سازمان بنادر و دریانوردی، اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر را بعنوان نخستین بندر در موضوع فرهنگ دریا و دریانوردی و فعالیت های دریایی برای درج در کتب درسی معرفی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر، براساس تفاهم نامه بین سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت آموزش و پرورش در خصوص ورود مباحث فرهنگ دریا و دریانوردی و فعالیت های دریایی در کتب درسی، بندر بوشهر بعنوان نخستین بندر و بندر پایلوت در این مهم معرفی شد و تیم تحقیقاتی طرح به همراه گروه کارگردانی این مجموعه در بندر بوشهر حضور پیدا کردند.
معیار های انتخاب بندر بوشهر بعنوان نخستین بندر و بندر پایلوت از سوی سازمان بنادر و دریانوردی و وزارت آموزش و پرورش ، بر اساس وجود ظرفیت های بالای استان بوشهر در بحث دریا و دریانوردی و فعالیت های دریایی و همچنین عجین شدن زندگی مردم بوشهر با دریا و دریانوردی است.