پخش زنده
امروز: -
دبیرکل اینترپل درباره افزایش تهدیدهای تروریستی و حملات سایبری روی رویدادهای ورزشی بین المللی و بازی های المپیک، ابراز نگرانی کرد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، ژورژن استوک، دبیرکل اینترپل در خصوص افزایش تهدیدهای تروریستی و حملات سایبری که سایه هایشان روی رویدادهای مهم ورزشی بین المللی از جمله جام جهانی فوتبال و بازی های المپیک سنگینی می کنند ابراز نگرانی کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دوحه؛ ژورژن استوک در حاشیه کنفرانسی مطبوعاتی که در دوحه قطر برگزار شد از افزایش تهدید های تروریستی که سایه آن بر رویدادهای مهم ورزشی بین المللی سنگینی می کند ابراز نگرانی کرد.این در حالی است که جام جهانی فوتبال قرار است در سال 2022 در دوحه قطر برگزار شود.
دبیر کل اینترپل با اشاره به اتفاقاتی از جمله خشونت های یورو 2016، جرائم اینترنتی در بازی های المپیک سال 2016 در ریودو ژانیروی برزیل و اطلاعاتی در خصوص احتمال وقوع حملات تروریستی در جام جهانی فوتبال که قرار است در سال 2018 در روسیه برگزار شود گفت این تهدیدها بین المللی تر و پیچیده تر خواهند شد.
حسن التوادی مدیر اجرایی کمیته برگزاری جام جهانی 2022 قطر به نوبه خود تاکید کرد کشورش جام جهانی فوتبال در سال 2022 را با امنیت برگزار خواهد کرد.