• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۸۹۴۵۰۱
تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۲
بین الملل » تحلیلی

بازجویی از سناتور آمریکایی به اتهام آزار و اذیت جنسی زنان

 به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، این خبر که یکی از سناتور‌های کنونی ایالت کالیفرنیا به سبب آزار و اذیت جنسی یکی از کارکنان زن سنا تحت بازجویی قرار دارد بار دیگر مسئله تعرضاتی از این قبیل را در آمریکا در کانون توجه قرار داد آن هم در شرایطی که این سناتور وارد عرصه رقابت‌های انتخاباتی شده است.
به گزارش آسوشیتدپرس از ساکرامنتو، تم کوین دولئون (Tem Kevin de Leon) نفر دوم مجلس سنای این ایالت است که ریاست کمیته منابع انسانی را در اختیار دارد. این کمیته مسئول بررسی و رسیدگی به شکایت‌هایی است که در محیط‌های کار مطرح می‌شود. دولئون اتاقی را در خانه سناتور تونی مندوزا، سناتور دموکراتیک در شهر ساکرامنتو اجاره کرده است. بنا به گفته آنتونی رایز سخنگوی دولئون، مندوزا سناتوری است که به رفتار نادرست متهم شده است.
مندوزا متهم است که زن جوانی را که در دفترش کار می‌کرد بار‌ها به خانه خود دعوت کرده است. البته این زن هیچگاه به این خانه نیامد. سناتور مندوزا در بیانیه‌ای ضمن خودداری از اشاره به مسئله دعوت از این زن به خانه اش گفت: هیچگاه آگاهانه و عامدانه از اختیارات و قدرت خود سوء استفاده نکرده است.
روز شنبه روزنامه «ساکرامنتو بی (Sacramento Bee)» گزارش داد یک زن دیگر نیز سناتور مندوزا را متهم کرد زمانی که وی در نوزده سالگی به عنوان کارآموز در دفتر وی کار می‌کرد رفتار نادرست با وی داشته است. یکی از سخنگویان این سناتور، ادعا‌های این زن را کاملا نادرست خواند. این زن که الان ۲۸ سال دارد بعد از انتشار گزارش‌هایی درباره تحقیقات سنا درباره رفتار مندوزا نسبت به زن اول، تصمیم گرفت ادعای خود را مطرح کند.
دولئون از طریق سخنگوی خود گفت: وی درباره شکایت مطرح شده علیه مندوزا و یا دعوت‌های وی از زن جوان اطلاعی ندارد.
ادعا‌های جدید در شرایطی علیه مندوزا مطرح می‌شود که سه هفته قبل نیز تقریبا ۱۵۰ زن با امضای نامه ای، مسئله آزار و اذیت جنسی را در مجلس سنا، امری فراگیر خواندند و از فرایند‌های نامشخص و غیرروشن سنا برای تحقیقات درباره این قبیل مسائل انتقاد کردند.
در شرایطی که در روز‌ها و هفته‌های اخیر، گزارش‌هایی درباره آزار و اذیت زنان شاغل در بخش فیلم سازی، تجارت و رسانه در آمریکا منتشر می‌شود چهار نماینده زن کنگره دو هفته قبل در مصاحبه‌ای با‌ای خبرگزاری اعلام کردند هدف آزار و اذیت و اظهارات خصمانه همکاران مرد خود در کنگره قرار گرفته اند.
این اتفاقات سال‌ها و یا دهه‌ها قبل زمانی که این زنان قانون گذار سن کمتری داشتند و به نوعی تازه وارد محسوب می‌شدند روی داد. این اتفاقات شامل مواردی از قبیل: اظهارنظر‌های انفرادی در جریان جلسات کنگره، نگاه‌ها و اشاره‌های وسوسه آمیز، بیان سخنان غیرمودبانه و حتی لمس کردن است. اظهارات این گروه از زنان عضو کنگره آمریکا نشان داد هیچ زنی حتی در بالاترین بخش‌های حکومت آمریکا نیز ایمن نیست.
افشاگری‌هایی که در رسانه‌های آمریکا درباره هاروی وینستاین تهیه کننده مطرح هالیوود صورت گرفت نشان داد وی زنان را هدف اقدامات سوء خود قرار داده است. همچنین کارکنان کنونی و سابق کنگره نیز درباره آزار و اذیت به دست نمایندگان و دستیاران آن‌ها صحبت کرده اند. این گزارش‌ها که در واشنگتن پست و برخی رسانه‌های دیگر منتشر شد نشان داد که در کنگره، آموزش و الزام خاصی در زمینه رسیدگی به بحث آزار و اذیت جنسی وجود ندارد.
اظهارات نمایندگان زن نشان می‌دهد که فضای مردانه حاکم بر کنگره به نمایندگان مرد اجازه می‌دهد نه تنها کارکنان این نهاد بلکه همکاران خود را نیز هدف اقدامات خود قرار دهند.
زنان در کنگره آمریکا به صورت کلی در معرض نابرابری‌های جنسیتی قرار دارند به گونه‌ای که تنها بیست درصد اعضای مجلس نمایندگان و سنا را زنان تشکیل می‌دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز استاندارد سازی سامانه های سرمایشی و گرمایی در کشور
سینما همیشه سرگرمی نبود، بلکه آیینه مردم است
برای دفاع از انقلاب و قرآن حضور مردم در ۲۲ بهمن ضروری است
درگذشت مادر شهید کوهگرد در لنده
در صورت تردید درباره درستی یک خبر، از مراکز و افراد متخصص کمک گرفته شود
افتتاح ۲۶ پروژه ایمن سازی جاده‌ای با اعتبار ۲۱۰ میلیارد تومان در آذربایجان غربی همزمان با دهه فجر انقلاب اسلامی
فیلم‌های روز هشتم جشنواره فجر
مرخصی فجرانه ۱۰ روزه به زندانیان دارای شرایط در لرستان
قوه قضاییه با جدیت پیگیر بازگشت ارز‌های صادراتی است
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی ۱۲ طرح در استان همدان 
اقدامات استان برای فرار از بحران آب
اظهارات اژه‌ای درباره بازگشت ارز‌های صادراتی
تقویت اعتماد سرمایه‌گذاران با حکمیت قیمت‌گذاری پتروشیمی
گونه مهاجم نوتریا؛ تنها تهدید شناسایی‌شده حیات وحش آذربایجان‌غربی
بارش برف و باران در جاده‌های ۱۸ استان و انسداد چند محور کوهستانی
لزوم مشارکت انجمن‌ها در پیشبرد اهداف شبکه آزمایشگاهی کشور
مقام افغان: افغانستان هرگز لقمه چرب برای دشمنانش نیست
اهمیت اجرای کامل و اثربخش مشوق‌های نوسازی در بافت‌های فرسوده
آغاز ثبت‌نام داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها از ۲۴ بهمن‌ماه
دانشجوی نخبه اصفهانی، قربانی اقدامات تروریستی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی آغاز بارش باران از امشب، ۱۸ بهمن ماه در خراسان رضوی
حادثه کارخانه «طلای سفید» در گالیکش یک فوتی و دو مصدوم بجا گذاشت
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تشریح نقش استان‌ها در پیشبرد شبکه ملی اطلاعات
آماده‌باش دستگاه‌های امدادی در پی هشدار نارنجی هواشناسی
پیش بینی بارندگی در نیمه غربی کشور
آغاز عملیات اجرایی آزاد راه شیراز بوشهر
عدالت‌ورزی باید در سبک زندگی مسئولان و کارگزاران تجلی یابد
باران در راه کرمان؛ سامانه‌ی بارشی قدرتمند تا دوشنبه مهمان استان است
باغ‌وحش هویزه با دستور قضایی مهر و موم شد
انتشار تصاویر سارقان طلاجات زنان سالخورده برای شناسایی مالباختگان
دادگاه رسیدگی به پرونده یکی از تروریست‌های مسلح بهارستان
ادامه فعالیت سامانه بارشی در فارس تا فردا
افزایش ۴۰ درصدی بارش‌ها در کرمانشاه نسبت به میانگین بلندمدت
ترافیک نیمه‌سنگین جاده‌ها و آزادراه‌ها منتهی به تهران
تحریم های جدید نفتی آمریکا علیه ایران  (۳ نظر)
پیام تسلیت نماینده ولی فقیه برای درگذشت باسابقه‌ترین امام جمعه کشور  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
مصرف گاز مرز ۵۴۰ میلیون مترمکعب را رد کرد  (۱ نظر)
۶۷ درصد گاز تحویلی در بخش خانگی و تجاری مصرف شد  (۱ نظر)
تقسیط هزینه صدور پروانه ساخت در شهرک پرنیان قم  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)