تهران 600 هزار تومان و یکسره مشهد به دو مقصد نجف و بغداد 750 هزار تومان تعیین شده است.
وی با بیان اینکه پروازهای اربعین حسینی از 13 آبان به صورت رسمی آغاز شده است و تا 22 آبان ادامه خواهد داشت، گفت:
هرگونه تخلف از طرف دفاتر دارای مجوز بند الف توسط دفتر نظارت سازمان، دفاتر و سایت های دیگر به مراجع ذی صلاح جهت اعمال قانون معرفی و با هرگونه فروش خارج از نرخ مصوب بدون اغماض برخورد خواهد شد.
وی با بیان اینکه در بازرسی های سازمان هواپیمایی کشوری، سازمان حمایت مصرف کنندگان و تعزیزات حکومتی تعدادی از دفاتر خدمات مسافرت هوایی متخلف جریمه و برخی هم از فهرست دفاتر مجاز حذف شده است، از متقاضیان نیز خواست از خرید بلیت های گران قیمت خودداری کنند و ضمن خرید از مراکز مجاز در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را همراه با مستندات از طریق سایت سازمان هواپیمایی کشوری www.cao.ir اعلام کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برپایی نمایشگاه محصولات کشاورزی و دستاورد‌های زنان روستایی در نورین ابهر
گرامیداشت دهه مبارک مبارک در زورخانه جهان پهلوان تختی بیجار
پیروزی انقلاب حاصل اتکا بر قدرت مردم بود
سربلندی جمهوری اسلامی در گرو تربیت نسلی آگاه و متدین است
مخزن غدیر افتتاح شد
بهره برداری و کلنگ زنی ۵۶ طرح عمرانی و اقتصادی در بهمئی
بهره‌برداری از ۶ هزار طرح وزارت نیرو در دهه فجر
فریاد غیرت نوجوانان مازندرانی
ثبت ۴۱ اثر در رویداد بازارپردازی فرهنگی هفت خوان
قهوه، نوشیدنی مناسب برای افزایش تمرکز و عملکرد ورزشکاران
آمادگی گسترده مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
برف‌روبی بیش از ۴هزار کیلومتر باند از محور‌های زنجان
فرزندان شهدا، پشتوانه‌ای مستحکم برای ساختن آینده
افتتاح چند طرح گردشگری با حضور وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آذربایجان‌غربی
کشف انبار روغن‌های احتکاری در کرمان
نجات جان اتباع افغانستانی در مرز تایباد
نیاز بیش از ۴ میلیون نفر به سرپناه در افغانستان
پایان تنش آبی در پنج روستای کوهپایه
کارگاه رایگان فرزندپروری در اراک
دوومیدانی قهرمانی آسیا، احمدی و عجمی از کسب نشان بازماندند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ملاقات مردمی مسئولان سازمان وظیفه عمومی ۲۰ بهمن
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
گروه‌های حساس در خانه بمانند
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پاسخ عراقچی به یاوه گویی‌های صدراعظم آلمان  (۱ نظر)
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود  (۱ نظر)
ششمین نوبت طرح خوزستان پاکیزه، گامی برای بهبود چهره ورودی شهرهای استان  (۱ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
گلایه فروشندگان از تاخیر در پرداخت وجه کالابرگ  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)