• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۹۰۳۸۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۳۹۶ - ۱۷:۰۳
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در راستای ضرورت بازسازی مناطق زلزله زده؛

واگذاری احداث اسکان موقت زلزله زدگان به قرارگاه خاتم الانبیاء

تفاهم نامه همکاری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) سپاه برای بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه امروز به امضای علیرضا تابش و سردار سرتیپ عبادالله عبداللهی رسید.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سپاه نیوز؛ در راستای ضرورت اهتمام جدی دستگاهها و نهادها در زمینه بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه وکاهش آلام هموطنان عزیز آسیب دیده از زلزله، نشست مشترک رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) سپاه امروز جمعه برگزار و منجر به امضای تفاهم نامه همکاری شد.
تسریع در عملیات تخریب و آواربرداری واحدهای آسیب دیده، تامین مصالح، کمک به حمل مصالح و همکاری در تامین اسکان و سرپناه موقت از اقداماتی است که از سوی بنیاد مسکن به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) سپاه در قالب این تفاهم نامه سپرده شده است.
در این تفاهم نامه مقرر شده است پس از تشکیل پرونده از سوی بنیاد مسکن، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) سپاه از طریق تامین ماشین آلات سنگین مورد نیاز، تامین نیروی انسانی متخصص، کمک به مردم جهت جمع آوری اسباب و اثاثیه و بازیافت تفکیک مصالح، احداث اسکان موقت را انجام دهد.
فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در این نشست با اشاره به اقدامات این قرارگاه در زمینه خدمت رسانی به زلزله زدگان گفت: از زمانی که زلزله اطلاع رسانی شد، دستور آماده باش و بکارگیری ماشین آلات و نیروی انسانی برای امداد رسانی و خدمت رسانی به زلزله زدگان عزیز صادر شد.
وی با بیان اینکه بر اساس تقسیم بندی مناطق بین دستگاهها، نهادها و سازمانها، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) عهده دار رسیدگی به 74 روستا با جمعیتی بالغ بر 14 هزار نفر از شهرستان سرپل ذهاب تا شهر ازگله شد، افزود: علاوه بر مشارکت در امدادرسانی وآواربرداری، بیش از 6 هزار تخته چادر، 10هزار تخته پتو و روزانه 12 تا 15 هزار غذای گرم در بین زلزله زدگان از سرپل ذهاب تا ازگله توزیع شده است.
سردار عبداللهی ادامه داد: با توجه به استقرار کارگاه های ما در استان کرمانشاه به دلیل انجام پروژه طرح جمع آوری روان آب های غرب کشور و وجود ماشین آلات و نیروهای متخصص در آن استان، در زمینه احداث مسکن روستاییان زلزله زده مشکلی وجود ندارد.
وی با اعلام آمادگی قرارگاه خاتم الانبیاء (ص) برای احداث همزمان اسکان موقت و اسکان دائم خانواده های زلزله زده گفت: به فضل الهی از هفته آینده کار احداث اسکان موقت روستاییان را آغاز خواهیم کرد.
رییس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز در این نشست با تقدیر و تشکر از اقدامات قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در همکاری های گذشته بویژه در بازسازی مناطق زلزله زده ورزقان آذربایجان شرقی اظهار کرد: پیرو مصوبه دولت مبنی بر واگذاری مسئولیت بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه و تامین اعتبار لازم در قالب وام و واگذاری آن به بنیاد مسکن، ستادها را برای تشکیل پرونده مناطق زلزله زده مستقر کردیم که از فردا با حضور در آن مناطق برای هر خانوار تشکیل پرونده می دهند.
علیرضا تابش افزود: در امر بازسازی در روستاها نیازمند مشارکت و همکاری سپاه هستیم. سپاه امکانات، ماشین آلات و تجهیزات مهندسی خوبی در منطقه دارد و قرار است با کمک سپاه این بازسازی را انجام دهیم.
وی ادامه داد: در مرحله اول پس از تشکیل پرونده از سوی ستادهای این بنیاد، با معرفی افراد به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) آواربرداری صورت می گیرد و احداث اسکان موقت از سوی قرارگاه انجام شود.
تابش با بیان اینکه برای اسکان دائم هم برنامه ریزی کرده ایم، گفت: اولویت کار اسکان موقت برای زلزله زدگان و خروج آنان از اسکان اضطراری است و البته برنامه ریزی هایی هم در خصوص اسکان دائم آنان در دستور کار است که متعاقبا اعلام می شود.
این تفاهم نامه در پی سپرده شدن مسئولیت اسکان زلزله زدگان به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و اعلام آمادگی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای مشارکت و نقش پذیری در این راستا، امضا شده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

دانلود
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز و اوقات شرعی بیست و نهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
رونمایی از اوراق منتخب خاوران نامه در باغ و عمارت جهانی اکبریه
سه کشته در حوادث رانندگی گلپایگان
خراسان شمالی میزبان تیم‌های واکنش سریع جمعیت هلال‌احمر کشور
فیلم های امروز شبکه های سیما برای مخاطبان
راه اندازی سایت تلفن همراه بیمارستان شهید زارع ساری
قدردانی شورای اسلامی شهر بجنورد از سربازان گمنام امام زمان عج
سما شهبازی مغلوب نماینده میزبان شد
محدودیت های ترافیکی محورهای مواصلاتی مازندران 
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
فراخوان دومین المپیاد ملی هنر
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (بیست و نهم آبان ۱۴۰۴)
تفاهم نامه خدمات فیبر نوری به مراکز فنی و حرفه‌ای خراسان شمالی منعقد شد
شناگر ایران به فینال ۱۰۰ متر کرال پشت نرسید
پیشرفت ۷۰ درصدی پروژه احداث پل جاده روستایی زو – قزلقان در بجنورد 
توقف دختر پینگ پنگ باز ایران مقابل نماینده روسیه
برپایی ۱۲ کارگاه آموزشی در نوزدهمین جشنواره «سینماحقیقت»
پرداخت ۲۷۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین اجتماعی زنجان
راه یابی تیم «ب» والیبال ساحلی ایران به جمع ۱۶ تیم برتر
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۹ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فوت فرزاد خوش برش در بیمارستان 
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
پیروزی تیم فوتبال ابومسلم مشهد مقابل دریای آرین بابل
طلای هادی ساروی در کشتی فرنگی بازی‌های کشورهای اسلامی
سیاست‌های تشویقی برای فرزند آوری باید افزایش یابد
لزوم پیشگیری از سرماخوردگی و رعایت نکات بهداشتی در روز‌های سرد سال
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۸
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶؛ قرعه کشی پلی آف بین قاره‌ای، فردا در زوریخ
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۸ آبان ۱۴۰۴
صعود ساروی و هدایتی به پیکار پایانی
سردار شکارچی: قدرت موشکی ایران دشمن را شگفت‌زده کرد
حکیم ۷۰ ساله ایجرود؛ بیست و سه کتاب با نور مکتب‌خانه
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
رکوردشکنی پالایشگاه گاز شهید هاشمی‌نژاد در تأمین انرژی شمال شرق کشور  (۱ نظر)
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل  (۱ نظر)